Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Adamo » 2015. március 27., péntek 12:52

srácok, srácok, gyors kérdés

az mlsz által kibocsájtott futballkártyát mennyi idő alatt lehet megcsináltatni?
12

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 23., hétfő 18:38

tubatibi írta:Puskás-díjas mennyei gól. :mrgreen:

Zlatan??? :mrgreen:
BAK. (KAK után szabadon :mrgreen: )

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 23., hétfő 17:59

Puskás-díjas mennyei gól. :mrgreen:

Zlatan??? :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. március 22., vasárnap 17:50

sebydani írta:kiváncsi vagyok hány zsák krumplit kapott az a sok ember aki ma kiment a felcsúti stadionba :lol:
Nem kaptunk. En voltam. Tele volt Vidissel,mikor hallottak hogy Ztes vagyok mondtak hogy nekem Csakvaron meg kellett volna allnom,ott lathatom a csapatomat max :lol: :(
Nade ez a stadion egesz korrekt,de a gyep sz*r,es igazan lefesthettek volna legalabb kivulrol.. Meg miaz hogy a bufeben nem vehetek 2v3 deci italt csak fel litert :D Bejutas amugy eleg lassu nehezkes volt. Latszik hogy parszaz emberhez vannak szokva :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. március 22., vasárnap 11:46

botondot megihlette benzema.

nem éppen a mennyire jellemző találat. :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 21., szombat 14:48

kiváncsi vagyok hány zsák krumplit kapott az a sok ember aki ma kiment a felcsúti stadionba :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 20., péntek 16:25

Én sem érzem célravezetőnek ezt a stílust, persze elméletben jól hangzik hogy ő majd rendberak mindent, és leoszt mindenkit, de nyilvánvaló, hogy gyakorlatban ez nem fog működni. Illetve abban az esetben működhetne, ha egy megkérdőjelezhetetlen szaktekintélyről beszélnénk, de a cv-jét nézegetve én nem estem hasra.
Én úgy vagyok ezzel egyébként, hogy persze befogadónak kell lennünk egy egyértelműen fejlettebb, jobban működő futballközegből érkező szakember véleményével kapcsolatban, de vagyunk mi annyira kreatív, találékony nép, hogy segítség nélkül is felépítsünk bármit. Nem hiszem el, hogy ne lenne elég tehetséges, lelkes szakemberünk, akiknek oda lehetne adni a posztokat.
Abban az esetben pedig ha tényleg direkt gátolják a fejlődést bizonyos körök, akkor azon egy külföldi sem fog tudni változtatni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Atis*
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, FTC

HozzászólásSzerző: Atis* » 2015. március 19., csütörtök 20:44

nmate írta:Nincs rendes szakemberünk, az a baj. Különben nem kéne külföldi
Egyetértek az első felével, szerintem a probléma a képzésben van, olyan sötét emberek végzik el az ilyen olyan lincencet, hogy az valami botrányos.
Külföldi jöhet, ha minőségi, az egyetlen bajom azzal, hogy ilyen nagy létszámban vannak az az, hogy azt a színvonalat, amit ők hoznak, egy magyar is tudná. :/

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 18., szerda 19:32

Anthony írta:Kell külföldi, de ez egy köcsög, ilyen nem kell. Megalázni a többi edzőt, edzés közben átvenni a helyét? Paraszt senkiházi az ilyen. én alsóhangon leköptem volna...
Kemény kéz kell, másképpen nem fog elérni semmit. Ebben a közegben nem lehet finomkodni. Több negatívat fog ő kapni a magyaroktól. Már a cikkben is ezt érzem

Amúgy sem látok semmi rosszat ebben. Elégedetlen az edző munkájával ezért beleszól. Szerintem teljesen jogos, ez a dolga

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 18., szerda 19:31

Ide most kellett egy ilyen ember, hogy felébredjen mindenki. Nem baj, ha csak fél évet lesz mondjuk itt, de kicsit abajgassa csak meg a szart.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 18., szerda 19:20

Nem hiszem, hogy a magyar labdarúgásban dolgozó összes edző ezt érdemelné. A vezetőség igen, a javarészük aki benne van a buliban igen, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan edzők, kapusedzők, gyúrók, stb. akik megtesznek mindent, amit lehet. Ki lehet rúgni embereket, le lehet cserélni őket, de szerintem annak is megvan a módja, nem lehet abból kiindulni, hogy mindenki más köcsög, és ő a faszagyerek.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 18., szerda 18:55

Anthony írta:Kell külföldi, de ez egy köcsög, ilyen nem kell. Megalázni a többi edzőt, edzés közben átvenni a helyét? Paraszt senkiházi az ilyen. én alsóhangon leköptem volna...

Lehet, de meg is érdemlik. Én pedig őket köpném szemen, ahogy ők köpik szemen a magyar labdarúgást évek óta. Elmehetnek a pro-licencükkel a :cens:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 18., szerda 18:31

Kell külföldi, de ez egy köcsög, ilyen nem kell. Megalázni a többi edzőt, edzés közben átvenni a helyét? Paraszt senkiházi az ilyen. én alsóhangon leköptem volna...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 18., szerda 18:10

Nincs rendes szakemberünk, az a baj. Különben nem kéne külföldi. A mai utánpótlás játékosok nagy része meg magyarul sem tud szerintem, olyan sötét. Szóval olyan mindegy.

prego
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: prego » 2015. március 18., szerda 17:51

Utánpótlás válogatotttaknál nem kell külföldi edző. magyarul sem tud némelyik rendesen beszélni nem hogy egy idegen nyelven. egy edzesen rengeteg ido elmenne a nyelvi problémákkal. Magyarországon is KELL lennie jó szakembereknek és jó pszichológusoknak akik felelhetnek az utánpótlásért. csak nem volt válogatott labdarúgokkal meg jóbarátokkal kell feltolteni az edzoi posztokat, mert valamelyik emberileg is annyira buta hogy az mar fáj, nem hogy taktikailag.

ÉS ROSSZ A KIVÁLASZTÁS. ez a magyar utanpotlas egyik, ha nem a legnagyobb gondja.
2007.06.09.

Ha enyém a Real Madrid, enyém a világ.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 18., szerda 13:33

lordgabi írta:Otigba is behívót kapott, Nigériát választotta: a keret.
Igaza is van és meg is van minden esélye rá, mert az a védelem sem túl acélos. Az egyetlen ismertebb név ott az Evertonban 10 évet lehúzó Yobo, de ő is már kifelé megy, idén 35 lesz. Rajta kívül a Celtic-es Ambrose még aki megemlíthető és nincs más, a többi középső védőjük sztem nem jobb Otigbánál.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 18., szerda 13:30

Na! Hát ha elindul már végre valami...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 18., szerda 12:39

Helyes. Sok elkényeztetett újgazdag piperkőc magyar focistát meg kell regulázni.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 18., szerda 12:34

Bernd Storck nem szarozik :lol:
A második 24 óra elteltével már az is kiderült, hogy Bernd Storck nem az a finomkodó típus, hanem inkább az, aki páros lábbal rúgja be az ajtót.

A Telkiben edzőtáborozó U21-es válogatott edzését nézve civilben besétált a gyepre, és Szalai László meglepetésére instrukciókat kezdett osztogatni, majd az edzés végén a játékosok előtt közölte véleményét a tréningről, és jelezte, hogy legközelebb már ő állítja össze a programot. Ugyanígy járt az U17-es csapatot a finnek ellen felkészítő Belvon Attila is, akinek edzését szintén megszakította a pálya széléről besétáló német sportigazgató.

A harmadik 24 órában Bernd Storck már melegítőbe öltözött és az U17-es válogatott öltözőjében, a szünetben ő igazította el a játékosokat Belvon helyett.

A következő napokban a német szakember sorra kezdte látogatni a hazai akadémiákat, feltűnt utánpótlás-bajnoki mérkőzéseken is, a szövetségen belül pedig egyértelművé tette, hogy az utánpótlás válogatottaknál az U15 és U21 között mindenben ő dönt, minden apró részletbe bele kíván szólni, és mindenben az ő akarata fog érvényesülni. Edzésgyakorlatokat tartott a játékosoknak, eligazította a kapusedzőket, véleményezte az összeállítást, a cseréket, és folyamatosan instruálta a szövetségi edzőket.

Mindez oda vezetett, hogy most, a hét elején Szalai László jelezte, hogy ebben a formában nem kívánja vezetni sem az U21-es, sem az U20-as válogatottat.
Mivel Szalai és Mihalecz István távozásával az U21-hez és U18-hoz is kell edző, úgy tudjuk, Storck már jelezte is az MLSZ-vezetésnek, hogy további német szakemberek szerződtetését tartja időszerűnek, akik közül ketten már meg is érkeztek Magyarországra.

Több, a neve elhallgatását kérő, és az utánpótlásban dolgozó szakember szerint Storck szakmai elképzeléseiben van fantázia, úgymond jól látja a futballt, és a szakmai jellegű javaslataiba nem lehet belekötni, de úgy vélik, emberileg nehezen vállalhatóak egyes cselekedetei, és a magyar kollégák irányába eddig a kollegialitás minimumát sem mutatta.

Az világosnak látszik, hogy az MLSZ vezetésében az álláspont egyértelmű: "eddig megpróbáltuk magyar szakemberekkel, és nem sokra mentünk, most adjunk teljhatalmat egy külföldinek, és nézzük meg, mire jut".
Helyes! :agree: Remélem rendet tesznek végre...

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 17., kedd 17:15

lordgabi írta: Otigba is behívót kapott, Nigériát választotta: a keret.
Gratulálok Neki .... :agree:

A keret viszonylag korrekt, bár a védelmet gyengének érzem.
Koman behívását nem értem, a pali jó, ha játszott 90 percet az éven. Gyurcsó lehet jobb választás lett volna Varga helyett, bár utóbbi mindig megszakad a válogatott meccseken.
Böde tartalékpozícióját nem tudom mire vélni :lol:

Vissza: