sok a hulye, erre csak ennyi a valaszomRealista24 írta:Klopp miről tehet, hogy savazzák?
hivatalos.Most ez fix vagy sajtó hír?
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 23., kedd 11:14
sok a hulye, erre csak ennyi a valaszomRealista24 írta:Klopp miről tehet, hogy savazzák?
hivatalos.Most ez fix vagy sajtó hír?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 11:14
SemmirőlRealista24 írta:Klopp miről tehet, hogy savazzák?
Én szvsz azért szidom őt, mert hónapok óta nyílt titok volt a világban, hogy a Madrid fő kiszemeltje Götze. Aki süket, az is hallotta. Mario is nyilatkozott rólunk pozitívan. Amekkora sunyi ember kitelik tőle az is, hogy keresztbekúr nekünk. + Alapvetően nem bírom.Victor írta:azért jó, hogy itt szeretjük szidni guardiolát, de most komolyan, most miért kell szapulni?
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 23., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 23., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 11:07
ezért is kell, hogy mou menjen, mert ameddig ő itt van, addig xabi lehúz még 60 teljes szezont, khedirával karöltve.Amúgy továbbra sincs elöl olyan nagy gondunk. KP-ra kéne igazolni baszki, mert még egy szezon Khedira-Xabi, akkor én inkább sportot váltok
akkor tökön szúrom magam, komolyan mondom. csökönyös edzőbá' ha megint meghúzza ezt, akkor én is sportot váltokJah, holnap idegenben jó lesz a 0:0, és jövő héten ha véletlenül betalálunk, őrizgetni fogjuk az 1:0-t. A folytatást mindenki ki tudja találni szerintem.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 23., kedd 11:05
Ha a Dortmundot nem is, mert modnjuk tényleg tudtak róla belső körökben (hiába, ott nem egy Marca van), de az hogy fütyülni fognak, amikor Götzénél a laszti, az biztos.hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
Az, hogy pofán köpte a nevelőklubját, a szurkolókat, kábé mindenkit.Nem értem mi a probléma, mért ne menne oda?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 11:05
Csatárként is megállná szerintem a helyét. Nagyon jó a kapu előtt, higadt befejező.Csabi írta:szerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső
Jah, holnap idegenben jó lesz a 0:0, és jövő héten ha véletlenül betalálunk, őrizgetni fogjuk az 1:0-t. A folytatást mindenki ki tudja találni szerintem.akkor próbáljunk meg rövidtávon, hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. április 23., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 23., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 11:03
hát igen, ezt mondtam én is, sajnos mindig sz.rba nyúlunk.Mondjuk ehhez hozzáértőknek kéne ülni a Madridnál, ami az elmúlt évek igazolásait és döntéseit figyelembe véve nem túl valószinű.
+1. nincs rá garancia, hogy reus spanyolhonban is teljesítene, inkább jesét kéne kipróbálni, ő ingyé lenneszerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső, és inkább Jesét próbálnám meg.
hány és hány játékost tudtunk volna elhozni "aprópénzért", aztán helyette vettünk 50 millióért valami zsoldost37 milliót nekünk is megért volna.
HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 23., kedd 11:02
Más se. Esküszöm, szent meggyőződésem volt, hogy marad, Götzét kb istenítették Dortmundban. Más kérdés, hhogy ő még pótolható, de ha az egész csapatot szétvásárolják, annak csúnya vége lesz. Hónapok óta Lewandowskival van tele a német sajtó, a Bayernnel is őt hozták összefüggésbe, a Götze-Reus párosról semmit nem írtak, semmit nem hoztak le. Állandóan ment, hogy így szeretlek Dortmund, úgy maradok, aztán... bumm.CS0ki írta: 37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...
Azt meg végképp nem, hogy ezt miért most jelentették be? Mi lesz holnap, kifütyülik Götzét?
AlapPEEtör írta: Tehát Kloppék meg akarnak minket zavarni, hogy azt higgyük, hogy ők azt hiszik, hogy mi hisszük azt, hogy...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 23., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 23., kedd 10:59
plusz, ha mar kiarusitas van egy gundokan rendelericco írta:de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 10:57
Sok szempontból érthetetlen ez az átigazolás (Talán ahogy hehe íta, egy futbalkurvával van dolgunk. Ez van.), de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust.Baszki, óriási csalódás a gyerek...
37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. április 23., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 10:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 10:52
várd ki míg balotteli is oda megyTúl sok Mario lesz jövőre a Bayernben
a pénz nagy úr :-)Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem