Az IGN Hungary is kijött a szezonkritikával .doncsontos írta:Matthew Rauch (Burton) állandó szereplő lesz a Banshee-ben.
Vannak benne érthetetlen dolgok .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 18:31
Az IGN Hungary is kijött a szezonkritikával .doncsontos írta:Matthew Rauch (Burton) állandó szereplő lesz a Banshee-ben.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 23., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:34
Pipita írta:
Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 22., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:21
lordgabi írta: Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 22., vasárnap 11:18
Ujabb jo kis resz. Az elozohoz kepest kevesebb volt az akcio, de a hangulata nagyon ott van.doncsontos írta:BETTER CALL SAUL
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike óriási. Nagyon jók azok a jelenetek ahol Saul és Mike együt vannak, érzik egymást nagyon és jól hozzák a karaktert. Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt, hál istennek Saul el is varrta a szálukat elég szépen Mike bácsival. 10/8as rész volt nálam, az előzőnél kicsit laposabb de annál tartalmasabb.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 22., vasárnap 1:56
Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van.csababarca írta:lordgabi írta:Amikor hosszabb időt kellett várnotok a következő évadokra, biztosan jobban díjaztátok az évadzáró utolsó részeket, de nekem valahogy eddig mindig a 9. részek voltak a kedvencek - bővebben szerintem kár kifejteni, korábban talán említettem is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze,ez is a koncepció,a 9. részben van mindig a nagy durranás, a 10. rész pedig magyaráz,elsimítja az addigi eseményeket,és felvezeti a következő évadot.
Pótold a 4.et istnkirály évad, aztán április 13tól mehet "élőben" a menet.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 15:42
Semmi extra, teljesen kihagyható, nem kimondottan minőségi, viasatra való cucc, de ha vonz az időutazós téma akkor megérhet egy próbát. Ez nem lebeszélés akart lenni, inkább arra utalok hogy True Detective, Breaking Bad, stb., hasonló színvonalat azért ne várj tőle. Én kitartok az évad végéig, érdekel mit hoznak ki belőle. Az első részek az újdonság ereje miatt megfogtak, aztán mintha beragadtak volna kicsit, de az utóbbi időkben megkavarták az állóvizet.Anyaka írta:12 majom sorozatot nézi valaki? Megéri belekezdeni? Nem hallani róla olyan rosszat, bár nem üti a film szintjét gondolom.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 21., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 20., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 20., péntek 23:02
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 19:30
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:22
Jah, de más nem is gyárt szuperhősös sorozatot jelenleg, szóval attól még ugyanott vagyunkP. Krisz írta:Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 18:01
Ez azokra jellemző amit a CW gyárt .Ugyanis a legtöbbet beburkolják egy nyálas valamibe, aztán minden rész utolsó 5 perce erről szól
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 17:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi? A Batmanes, Superman-es, meg a Captain Cold-os részek? Ne mááár. Vagy melyikeket törölted? Már nem emlékszek mit írtam Jah és bocs, majd figyelek legközelebb.Realista24 írta:Sunsky, töröltem két kommentedet, enyhén szólva sem volt spoilermentes.
Realista24 írta:Megnéztem ezt a Flasht, korrekt rész volt, nem mondom, hogy nem, de az hogy a fanok csapkodják rá a 10/10-eket, mindent elárul a sorozatról.
Lement majdnem egy évad, és az első értékelhető rész volt. Hetes körül adnék egyébként rá, ha nagyon pontoznom kéne.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 20., péntek 16:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja hopp ezt benéztem, az egy teljesen más nőci brody feleségére gondoltam amúgyBoky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 20., péntek 15:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!homeland? te miről beszélsz?doncsontos írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a Ms.Keetlemanel viszont ki lehetett volna kergetni a világból. idegesítő picsa, már a Homelandba is az volt,
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 20., péntek 15:46
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem