Az éremnek mindig két oldala van. Szerintem a játékosok nem a leendő klubjukat szokták megszívatni a hosszabbítással, hanem az aktuális csapatnak honorálják meg a bizalmat és a fejlődési lehetőséget.cart írta:Ha nem eladó, akkor hagynám a francba, maradjon ott nyugdíjas koráig, vagy menjen az Anzsiba pénzt keresni. Valószínűleg az lenne a helyes eljárás, hogy megszívatja a leendő klubját egy szerződés hosszabbítással... Szimpatikus húzás lenne.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Általában az opció nem erről szól, hanem arról, hogy ha befut két egyforma ajánlat, akkor a miénket fogadják el. Egy opció nem kötelezhet arra senkit, hogy a kedvezőtlenebb ajánlatot fogadják el. Viszont ha előre meg van adva az ár (mint pl a visszavásárlási opcióknál), ahogy te is írtad, az más. Csak abban semmi biznisz nincs a Dortmund számára, szóval nem látom értelmét, miért írnának alá egy ilyet.Donát írta:Másrészt meg ha idén tényleg szerzünk rá opciót abban rögzítve lesz egy ár is. Ha az mondjuk 20 millió, akkor hiába hosszabbít a télen, és nő akár 100 millióra a kivásárlási ára, mi 20-ért leigazolhatjuk.
Merci Zizou!
Ha nem eladó, akkor hagynám a francba, maradjon ott nyugdíjas koráig, vagy menjen az Anzsiba pénzt keresni. Valószínűleg az lenne a helyes eljárás, hogy megszívatja a leendő klubját egy szerződés hosszabbítással... Szimpatikus húzás lenne.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Másrészt meg ha idén tényleg szerzünk rá opciót abban rögzítve lesz egy ár is. Ha az mondjuk 20 millió, akkor hiába hosszabbít a télen, és nő akár 100 millióra a kivásárlási ára, mi 20-ért leigazolhatjuk, és a Dortmund nem tehet ellene semmit (jogilag). - bár azt nem tudom, hogy a játékos milyen kötelezettségeket vállal egy ilyen szerződésben, de kétlem, hogy ő lenne az akadály jövőre, ha idén ő is beleegyezik, és abban is biztos vagyok, hogy a RM jogászai is figyelnek mindenre
- h3x0r
Most komolyan, szerintetek mit kene tenni? odamegy Perez, nekem kell Gundogan, itt a 30 millio. Gundogan nem elado. A fejunk tetejere is fordulhatunk ha egyszeruen nem adjak el. Foleg hogy a jatekos se akar minden aron most valtani. Azt ugye komolyan nem gondolta senki hogy jovore 10ert elhozzuk... Majd jon a city meg a tobbi klubb es felenk licitalni. Osszel szepen meghosszabbitjak a szerzodeset, kap egy normalis 30-40 koruli kivasarlasi arat, es akinek kell, az megveheti. Most itt hol van a kib.szas velunk szembe? Csak akkor lehet valakit aron alul elhozni ha a jatekos osszeveszik a klubbjaval, akiknek sokat koszonhet, nem hosszabbitja meg a szerzodeset, stb. De ez nagyon ritka, foleg ezen a szintenGéci írta:Oké, hogy Götzét benézték, de azért ők sem madarak... Az lesz mint amit itt páran leírtak. Télen vagy jövő májusba kap 1 szerződést 30-40 milla kivásárlási árral és akinek kell viheti... Szokásos húzzuk le a Real-t szindróma. A lényeg, hogy mi kúrva jó arcok vagyunk meg úriemberek és senkinek sem teszünk keresztbe...cart írta:agy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze,nem konkrétan a te hszdre reagáltam,csak sokan úgy vannak vele,mintha valami szerencsétlen hülye volna.Pedig dehogy.Géci írta:Én csak arra akartam célozni, hogy eddig még halvány sugárként sem jött fel a neve, de most hirtelen Ancelotti kiszemeltje...morientes írta:Ez a Paulinho-akivel szemben én is értetlenkedve álltam,hogy miért nem Ramires,vagy Fernandinho-azért az angolok ellen rúgott egy bődületes kapufát,amibő az a szerencsétlen Ftedzsi aztán gólt szerzett,majd aztán szerzett egy szépségdíjjas találatot,kapásból.Majd a japánok ellen ismét eredményes,ráadásul védekezésben sem volt gond vele...
Mondjuk az igaz,hogy ilyen média csacsogásra nem naon érdemes odafigyelni,Fernandoval is összehoztak a minap,de őt ugye elvitte aztán ha jól tudom a szatyor,Fernandinho helyére...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én csak arra akartam célozni, hogy eddig még halvány sugárként sem jött fel a neve, de most hirtelen Ancelotti kiszemeltje...morientes írta:Ez a Paulinho-akivel szemben én is értetlenkedve álltam,hogy miért nem Ramires,vagy Fernandinho-azért az angolok ellen rúgott egy bődületes kapufát,amibő az a szerencsétlen Ftedzsi aztán gólt szerzett,majd aztán szerzett egy szépségdíjjas találatot,kapásból.Majd a japánok ellen ismét eredményes,ráadásul védekezésben sem volt gond vele...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Valahogy így. Az nem véletlen, hogy pl. a Juve nem akarja Balet, mert tudják, hogy úgy sem tudnák kifizetni. Az ilyen játékosért gazdag klubok jelentkeznek be, ezért az eladó klub hülye lenne nem pofátlanul sokat kérni érte. Gündogannal ugyanez a helyzet. A lényeg, hogy egy játékos árát a legritkább esetben az eladó határozza meg, a játékos ára az érdeklődők személyétől, mennyiségétől és ajánlatától függ. Pl. Coentrao sem került volna 30 millióba, ha a Real nem lett volna hajlandó ezt az összeget kifizetni. Max maradt volna a Benficaban.Donát írta:Hagyjátok már ezeket a hülyeségeket, ezerszer le lett írva, hogy a dolgok nem úgy működnek, ahogy mi elképzeljük, sokkal összetettebb és az is, hogy miért. Amúgy a gazdag klubokról tudják, hogy gazdagok, ezért többet kérnek. Eddig nem lett nagyon sok mozdíthatatlannak hitt, zseniális játékos? Akkor meg ne szajkózzátok a hülyeséget, mert nagyon irritáló.
Normális, ha egy klub minél többet akar a játékosáért, minél jobb feltételek mellett, és amíg van olyan érdeklődő (ilyenekből egyre több van, újgazdag klubok), amely ezeket teljesíti is, addig jól csinálják.
Sajnos most olyan helyzet van, hogyha a Real harcba akar szállni egy játékosért, bizony be kell szállnia a licitháborúba, mint a játékos, úgy a klubja részére is. Emlékszem azokra az időkre, amikor nálunk Raúl keresett a legtöbbet, évi 6 milliót, közben Drogbáék már akkor 10 milliókat szakítottak. Akkor sem volt egyszerű idecsábítani a játékosokat, most sem az. Erős a konkurencia.
Merci Zizou!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez a Paulinho-akivel szemben én is értetlenkedve álltam,hogy miért nem Ramires,vagy Fernandinho-azért az angolok ellen rúgott egy bődületes kapufát,amibő az a szerencsétlen Ftedzsi aztán gólt szerzett,majd aztán szerzett egy szépségdíjjas találatot,kapásból.Majd a japánok ellen ismét eredményes,ráadásul védekezésben sem volt gond vele...Kicsit visszaolvastam mi volt tegnap este a téma. Hihetetlen, hogy ez a Paulinho rúg 1 gólt és máris ránk húzza a sajtó. A másik vicces, hogy minden alkalommal eljátsszák, hogy Ancelotti kiszemelt bla bla, hogy eladhatóbb legyen a sztori...
Na szóval,nem azt mondom hogy ő a világ legjobb kp-ja,meg azt se hogy le kell igazolni,de azért nézzük meg az illető úriembert,ne csak szőrmentén,hanem rendesen,aztán állìtsunk fel diagnózist...mondom nem ő a legnagyobb spiller a kp-n,de nem véletlen válogatott.Ja és egy az egyben Khedira posztja.
modric minősítésén meg jöt röhögtem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Van, hogy nem érdekelnek az ilyen pénzel kapcsolatos. dolog. de ma ez a meleg kihozza belőlem a hülyeségetDonát írta: Amúgy a gazdag klubokról tudják, hogy gazdagok, ezért többet kérnek. Eddig nem lett nagyon sok mozdíthatatlannak hitt, zseniális játékos? Akkor meg ne szajkózzátok a hülyeséget, mert nagyon irritáló.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hagyjátok már ezeket a hülyeségeket, ezerszer le lett írva, hogy a dolgok nem úgy működnek, ahogy mi elképzeljük, sokkal összetettebb és az is, hogy miért. Amúgy a gazdag klubokról tudják, hogy gazdagok, ezért többet kérnek. Eddig nem lett nagyon sok mozdíthatatlannak hitt, zseniális játékos? Akkor meg ne szajkózzátok a hülyeséget, mert nagyon irritáló.cart írta:Szokásos húzzuk le a Real-t szindróma. A lényeg, hogy mi kúrva jó arcok vagyunk meg úriemberek és senkinek sem teszünk keresztbe...
Perez meg nem véletlen van ott ahol, ő egy zseniális üzletember, ez az úriember duma inkább a médiának szól, és üres fecsegés csak.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Szerintem egy opciós joggal Gündogan esetében Perezék a maximumot hozhatják ki ebből. Kétségtelen hogy nekünk sürgősen kéne a kp-ra a minőségi erősítés de elég egyértelmű hogy ez már idén nem fog megvalósulni. A Dortmund álláspontja is teljesen érhető. Götze távozása után az a 38 millió bőven elég lesz nekik igazolni, megközelítőleg sem költöttek annyit játékosokra az utóbbi években. Lewandowski ügye is terítéken van ugye, amire én személy szerint biztosra veszem hogy megoldást találnak mert azt nem engedhetik meg hogy jövőre ingyen távozzon. Így ezután nem gondolnám hogy bárki is eligazolna tőlük már idén, a közeg kiváló, Kloppot az egész csapat imádja.
Viszont ebben az opciós jogban mindenképpen rögzítenünk kéne egy reális fix összeget, mert mégis csak jövő ilyenkor már csak egy év lesz hátra Gündogan szerződéséből, azzal szophatjuk be viszont ha időközben aláíratnak vele egy hosszabbítást ami mindent felboríthat, nyugodtan kérhetnek akármennyit az opciós jog ellenére.
Viszont ebben az opciós jogban mindenképpen rögzítenünk kéne egy reális fix összeget, mert mégis csak jövő ilyenkor már csak egy év lesz hátra Gündogan szerződéséből, azzal szophatjuk be viszont ha időközben aláíratnak vele egy hosszabbítást ami mindent felboríthat, nyugodtan kérhetnek akármennyit az opciós jog ellenére.
-
Oké, hogy Götzét benézték, de azért ők sem madarak... Az lesz mint amit itt páran leírtak. Télen vagy jövő májusba kap 1 szerződést 30-40 milla kivásárlási árral és akinek kell viheti... Szokásos húzzuk le a Real-t szindróma. A lényeg, hogy mi kúrva jó arcok vagyunk meg úriemberek és senkinek sem teszünk keresztbe...cart írta:agy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként én úgy érzem, hogy ilyen áron fog még idén jönni. Aztán jön Klopp és koppanok.akkor inkább most tepernék, ajánlanék 30-at, minthogy hülyére vegyenek és jövőre még több legyen.
Thiago
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Persze, ezért is gondoltam tovább.Mi mást tudunk tenni, ha egyszer Péreznek azt mondták, hogy nem eladó? Ajánlunk érte valami irreális összeget?
