Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Premier League
alekosz láttad amúgy bergkampot játszani?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Egy időben tényleg Európa egyik legjobb csatára volt, de Bergkamp....ég és föld!Ahogy Bergkamp hozzáért a labdához az valami egészen elképesztő volt, miatta érdemes volt megnézni meccseket, Van Persie kb a cipőjét nem vihetné!Ha Van Persie-t fiatalkorában elkerülik a sérülések, kb. új Bergkamp lehetett volna. Mára már megkopott és kiégett, de amikor jó korban volt és nem volt sérült, akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.
Egyébként meg:
"2015-ben:
Cristiano Ronaldo 11 gól, 3 gólpassz.
Olivier Giroud 11 gól, 4 gólpassz" by Útwenger
Szóval Giroud>CR Egy 90 milláért vihetitek is!
Egyáltalán nem túlzás, de akkor mond hol kell nézni?Ez azért erős tùlzás. Persze, nincs annyi szépen játszó csapat mint régen, de aki sok meccset néz, az egy idő után tudja, hol láthat szép dolgokat...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerinted 2012 környékén ki lehetett jobb nála? (komolyan kérdezem)nmate írta:alexoxladjackoxi írta: kb. új Bergkamp lehetett volna.
Ajaj. Ezt ne.
Ez is túlzás.alexoxladjackoxi írta:akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez azért erős tùlzás. Persze, nincs annyi szépen játszó csapat mint régen, de aki sok meccset néz, az egy idő után tudja, hol láthat szép dolgokat...BBarni írta:Az egész mai foci, egy átlag semmi!Angoltól kezdve a spanyolig, de ez off!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na itt látszik, hogy mióta is követed szeretett csapatodat..ggalexoxladjackoxi írta: Ha Van Persie-t fiatalkorában elkerülik a sérülések, kb. új Bergkamp lehetett volna. Mára már megkopott és kiégett, de amikor jó korban volt és nem volt sérült, akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Max az egyik.. volt idő, amikor tényleg brutál veszélyes volt, de a legjobb? Sose volt a legjobb. Szerintem.alexoxladjackoxi írta: Mára már megkopott és kiégett, de amikor jó korban volt és nem volt sérült, akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
alexoxladjackoxi írta: kb. új Bergkamp lehetett volna.
Ajaj. Ezt ne.
Ez is túlzás.alexoxladjackoxi írta:akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
alex ezeket kajakra komolyan gondolod?
van persi soha nem volt európa legjobb csatára
van persi soha nem volt európa legjobb csatára
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha Van Persie-t fiatalkorában elkerülik a sérülések, kb. új Bergkamp lehetett volna. Mára már megkopott és kiégett, de amikor jó korban volt és nem volt sérült, akkor kb. egész Európa legjobb csatára volt.nmate írta:De az Arsenalnál nem ez a legnagyobb baj? Kisebb csapatok ellen, kisebb sorozatokban semmi baj, de amint jön a nyomás az egész csapat leblokkol, lúzerré válik. Aztán háromszor elvernek valami kisebb PL csapatot és mindenki zseni.BBarni írta:a legnagyobb baj vele, hogy nagy csapatok ellen leblokkol
Hogy ki menne Zsiru helyére? Passz. Van Persie pl jobb támadó volt.
-
Valami ilyesmi,Wenger távozása után(2017 szerintem)kiderül, hogy ő volt e ennek az oka, bár én azt nagyobb hibának tartom, hogy az Arsenal mindig,mindenki ellen ugyanazt a focit játssza, az elmúlt pár évben 2-szer 3-szor láttam, hogy Wenger egy más fajta focival küldi fel a csapatot egy rangadón,nagyobb csapat ellen,mindannyiszor az Arsenal nyert!De az Arsenalnál nem ez a legnagyobb baj? Kisebb csapatok ellen, kisebb sorozatokban semmi baj, de amint jön a nyomás az egész csapat leblokkol, lúzerré válik. Aztán háromszor elvernek valami kisebb PL csapatot és mindenki zseni.
Mondjuk szerintem idén egy 2. hely és egy FA kupa győzelem, teljesen korrekt lenne az elmúlt évekhez képest!
Robin szerintem is jobb volt, bár ő se egy klasszis támadó!(persze ebben lehet a sérülések is közrejátszottak)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem sem,csak az kicsit erős voltAmúgy nincs vele bajom, de az előző mondat kiverte a biztosítékot.
Amúgy meg adom amit hehe ír.Az egész mai foci egy nagy rakás szar.
Csak...hát ez olyan,hogy volt egy kva okos németjuhászom,majd hogy nem beszélt.Aztán,kimúlt szegény,mert már öreg volt.
Aztán vettem egy másikat,de ő már egész más,taníthatom,taníthattatom,még is olyan hülye mint a segg De még is szeretem,talán a régi idők emléke miatt,mikor volt egy kutya aki....
Na így vagyok én a mai focival is
Na off vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
teszem hozzá, a holland is 2 szezonos játékosHogy ki menne Zsiru helyére? Passz. Van Persie pl jobb támadó volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De az Arsenalnál nem ez a legnagyobb baj? Kisebb csapatok ellen, kisebb sorozatokban semmi baj, de amint jön a nyomás az egész csapat leblokkol, lúzerré válik. Aztán háromszor elvernek valami kisebb PL csapatot és mindenki zseni.BBarni írta:a legnagyobb baj vele, hogy nagy csapatok ellen leblokkol
Hogy ki menne Zsiru helyére? Passz. Van Persie pl jobb támadó volt.
Nem vállalt nagy kockázatot az öreg; ~15 évente 1 bajnoki cím...BBarni írta:Arsenal kiszenvedte, érdekes lenne ha odatudnának érni a 2. helyre,Wenger nemrég nyilatkozta, hogy legkésőbb 2017-re bajnok lesz az Arsenal, kezdésnek megteszi!
-
Az egész mai foci, egy átlag semmi!Angoltól kezdve a spanyolig, de ez off!
Arsenal kiszenvedte, érdekes lenne ha odatudnának érni a 2. helyre,Wenger nemrég nyilatkozta, hogy legkésőbb 2017-re bajnok lesz az Arsenal, kezdésnek megteszi!
Giroud meg szerintem a mai fociban egy egész jó csatár!Nem klasszis, de nem is olyan szar mint amilyennek sokan tartják!(a legnagyobb baj vele, hogy nagy csapatok ellen leblokkol)Most ha csak a gólokat nézzük akkor ha jól emlékszem 19 meccsen rúgott 13 gólt míg Agüero 24 meccsen 17-et...Én is elnézegetnék egy jobb csatárt a helyén de ki az aki eljönne az Arsenalba és bőven jobb nála?(Higu,Cavani szerintem nem jobb,Benzema,Lewa nem menne oda)Esetleg Reus, de ő meg nem kimondott csatár...
Arsenal kiszenvedte, érdekes lenne ha odatudnának érni a 2. helyre,Wenger nemrég nyilatkozta, hogy legkésőbb 2017-re bajnok lesz az Arsenal, kezdésnek megteszi!
Giroud meg szerintem a mai fociban egy egész jó csatár!Nem klasszis, de nem is olyan szar mint amilyennek sokan tartják!(a legnagyobb baj vele, hogy nagy csapatok ellen leblokkol)Most ha csak a gólokat nézzük akkor ha jól emlékszem 19 meccsen rúgott 13 gólt míg Agüero 24 meccsen 17-et...Én is elnézegetnék egy jobb csatárt a helyén de ki az aki eljönne az Arsenalba és bőven jobb nála?(Higu,Cavani szerintem nem jobb,Benzema,Lewa nem menne oda)Esetleg Reus, de ő meg nem kimondott csatár...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még játszd el a nagyhalált is, mint Busquets egy El Clásicón, aztán nyugodt szívvel raklak ki. A sok sírós Barcástól már falnak megyek b+, GT és palesz miért tud értelmesen fórumozni? Ha meg nem tetszik, vár az eb. Mindegy, lapozzál, vagy ne. Akkor majd én megteszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Akkor rosszul értelmezted te is.Egyáltalán nem volt célom személyeskedni senkivel,pusztán kíváncsiságból kérdeztem azt, amit.Realista24 írta:ű
Mondjuk te kezdted a pattogást, úgyhogy jobb ha visszavonulót fújsz. Gondoltam szólok. No offense, de apró személyeskedést véltem felfedezni a Patós/Lucasos dologban.
Ha meg olvasnád amiket hehe ír, akkor nem tennél fel idióta kérdéseket.
De elnézést kérek,tudnom kellett volna,hogy az utóbbi időben a fórumon egy Barcásnak már kérdéseket sem lehet feltenni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
milyen aranyos vagy.Drake írta:Legközelebb óriási betűmérettel írom ki,hogy no offense,azt talán észre veszed.Feltettem egy kérdést pusztán kíváncsiságból,de te egyből pattogsz.tucsoki írta: Azon belül is az Arsenalban.
kb így indítottad a mondókádat, hogy ne kapd fel a vizet, de amúgy a kurva anyádat.
na skip.
sok játékost csipázok, de az nem azt jelenti, hogy megütik a mércémet. nem véletlenül nézhetetlen számomra a foci manapság.amúgy pont a senalban van egy alexis akit hehe is komáz, ha jól tudom szóval tucsoki nem lőtt mellé