PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
De ekkora egy szemétládát mint ez a gyerek. Több mvp-je volt mint fragje.
- mocsok
hát én is mióta szoptam a silverrel.
aztán játszottam veletek párat, leraktam egy-két bombát és boom..nova2.
aztán játszottam veletek párat, leraktam egy-két bombát és boom..nova2.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aztán elkezdtük a küldetéseket...Faust írta:
Legutóbb amikor öten toltuk és ment is, nova3-ból MG-be lőttem magam 5 vagy 6 meccs alatt...
Amúgy ja. Nagyon sokat számít, ha 5-en megyünk. Még a 4 is lutri, mert bármikor jöhet egy orosz, aki elbassza az egész csapat meccsét. + az infó... anélkül esélytelen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egyedül bárhova. Minimum négyen kell menni.
Legutóbb amikor öten toltuk és ment is, nova3-ból MG-be lőttem magam 5 vagy 6 meccs alatt...
- mocsok
Csabi írta:mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
egyedül amúgy elég nehéz novába jutni szerintem is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+ Látva Lordgabit - nem rosszból - de nem wp-vel kéne rohangálnia. Mert, amit eddig láttam belőle, inkább emberhátrány, mint előny, ha wp-vel próbál meg harcolni. Nem rossz fegyver, de messze van még attól a szinttől, hogy a csapat előnyére váljon. Smurf ellen meg pláne. WP-vel 1 esélyed van kb belőni valakit, míg egy m4-el vagy auggal azért lehet szórakozni, esetleg assistot adni valakinek. + előbb a reakcióidőt kéne fejleszteni, azt meg sima fegyverekkel lehet, mert egy wp-re nem mindig lehet építeni. 6k kell hozzá, hogy felszerelkezve elindulhasson az ember.Faust írta:
Bár azt sem értem - nem személyeskedés - hogy 170 meccs után hogy lehet még valaki silver. Bár az tény hogy silverben iszonyatosan sok lehet a smurf, még nova/mg szinten is csoda ha 3 meccs alatt nem dob egyet sem.
+ ugye, ami kurva fontos, hogy mindenki maradjon a seggén. (igen, kurva nehéz kibírni néha ) de iszonyat sokat számít, ha nem tolja ki mindenki, hanem inkább marad lerakót védeni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
na majd ha a gépem hagyja, hogy játsszak, és felélednek a cod2es skilljeim akkor tolhatnánk majd. ahhoz képest egyébként hogy 10 órám van, viszonylag jól megy, persze az a sokezer fpsjátékkal eltöltött óra után nem nagy dolog.
egyébként játszotok ti versenyszerűen is? vagy ez az in-game rendszeres, rankos cucc felkapott a játékban? mert ugye régen codoknál a clanbase volt a menő, itt mennyire felkapott mondjuk egy ESL?
egyébként játszotok ti versenyszerűen is? vagy ez az in-game rendszeres, rankos cucc felkapott a játékban? mert ugye régen codoknál a clanbase volt a menő, itt mennyire felkapott mondjuk egy ESL?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Engem nehezen dob. Volt, hogy 7-et vesztettem zsinórban és nem rakott le, de ugyanez volt fordítva is, 8 win után se dobott fel...
Amúgy lg-vel nem toljuk egy időben az a baj, én nappal (délután általában) játszok ő meg mindig éjfélkor megy.
Amúgy lg-vel nem toljuk egy időben az a baj, én nappal (délután általában) játszok ő meg mindig éjfélkor megy.
Hát ez az.bár ez persze attól is függ hogy mi a valós rangod.
Az a probléma hogy öten nincsenek silverek itt a fórumon, de mondjuk 3-4-en tolhatnátok. Meg le kéne vetkőzni a tipikus silver/nova betegségeket: nem rohangálunk összevissza, csapatként megyünk, taktik, miegymás...pl. Gabi volt az akinek mondhattunk anno bármit, nem csinálta. Annak nincs értelme hogy mittomén Remyvel felhúzunk titeket novába aztán ha nem vagyunk ott faszra húznak mindannyiótokat.
Bár azt sem értem - nem személyeskedés - hogy 170 meccs után hogy lehet még valaki silver. Bár az tény hogy silverben iszonyatosan sok lehet a smurf, még nova/mg szinten is csoda ha 3 meccs alatt nem dob egyet sem.
Mr. MvP, like a boss.nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem nincsenek öten.
sanit, gabi...mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
sanit, gabi...mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
nem szoktatok öten együtt menni? úgy egy kicsit könnyebb felhúzni silver4 ből a rangodat. bár ez persze attól is függ hogy mi a valós rangod.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
akármilyen furcsán hangzik, a rangod szempontjából jobb ha végigszenveditek, mert ha feladjátok, akkor az eddigi tapasztalataim alapján többet vonnak le.
http://tools.dathost.net/
beállítasz mindent ahogy kell, aztán a játékban bemásolgatod a jobb oldalon kapott beállításokat a konzolba.
http://tools.dathost.net/
beállítasz mindent ahogy kell, aztán a játékban bemásolgatod a jobb oldalon kapott beállításokat a konzolba.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tipikus meccseim egyike, a másik oldal kap egy smurfot és tőlünk meg leavelnek vagy afk-znak és szopunk. Itt legalább feltudtuk adni, de van amikor képesek vagyunk végigszenvedni 3v5-be, mert nem adnák fel a világért sem.
Más: Célkeresztméretet hol lehet állítani?
Más: Célkeresztméretet hol lehet állítani?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap 3 rang nélkülit is bedobott az ellenfél csapatába, hozzánk szerencsére csak egyet, elképesztő fogalmatlan emberek vannak ehhez a játékhoz, mondjuk az egyik meccsen csupa Silver IV-es játékossal voltam egy csapatban, és olyan epic fail jeleneteket bevágtak körről-körre, mint amikor az elején visszadobott Silver I-be, nehéz feldogozni, hogyan érhették el ezt a szintet...mikroinfarktus.lordgabi írta:Már Silver IV, pedig a sorozatos győzelmek (6 legalább) ellenére a meccsek zömében a végén álltam stat alapján, most jött egy jobb meccs...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Tolod még? Mert ha igen, vegyé' fel, BFFaust. Már ha gondolod persze.69erssam írta:Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?!Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.
Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim.
egyébként meg kell hagyni haverom accját 9meccsből 8at nyertem neki illetve ő egyet loselt és silver 3-ba dobta... pedig csak soloztam szóval itt te nova valahányig jobb ha hozzászoksz a minden 2. meccsen afk-os emberhez..eze lejátszottak 3hónap alatt 10et..bedobta nova körüli rankra aztán meccs közben nyugodtan lelép mert miért is ne.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már Silver IV, pedig a sorozatos győzelmek (6 legalább) ellenére a meccsek zömében a végén álltam stat alapján, most jött egy jobb meccs...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Játszik valaki innen a Hotline Miami 2-vel?
Nem tudom, hogy csak én lettem bénább vagy az első sokkal könnyebb volt. Ott is anyáztam rendesen, de ez a játék kihozza belőlem a legrosszabbat...
Nem tudom, hogy csak én lettem bénább vagy az első sokkal könnyebb volt. Ott is anyáztam rendesen, de ez a játék kihozza belőlem a legrosszabbat...
- Remy
- Kapcsolat:
Kösz, meglesem majd.hamesz írta:Remy: Te AC fan vagy nézd meg majd ezt ha van kedved. Assassins.Creed.Freedom.Cry még a negyedik részhez jött ki kiegészítésként, de már játszható az alapjáték nélkül is. Ha eddig elkerülte volna a figyelmed akkor tehetsz ezzel is egy próbát.
Bááá, Jason vs Predator a Mortal Kombat X-ben!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?!Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.
Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim.
egyébként meg kell hagyni haverom accját 9meccsből 8at nyertem neki illetve ő egyet loselt és silver 3-ba dobta... pedig csak soloztam szóval itt te nova valahányig jobb ha hozzászoksz a minden 2. meccsen afk-os emberhez..eze lejátszottak 3hónap alatt 10et..bedobta nova körüli rankra aztán meccs közben nyugodtan lelép mert miért is ne.
-
- Kedvenc játékosaid: iniesta
- Kedvenc csapatod: barcelona
Írtam Pü-t!P. Krisz írta:Van egy Heroes of the Storm bétakulcsom , ha érdekel valakit , írjon .
Engem nagyon érdekelne, köszi