A kevésbé baráti dolog az lehetne, hogy a gyereket meggyőzik (zsetonnal, nőkkel, kezdőhellyel, narkóval, nekem mindegy), aztán mondjuk ajánlunk a Dortmundnak 30 milliót. Reális ár, 2 év van a szerződéséből, jövőre csak kevesebbet kaphatnak. Nem engedhetik meg maguknak, hogy ingyen menjen utána, főleg, hogy úgy néz ki Lewandowski ingyen fog.
DE. Itt megint mi fogunk ráfázni erre, mert volt is olyan nyilatkozata Gündogannak, hogy hosszabbíthat is. Ezek után szerintem fog is, hogy ne apróért távozzon jövőre. Hacsak nem lesz egy záradék a papírokban, hogy a Real 25-ért viheti így is jövőre, akkor inkább most tepernék, ajánlanék 30-at, minthogy hülyére vegyenek és jövőre még több legyen.
Ha meg nem sikerül, akkor ez van.
Persze most itt minden találgatás, feltételezés.
Meg lehet, hogy amiket felvázoltam lefutott körök, csak ugye nem tudunk róla, és ennyit lehetett kihozni belőle, hogy akkor jövőre fixen jön 25-ért. Akkor viszont -->
Szánalmas lenne jövőre 25-öt fizetni érte, egy évvel a szerződésének a vége előtt. Vagy idén 25, vagy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Szánalmas lenne jövőre 25-öt fizetni érte, egy évvel a szerződésének a vége előtt. Vagy idén 25, vagy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
-
Hát az igazság az, hogy, ha rajtam múlna hoznék 1 Inigó Martinezt vagy, hogy hívják és feltenném Pepét vkp-nak, de ezt nem igazán mert eddig leírni, mert lehet vannak akik letámadnak ezért . Pepének megmondanám, hogy a ne rohangáljon előre hanem parkoljon le a kezdőkörnél támadásoknál és szerintem vele elég erős lenne a védelem. Modricot meg jónak tartom box-to-box játékosnak főleg ha van előtte 1 olyan valaki akivel szervezi a támadást...Realista24 írta:Védekezésben ez nekem kevés lenne.
Erre látok én is a legnagyobb esélyt. Ezért vettük meg Casemirót biztonsági tartaléknak...mohaola írta:A Marca szerint Alonso utódja Gündogan lehet/lesz, de nem most igazolnánk le, hanem jövőre, ára kb 25 millió euró lehet.
Ezt meg gondolni lehetett mivel tegnap leírták, hogy Júli 1-2-3-re tervezik az edzőt...mohaola írta:Közbe az oroszok tagadták a Capello-s híreket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennyit az "álomcsapatomról"Átigazolási szezon 2013!
szerda, 12:54: Gündogan 2014-ben csatlakozhat
Mi mást tudunk tenni, ha egyszer Péreznek azt mondták, hogy nem eladó? Ajánlunk érte valami irreális összeget?De a Dortmunddal való csodálatos, baráti, testvéries viszonyt fenntartva, kérésüknek eleget téve megelégszünk egy opcióval jövő nyárra...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A Marca szerint Alonso utódja Gündogan lehet/lesz, de nem most igazolnánk le, hanem jövőre, ára kb 25 millió euró lehet.
Közbe az oroszok tagadták a Capello-s híreket.
Közbe az oroszok tagadták a Capello-s híreket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pellegrini kedvence, az elején garantált helye lenne szerintem, aztán a teljesítménye alapján vagy a kezdőben ragad, vagy elhullik...bár az angolok között..Nos ha megnézem a City keretét, akkor nem hinném, hogy ott bármennyivel is kisebb lenne a konkurencia. Ha folyamatosan kezdő akar lenni, akkor kisebb csapatot kell válasszon magának jelenleg.
Védekezésben ez nekem kevés lenne.ker
Carvajal-Varane-Ramos-Marci
Kondogbia-Modric
Bale-Isco-CR
Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema