HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 22., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 13:47
Aztán elkezdtük a küldetéseket...Faust írta:
Legutóbb amikor öten toltuk és ment is, nova3-ból MG-be lőttem magam 5 vagy 6 meccs alatt...
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 22., vasárnap 13:29
Csabi írta:mocskot lehetne még hívni, de hát ott már húzni kéne a csapatot is meg lőni, nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 13:21
+ Látva Lordgabit - nem rosszból - de nem wp-vel kéne rohangálnia. Mert, amit eddig láttam belőle, inkább emberhátrány, mint előny, ha wp-vel próbál meg harcolni. Nem rossz fegyver, de messze van még attól a szinttől, hogy a csapat előnyére váljon. Smurf ellen meg pláne. WP-vel 1 esélyed van kb belőni valakit, míg egy m4-el vagy auggal azért lehet szórakozni, esetleg assistot adni valakinek. + előbb a reakcióidőt kéne fejleszteni, azt meg sima fegyverekkel lehet, mert egy wp-re nem mindig lehet építeni. 6k kell hozzá, hogy felszerelkezve elindulhasson az ember.Faust írta:
Bár azt sem értem - nem személyeskedés - hogy 170 meccs után hogy lehet még valaki silver.Bár az tény hogy silverben iszonyatosan sok lehet a smurf, még nova/mg szinten is csoda ha 3 meccs alatt nem dob egyet sem.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 22., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 22., vasárnap 13:16
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 22., vasárnap 13:12
Hát ez az.bár ez persze attól is függ hogy mi a valós rangod.
Mr. MvP, like a boss.nem csak plantolásért MVP-ket kapni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 22., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 22., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 22., vasárnap 8:57
Tegnap 3 rang nélkülit is bedobott az ellenfél csapatába, hozzánk szerencsére csak egyet, elképesztő fogalmatlan emberek vannak ehhez a játékhoz, mondjuk az egyik meccsen csupa Silver IV-es játékossal voltam egy csapatban, és olyan epic fail jeleneteket bevágtak körről-körre, mint amikor az elején visszadobott Silver I-be, nehéz feldogozni, hogyan érhették el ezt a szintet...mikroinfarktus.lordgabi írta:Már Silver IV, pedig a sorozatos győzelmek (6 legalább) ellenére a meccsek zömében a végén álltam stat alapján, most jött egy jobb meccs...
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 21., szombat 11:56
Tolod még? Mert ha igen, vegyé' fel, BFFaust. Már ha gondolod persze.69erssam írta:Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?!Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.
Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim.![]()
egyébként meg kell hagyni haverom accját 9meccsből 8at nyertem neki illetve ő egyet loselt és silver 3-ba dobta... pedig csak soloztamszóval itt te nova valahányig jobb ha hozzászoksz a minden 2. meccsen afk-os emberhez..eze lejátszottak 3hónap alatt 10et..bedobta nova körüli rankra aztán meccs közben nyugodtan lelép mert miért is ne.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 21., szombat 1:23
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. március 20., péntek 19:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 20., péntek 18:15
Kösz, meglesem majd.hamesz írta:Remy: Te AC fan vagy nézd meg majd ezt ha van kedved.Assassins.Creed.Freedom.Cry még a negyedik részhez jött ki kiegészítésként, de már játszható az alapjáték nélkül is. Ha eddig elkerülte volna a figyelmed akkor tehetsz ezzel is egy próbát.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2015. március 20., péntek 15:20
Megnyugtatlak hogy dupla AK-Distinguished Master Guardianben is találkozni érdekes felfogásúakkal,DE kezd elenyésző lenni...ettől lejjebb tényleg valami katasztrófa...nem csak lámák mert az hagyján hogy valaki ügyetlen...de hogy még gyerekes is..megsértődik..üvöltözik..tkzik...hol marad a korhatár?!Santi írta:Nem értem, hogy rank nélkülieket miért dob be mg-k meg nova-k közé, pedig pont az lenne a lényege a rankrendszernek, hogy kezdő nem kerülhet össze profikkal (tudom, hogy az mg meg a nova az még nem a profi, de értitek hogy értem), hanem csak vele egyszintűekkel +/- 1.
Amúgy szép volt, ráadásul mind fejes. Aim.
HozzászólásSzerző: morzsolt » 2015. március 20., péntek 14:08
Írtam Pü-t!P. Krisz írta:Van egy Heroes of the Storm bétakulcsom , ha érdekel valakit , írjon .
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem