Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. március 21., szombat 11:54

A kulcs mint mindig az lesz, hogy a visszabb vont Messit hogyan veszi fel a kozeppalyank. HA lendületből bemegy, akkor ,ar forgatja le a szélre, s a szélső vedoink meg vannak love mert le kell egy az egyezni Neymarekkal. Anno Jose szpesol van is ezert kuldte fel Pepet ugye. A szitu annyiban masabb azota, hogy ősszel láttuk, a mi kozeppalyank kepes arra, (ha a maxon nyomják, hogy ez jelenlegi állapotukban fenn all e az nagy kerdes) szetpasszolja a Barcat. Teljesen felesleges a védekező arc, plane aki a labda mogott van (szoval remelem esze ágában sem jut Carlonak Illaramendi, meg az uj fiu szegenykem). Carlonak sok mulik, mert LE sem komplett idiota, a ket szélső védője csinalja a helyet meg, nyit területet, ha a mi ket robotunk rajuk van küldve öngyilkosság, meg a jelenlegi állapotukban is szabadon hagyva oket partizankodni. Benya vissza fog lepegetni, kell is, hogy fordítsa támadásba a felpasszokat, kimozgassa a védőket, védekezésben meg felvegyen egy középpályást. Modric kell nagyon s a hihetetlen gyors es pontos passzok. Amint levett egy embert mar mehet a bepassz, s o nem var fel vagy egy másodpercet amig a leghátsó ember mozgását es helyezkedeset felveszi a tobbi védő, Aka lesreallitas. Ezert fontos egyebkent a ketlabassag, mert amig tutujgatja valaki a masik lábára addig mar lep is ki a leghátsó ember, s vele egyutt mindenki. Ezen a szinten egy szélső védő a mp tort resze alatt a szeme sarkából latja, hogy most kell kilépni, s akkor mar sakk-matt van. Le kell venni a középpályásoknak az embereket, mert a szelsoinknek erre lehetősége sem lesz tul gyakran, Bale-nel nem tudom képességileg meg van e ez. Szoval isco is virithat. Marci es Carvajal meg egy ideig ne kockaztassunk veluk, csakúgy ahogyan a barcas kollegaikrol is irtam. Ha viszont ugy alakul a meccs akkor menni kell nekik is mint a mérgezett eger, mert valodi pluszt jelentenek a támadásban. Jo lesz ez.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 21., szombat 10:19

Kell Bale nagyon védekezésben most,viszont legyen neki elmagyarázva hogy nem kell spórolni,fussa ki magát,és akkor ha elfárad lehozzák,de amíg fönt van melózzon kurva keményen.

Bár ez kétélű,amíg fönt lesz Bale,addig Alba se fog annyira föl menni,vagy ha igen,az csak nekünk jó.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 21., szombat 10:01

wxyz írta:
csabi* írta:béla majd megint körbefutja bartazsoltit és a fészbuk népe aranyszobrot állít neki :lol:
Gondolom akkor már inkább a döntetlen, mint győzelem Bale villanásával
Ez kb ugyanaz a szint, mint a facebookos magasztalás
jaja ez volt a lényeg... :roll:

de felőlem akár béla mesterhármas is lehet, a lényeg, hogy nyerjünk. az, hogy ki vagy kik szerzik a gólokat lényegtelen
Kép

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. március 21., szombat 9:20

A 442 simán hozható védekezésnél. Csak kell hozzá egy "akaroksegíteni" a csapaton Bale...

én bizakodó vagyok most vele kapcsolatosan... :shifty:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 21., szombat 7:18

csabi* írta:béla majd megint körbefutja bartazsoltit és a fészbuk népe aranyszobrot állít neki :lol:
Gondolom akkor már inkább a döntetlen, mint győzelem Bale villanásával
Ez kb ugyanaz a szint, mint a facebookos magasztalás

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 20., péntek 23:21

Abszolút nem azért, de én nagyon ritkán láttam olyan klasszikust vagy "nagy" meccset, ahol CR ne makacsolta volna meg magát.
Az a baj, hogy ő nála nem csak akarat kérdése a dolog, szerintem egyszerűen nem tud védekezni.Mivel kb sosincs rákényszerítve, jó ideje nem is volt, így nem is tudja, hogy pontosan hogy kell helyezkedni véldekezéskor, megfelelően zárni a passzsávokat.Ez akkor is pontosan látszik, amikor felcseszi az agyát a sima meccseken, és megpróbál letámadni, labdát szerezni, abszolút nem csinálja jól.
De azért nem baj, ha visszarohangál, csak olyan nagy hatékonyságot nem nagyon tudok várni tőle.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 16:15

Legyen igazad :D
Bélának az aznapi jelszó:"No Pasarant!" :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 16:08

béla majd megint körbefutja bartazsoltit és a fészbuk népe aranyszobrot állít neki :lol:
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 16:05

Nem is Ronaldo,de ha megint csak Balet veszem elő egyedül,kapnám az ívet rendesen :D
Amúgy valóban,komolyra fordítva,Ronaldoban mindig is ott az akarat,ami átfordulhat görcsösségbe ha nem megy neki,szal néha a kevesebb több...
Balenél meg voltak biztató jelek,de hát a barca nem a levante...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 15:59

morientes írta:
pluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...
Ronaldo meg Bale vissza is fog...én ebben egészen biztos vagyok :lol:
Abszolút nem azért, de én nagyon ritkán láttam olyan klasszikust vagy "nagy" meccset, ahol CR ne makacsolta volna meg magát.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:58

ronaldoval a nagy meccseken sose volt baj, mindig visszazárt bayern ellen ha jól emlékszem meg bélre se lehetett panasz e téren
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 15:56

pluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...
Ronaldo meg Bale vissza is fog...én ebben egészen biztos vagyok :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 20., péntek 15:44

Realista24 írta:A Marca szerint 4-4-2 lesz a Barca ellen.
A lényeg, hogy szervezetten, ne ész nélkül játszunk majd...ígyis-úgyis a Barca fogja irányítani a játékot, ezért jó lenne visszatérni a kontrákra...pluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...a helyzetkihasználáson meg jó lenne javítani, mert nem lesz 10-15 gól helyzetünk ez tuti...

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:35

Realista24 írta:
csabi* írta:még a végén megint alázni fogunk :D
Ehhez nem sok kell, csak egy top Cé és egy alázatos Bale, meg az, hogy nem Flopezma legyen, hanem KAK.
barca ellen mindig kak B-)
legalábbis az utóbbi időkben
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 15:30

dannen írta:
Realista24 írta:A Marca szerint 4-4-2 lesz a Barca ellen.
állítólag edzésen azt gyakoroljuk, hogy bale védekezésben visszazár (és állítólag hajlandó is :mrgreen: ) , fasza lenne.
így oké lenne, de amugy az eddigiek alapján ha BBC akkor 433, tökmind1 h papíron minek hívjuk

de tökmind1, szerintem sok nem múlik rajta, max a fifába meg a menedzser játékokba. A felfogás a lényeg, meg az elcsépelt egyensúly
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 15:30

csabi* írta:még a végén megint alázni fogunk :D
Ehhez nem sok kell, csak egy top Cé és egy alázatos Bale, meg az, hogy nem Flopezma legyen, hanem KAK.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:29

még a végén megint alázni fogunk :D
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 15:24

A Marca szerint 4-4-2 lesz a Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 15., vasárnap 10:56

A fura az hogy ancelotti minden évben kap fortunatol egy olyan sérülést amire építeni tud.
Lásd első évében az idegeinkkel játszott hogy Khedirat jatszatta addig amig a herceg össze nem törte magát egy barátságos meccsen :))) igy anno az ő kivalasaval kezdett a csapat csapatként játszani! Megtalalt egy jó kis rendszert es a csapat elkezdett játszani.
Ancelotti második éve: szinten borzalmas első meccsek a bajnokság elején aztán fortuna ujra kozebelep. Bale kiesik, carlo vakarozik es rövid időn belül újra kap egy zseni szerkezetet meg jobbat mint első évében és a csapat muzsikál, talán ugy mint meg soha!
Mi a különbség ancelotti 1 és 2ik éve között?
Az hogy a herceg peremember maradt bar néha haláli meglepetést okoz neki es nekünk a mister vele (lásd BL döntő).
A walesivel pedig nem meri bevallalni azt amit megtett Khediraval, oké tudjuk hogy mennyibe került es nálunk ezért játszania kell, azért került ennyibe mert a kezdő 11 tagság is benne van. Milyen jo lett volna ha Daniel Levy betesz egy opciot hogyha evente 20 meccs felett tolja meg 30 milla...de lehet perez ebbe is bele menne es kifizetne.
De csak sajnalni tudom azt a tényt amit a budos életben nem fogunk megtudni: hogy mik az okok amiatt nem akarja meglepni amit fortuna adott neki szezon elejen kb 6-7 meccsen!
Itt pedig fortuna kisasszonytol kérek elnézést mert ő a szerencse mem pedig a szerencsétlenség istennője. De azt már csak mi tudjuk hogy a szerencsétlenség közbenjárásával tavaly mekkora szezonunk lett a végére es az idén is mekkora szezonunk lehetne...LEHETNE!!!!
TEHÁT MINDEN ROSSZBAN VAN VALAMI JÓ IGY A SZERENCSETLEN SERULESEKBEN IS OTT VOLT A SZERENCSE. AMI VISZONT CARLO ERDEME HOGY MEGTALALTA. A SZEGYENE PEDIG HOGY UTANA NEM ALKALMAZZA!
- Hasta el final, Vamos Real -

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2015. március 14., szombat 13:29

https://www.youtube.com/watch?v=-m5Oj9WUCtU

Egy laza támadás 442-ben. Jól átható a felállás előnye: mindenkin átfolyik a támadás, az ellenfél nyomoz, eldugjuk a labdát, egyérintők-kényszerítők, mindenki lubickol, szép játék, no Bale. És ezt láthattuk idén kb 8 meccsen :'(
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: