Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 23., hétfő 18:21

Matthew Rauch (Burton) állandó szereplő lesz a Banshee-ben. :salute: :salute:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 15:41

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lassan indult be , de az utolsó 5 perc bitang jó lett . Sasha is kezdi elveszteni az eszét . Kíváncsi vagyok ki vagy kik azok akik W betűt karcolnak a zombik homlokára . Az évadzáró érdekes lesz , hogy merre viszik tovább a szálakat .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:34

Pipita írta:
Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9. :hmmm:

Nekem pont a 4. tetszett a 3. mellett a legjobban,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sok epikus jelenet miatt. (Tyrion tárgyalása, Oberyn párbaja és puszta jelenléte az évadban...) Bár összességében talán a 3. volt a legjobb évad, elég magasra helyezte azt a bizonyos lécet. Nekem a második volt kicsit laposabb.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az 5. évad meg durván eseménydús lesz, trailerek alapján legalábbis nagyon sok cselekmény feldolgoztak a 4-5. könyvből..
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 22., vasárnap 11:29

House of Cards 3. évad

Based on real events. :lol: :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első két részt kissé elcsépeltnek és laposnak éreztem, de kellettek. A harmadik viszont már igazi HoC epizód volt, mekkora alternatív valóság, és jöhet a világháború. Durva hogy az utolsó 1 percig kb lejátszották azt amit Bushsal művelt Putin, aztán meg az utolsó lépés, hát bwahh, mekkora. Várom a következő részeket, zseniális. :mrgreen: :mrgreen: Remélem legalább a House of Cards alternatív univerzumában elpusztítják Putinékat (mégha Viktor Petrovnak is csúfolják ugye... :D), ha már a valóságban nem sikerült.

Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9. :hmmm:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:21

lordgabi írta: Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van. :salute:

Akkor jöhet a 3 hetes éhínség... :mrgreen:
Bahh, ha belegondolok,hogy június óta várom az új évadot...(mondjuk azóta 2-3szor újranéztem az 1-4. évadot :) )
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 22., vasárnap 11:18

doncsontos írta:BETTER CALL SAUL :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. :D idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. :D 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
Ujabb jo kis resz. Az elozohoz kepest kevesebb volt az akcio, de a hangulata nagyon ott van.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Homeland? Nem inkabb a Fargora gondolsz? :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 22., vasárnap 1:56

csababarca írta:
lordgabi írta:Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze,ez is a koncepció,a 9. részben van mindig a nagy durranás, a 10. rész pedig magyaráz,elsimítja az addigi eseményeket,és felvezeti a következő évadot.
Pótold a 4.et istnkirály évad, aztán április 13tól mehet "élőben" a menet. B-)
Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 17:31

Aki szerette az Entourage-t es a How to make it in America-t, annak ajanlanek egy sorozatot, I Just Want My Pants Back a cime, 12 resz az egesz, nekem nagyon tetszett.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 15:42

Anyaka írta:12 majom sorozatot nézi valaki? Megéri belekezdeni? Nem hallani róla olyan rosszat, bár nem üti a film szintjét gondolom.
Semmi extra, teljesen kihagyható, nem kimondottan minőségi, viasatra való cucc, de ha vonz az időutazós téma akkor megérhet egy próbát. Ez nem lebeszélés akart lenni, inkább arra utalok hogy True Detective, Breaking Bad, stb., hasonló színvonalat azért ne várj tőle. Én kitartok az évad végéig, érdekel mit hoznak ki belőle. Az első részek az újdonság ereje miatt megfogtak, aztán mintha beragadtak volna kicsit, de az utóbbi időkben megkavarták az állóvizet.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 21., szombat 11:02

12 majom sorozatot nézi valaki? Megéri belekezdeni? Nem hallani róla olyan rosszat, bár nem üti a film szintjét gondolom.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 20., péntek 23:18

Elkezdtem nézni ezt a the 100 sorozatot... majd röpke 2 nap alatt bedaráltam a 2 évadját. :mrgreen: Akinek bejön picit az ilyen sci-fi, posztapokaliptikus cucc, az nézze. Másrészt meg rohadt jó csajok vannak benne :mrgreen: (és jól is játszák a szerepüket, nem csak eye-candyként vannak benne).

Clarke... :sziv: :-*

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 20., péntek 23:02

vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már lényegesen jobb volt. mo' ragnar, no problem :D

aslaug mekkora egy kurva, gyorsan lefekszem ragnarral, hátha terhes lettem a vándortól, így talán szét tudom magam hazudni. ragnar nem ette meg :lol:

buzi kis angolok, azt nem hittem volna, hogy a király is ekkora geci lesz, hogy így átveri ragnarékat a palánkon. remélem ragnar bejelenti egy blood eaglere a szezon végén (valszeg nem így lesz).

és a rész legjobb jelenete :lol: ezen úgy meglepődtem, majdnem én is dobtam egy hasonlót a székemből :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 19:30

Akkor vegyük egy kalap alá a képregény és a szuperhős sorozatokat . :mrgreen:
Pl. Shield , Constantine vagy ott volt a Heroes is , minimális a románc . :D
És ha már témánál vagyunk Powers című sorozatot nézi valaki ?
Hogy híjják?
Bill.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:22

P. Krisz írta:
Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .
Jah, de más nem is gyárt szuperhősös sorozatot jelenleg, szóval attól még ugyanott vagyunk :D

Legalábbis nekem nem ugrik be semmi Smallville, Flash, Arrow-n kívül semmi.. Lous és Clark volt régen, de az ugyanilyen volt.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 18:01

Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .
Hogy híjják?
Bill.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 17:23

Realista24 írta:Sunsky, töröltem két kommentedet, enyhén szólva sem volt spoilermentes.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi? A Batmanes, Superman-es, meg a Captain Cold-os részek? Ne mááár. Vagy melyikeket törölted? Már nem emlékszek mit írtam :) Jah és bocs, majd figyelek legközelebb. :)
Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.

Szerintem nem a sorozatról árul el mindent, hanem önmagában a szuperhősös műfajról. Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól. És bár én nem pontoztam, de mivel a műfajtól ennyire erős részt sorozatban még nem láttam, megértem őket. A Wellst játszó színész meg valami zseniális, lehet már rég nem nézném, ha nem ő lenne benne. :agree:

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 20., péntek 16:32

Boky írta:
doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. :D idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja hopp ezt benéztem, az egy teljesen más nőci :lol: brody feleségére gondoltam amúgy
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 20., péntek 15:59

doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. :D idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 15:46

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többet vártam a szünet után . Laurel továbbra se ér egy forintot se , Felicity szintúgy . Mi volt még ? Ja Olivér mint az új Ra's érdekes lehet . Flashback szál felesleges volt , Shado viszont dafuq ???
Hogy híjják?
Bill.

doncsontos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 20., péntek 12:05

BETTER CALL SAUL :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. :D idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. :D 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: