HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. március 22., vasárnap 16:35
Kedves mindenki,
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok egy nagyon nagy mobiltelefon szakértő. Jelenleg van már egy okostelefonom, mely Alcatel típusú, de nem igazán bírja már szegényke. Sokszor akad, fagyadozik, gondolom az egy magos cpu és a kevés ram miatt. Szeretnék egy új telefont venni és egy ismerősöm facebookra most tette ki, hogy eladó a Samsung Galaxy S3 típusú telefonja, garanciástól, 45000 Ft-ért (melyből részemre azért mert egy csapatban játszottunk kb. 5.000 Ft kedvezményt adna). Afelől érdeklődnék, hogy megéri-e ennyiért ez a telefon és, hogy hosszú távon beválna-e nekem (én 2 év használatra gondolok itt minimum)? Nem vagyok egy nagy telefonos még most lesz csak mobilinternetes csomag az előfizumra, eddig nem is nagyon nyomkodtam a telefonom csak ritkán, inkább a laptopomért vagyok oda. Ezek függvényében kérnélek titeket, hogy mondjátok meg, hogy megéri-e ez vagy sem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa