PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
Faust
El director de fotografía

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 14:06

De ekkora egy szemétládát mint ez a gyerek. :lol: Több mvp-je volt mint fragje. :lol:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 22., vasárnap 13:49

hát én is mióta szoptam a silverrel.
aztán játszottam veletek párat, leraktam egy-két bombát és boom..nova2. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 13:47

Faust írta:

Legutóbb amikor öten toltuk és ment is, nova3-ból MG-be lőttem magam 5 vagy 6 meccs alatt...
Aztán elkezdtük a küldetéseket... :lol:

Amúgy ja. Nagyon sokat számít, ha 5-en megyünk. Még a 4 is lutri, mert bármikor jöhet egy orosz, aki elbassza az egész csapat meccsét. + az infó... anélkül esélytelen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 13:46

Egyedül bárhova. Minimum négyen kell menni.

Legutóbb amikor öten toltuk és ment is, nova3-ból MG-be lőttem magam 5 vagy 6 meccs alatt...

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 22., vasárnap 13:29

Csabi írta:mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
:lol: :lol:

egyedül amúgy elég nehéz novába jutni szerintem is.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 13:21

Faust írta:
Bár azt sem értem - nem személyeskedés - hogy 170 meccs után hogy lehet még valaki silver. :lol: Bár az tény hogy silverben iszonyatosan sok lehet a smurf, még nova/mg szinten is csoda ha 3 meccs alatt nem dob egyet sem.
+ Látva Lordgabit - nem rosszból - de nem wp-vel kéne rohangálnia. Mert, amit eddig láttam belőle, inkább emberhátrány, mint előny, ha wp-vel próbál meg harcolni. Nem rossz fegyver, de messze van még attól a szinttől, hogy a csapat előnyére váljon. Smurf ellen meg pláne. WP-vel 1 esélyed van kb belőni valakit, míg egy m4-el vagy auggal azért lehet szórakozni, esetleg assistot adni valakinek. + előbb a reakcióidőt kéne fejleszteni, azt meg sima fegyverekkel lehet, mert egy wp-re nem mindig lehet építeni. 6k kell hozzá, hogy felszerelkezve elindulhasson az ember.

+ ugye, ami kurva fontos, hogy mindenki maradjon a seggén. (igen, kurva nehéz kibírni néha :mrgreen: ) de iszonyat sokat számít, ha nem tolja ki mindenki, hanem inkább marad lerakót védeni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 22., vasárnap 13:19

na majd ha a gépem hagyja, hogy játsszak, és felélednek a cod2es skilljeim akkor tolhatnánk majd. ahhoz képest egyébként hogy 10 órám van, viszonylag jól megy, persze az a sokezer fpsjátékkal eltöltött óra után nem nagy dolog. :D

egyébként játszotok ti versenyszerűen is? vagy ez az in-game rendszeres, rankos cucc felkapott a játékban? mert ugye régen codoknál a clanbase volt a menő, itt mennyire felkapott mondjuk egy ESL?

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 22., vasárnap 13:16

Engem nehezen dob. Volt, hogy 7-et vesztettem zsinórban és nem rakott le, de ugyanez volt fordítva is, 8 win után se dobott fel...

Amúgy lg-vel nem toljuk egy időben az a baj, én nappal (délután általában) játszok ő meg mindig éjfélkor megy.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 13:12

bár ez persze attól is függ hogy mi a valós rangod.
Hát ez az. :lol:

Az a probléma hogy öten nincsenek silverek itt a fórumon, de mondjuk 3-4-en tolhatnátok. Meg le kéne vetkőzni a tipikus silver/nova betegségeket: nem rohangálunk összevissza, csapatként megyünk, taktik, miegymás...pl. Gabi volt az akinek mondhattunk anno bármit, nem csinálta. :lol: Annak nincs értelme hogy mittomén Remyvel felhúzunk titeket novába aztán ha nem vagyunk ott faszra húznak mindannyiótokat.

Bár azt sem értem - nem személyeskedés - hogy 170 meccs után hogy lehet még valaki silver. :lol: Bár az tény hogy silverben iszonyatosan sok lehet a smurf, még nova/mg szinten is csoda ha 3 meccs alatt nem dob egyet sem.

nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
Mr. MvP, like a boss. :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 13:09

szerintem nincsenek öten.

sanit, gabi...mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 22., vasárnap 12:34

nem szoktatok öten együtt menni? úgy egy kicsit könnyebb felhúzni silver4 ből a rangodat. bár ez persze attól is függ hogy mi a valós rangod.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 12:23

akármilyen furcsán hangzik, a rangod szempontjából jobb ha végigszenveditek, mert ha feladjátok, akkor az eddigi tapasztalataim alapján többet vonnak le.

http://tools.dathost.net/

beállítasz mindent ahogy kell, aztán a játékban bemásolgatod a jobb oldalon kapott beállításokat a konzolba.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 22., vasárnap 11:43

Tipikus meccseim egyike, a másik oldal kap egy smurfot és tőlünk meg leavelnek vagy afk-znak és szopunk. Itt legalább feltudtuk adni, de van amikor képesek vagyunk végigszenvedni 3v5-be, mert nem adnák fel a világért sem. :vivo:

Más: Célkeresztméretet hol lehet állítani?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 22., vasárnap 8:57

lordgabi írta:Már Silver IV, pedig a sorozatos győzelmek (6 legalább) ellenére a meccsek zömében a végén álltam stat alapján, most jött egy jobb meccs... :D
Tegnap 3 rang nélkülit is bedobott az ellenfél csapatába, hozzánk szerencsére csak egyet, elképesztő fogalmatlan emberek vannak ehhez a játékhoz, mondjuk az egyik meccsen csupa Silver IV-es játékossal voltam egy csapatban, és olyan epic fail jeleneteket bevágtak körről-körre, mint amikor az elején visszadobott Silver I-be, nehéz feldogozni, hogyan érhették el ezt a szintet...mikroinfarktus. :fpalm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 21., szombat 11:56

69erssam írta:
Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.

Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim. :lol:
Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?! :hmmm:
egyébként meg kell hagyni haverom accját 9meccsből 8at nyertem neki illetve ő egyet loselt és silver 3-ba dobta... pedig csak soloztam :mrgreen: szóval itt te nova valahányig jobb ha hozzászoksz a minden 2. meccsen afk-os emberhez..eze lejátszottak 3hónap alatt 10et..bedobta nova körüli rankra aztán meccs közben nyugodtan lelép mert miért is ne.
Tolod még? Mert ha igen, vegyé' fel, BFFaust. Már ha gondolod persze. :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 21., szombat 1:23

Már Silver IV, pedig a sorozatos győzelmek (6 legalább) ellenére a meccsek zömében a végén álltam stat alapján, most jött egy jobb meccs... :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. március 20., péntek 19:29

Játszik valaki innen a Hotline Miami 2-vel?

Nem tudom, hogy csak én lettem bénább vagy az első sokkal könnyebb volt. Ott is anyáztam rendesen, de ez a játék kihozza belőlem a legrosszabbat... :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 20., péntek 18:15

hamesz írta:Remy: Te AC fan vagy nézd meg majd ezt ha van kedved. :D Assassins.Creed.Freedom.Cry még a negyedik részhez jött ki kiegészítésként, de már játszható az alapjáték nélkül is. Ha eddig elkerülte volna a figyelmed akkor tehetsz ezzel is egy próbát. :)
Kösz, meglesem majd. :)

Bááá, Jason vs Predator a Mortal Kombat X-ben!!! :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2015. március 20., péntek 15:20

Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.

Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim. :lol:
Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?! :hmmm:
egyébként meg kell hagyni haverom accját 9meccsből 8at nyertem neki illetve ő egyet loselt és silver 3-ba dobta... pedig csak soloztam :mrgreen: szóval itt te nova valahányig jobb ha hozzászoksz a minden 2. meccsen afk-os emberhez..eze lejátszottak 3hónap alatt 10et..bedobta nova körüli rankra aztán meccs közben nyugodtan lelép mert miért is ne.

morzsolt
Kedvenc játékosaid: iniesta
Kedvenc csapatod: barcelona

HozzászólásSzerző: morzsolt » 2015. március 20., péntek 14:08

P. Krisz írta:Van egy Heroes of the Storm bétakulcsom , ha érdekel valakit , írjon . :)
Írtam Pü-t!
Engem nagyon érdekelne, köszi :)

Vissza: