ő az egyetlen akit tisztelni lehet és kell is onnan, pláne egy olyan sorban, ahol alba, alves, mascherano meg mr. shaqira van..L.Miki írta: Dobd el de rögtön!
Hatalmas sportember, azt hiszem az egyik leginkább tiszteletre méltóbb figura a katalánok közül.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dobd el de rögtön!R.M.C.F írta:Puyolért nagy kár.....de az idő,az egy ilyen játékos,nekem meg van az amikor a színészkedő kis ***csögött móresre tanította,és lökte hogy menj focizz genyó.....az sokat elmond arról hogy ott kinek mi az érték........kicsit eltorzult a világ.
Hatalmas sportember, azt hiszem az egyik leginkább tiszteletre méltóbb figura a katalánok közül.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Puyolért nagy kár.....de az idő,az egy ilyen játékos,nekem meg van az amikor a színészkedő kis ***csögött móresre tanította,és lökte hogy menj focizz genyó.....az sokat elmond arról hogy ott kinek mi az érték........kicsit eltorzult a világ.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- L.Miki
Jut eszembe Puyol. Nagyon rá jár a rúd, sajnálom a palit. Mondjuk lassan csak visszavonulót fúj, vagy még nem tervezi?'shutterisland írta:nkább középhátvédet kellene valahogy szerválni, az most a létszükséglet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mata felesleges.
egyrészt (bár sokra tartom a képességeit) telített a támadórészleg, még ha villa elmegy, akkor is marad 5 ember, amit ugye előszeretettel egészítenek ki az iniesta-cesc duó valamelyikével.
szerintem 3 posztra 6 ember ebben a formában sok.
másrészt biztos nem lenne olcsó mulatság, nem hiszem, hogy mourinho ilyen 10 milláért jófejségből idedobná.
inkább középhátvédet kellene valahogy szerválni, az most a létszükséglet.
egyrészt (bár sokra tartom a képességeit) telített a támadórészleg, még ha villa elmegy, akkor is marad 5 ember, amit ugye előszeretettel egészítenek ki az iniesta-cesc duó valamelyikével.
szerintem 3 posztra 6 ember ebben a formában sok.
másrészt biztos nem lenne olcsó mulatság, nem hiszem, hogy mourinho ilyen 10 milláért jófejségből idedobná.
inkább középhátvédet kellene valahogy szerválni, az most a létszükséglet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert akkor tartott még a Di Maria féle "szerelem"... hiába no,nagy kujon az öreg...Amúgy azt is írják, hogy Mou nem szán főszerepet Matának, és Hazard a "szerelme"...persze a Madridba nem kellett neki :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tényleg, kösz, Pedrót el is felejtettem. Pedig ő még 45 évesen is betonbiztos kezdő lesz.ateeemadrid írta:Ja, csak ne felejtsd, hogy Alexis és Mata is gondolom a padon ülne, mert ottvan sajátnevelés Pedrito is még, neki meg garantált helye lesz.
Én 90%-ig biztos vagyok benne, hogy távozni fog, valószínűleg a Premier League-be, főleg mi (=Spurs) érdeklődünk iránta, a Senal is akarta, de úgy tűnik, ők inkább Higuaínra hajtanak rá.morientes írta:Mondjuk Villarol vannak olyan hírek hogy menne
Annyira szeretem ezeket... Pár jó meccse van valakinek, és rögtön lehozzák, hogy x és y szeretné megszerezni...Galacticos írta:Chelsea owner Roman Abramovich wants Thiago Alcantara + Isco & Morata [El Mundo]ja persze.
- Galacticos
engem ez basz fel a legjobban.Realista24 írta: és Hazard a "szerelme"...persze a Madridba nem kellett neki
mióta ott van, megakarják venni boatenget meg cavanit. elvileg thiagot is akarják. ez mi már basszameg ?ide meg hozta khedirát, elégedett volt higuainnal...
Chelsea owner Roman Abramovich wants Thiago Alcantara + Isco & Morata [El Mundo]ja persze.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak az összes spanyol lap, meg az angolok, meg az olaszok cikkeznek róla. :Đ, de hál Isten még nem kapták fel annyira, hogy több helyről is ez jöjjön szembe az emberrel
Amúgy azt is írják, hogy Mou nem szán főszerepet Matának, és Hazard a "szerelme"...persze a Madridba nem kellett neki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk Villarol vannak olyan hírek hogy menne.Alexis se hiszem,hogy nagyon jól érezné magát,jelen helyzetében.Marad Pedro,meg esetleg Tello....márha a jobb oldalon sincs elveszve...mert az Neymare lesz,az biztos.Mármint a bal oldal...A Barcában meg Messi-Neymar alapkezdő lesz, a 3. posztra pedig aki marad azok cserélődnek: Pedro, Villa, Alexis trióból.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem is inkább kacsa a hír, de ha nem, akkor simán benne van, hogy az üzletbe bevonnák esetleg Villát, Thiagot, stb.AMYF írta:Nem tudom honnan jött ez a Mata pletyka, de hál Isten még nem kapták fel annyira, hogy több helyről is ez jöjjön szembe az emberrel. És nem tudom ki gondolja ezt komolyan, hogy a Chelsea eladná a legjobb játékosát egy BL serlegre rivális csapatnak. Mata amúgy Real nevelés még ha itt nem is igen játszott, de akkor is. Ha Thiago nem jön ide akkor Mata sem fog menni oda. De amúgy is, kizárt, semmi esély nincsen rá. A kékeknél alap lesz a Mata-Oscar-Hazard trió, max a brazil fog cserélődni Schürrlével, de a másik kettő továbbra is alapkezdő lesz véleményem szerint. Mou sem hülye, hogy a legjobbját elengedné.
A Barcában meg Messi-Neymar alapkezdő lesz, a 3. posztra pedig aki marad azok cserélődnek: Pedro, Villa, Alexis trióból.
- ateeemadrid
Ja, csak ne felejtsd, hogy Alexis és Mata is gondolom a padon ülne, mert ottvan sajátnevelés Pedrito is még, neki meg garantált helye lesz.Örülnék neki amúgy, egy Messi-Neymar-Mata-Alexis támadósorral azért már lehetne variálni
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tudom honnan jött ez a Mata pletyka, de hál Isten még nem kapták fel annyira, hogy több helyről is ez jöjjön szembe az emberrel. És nem tudom ki gondolja ezt komolyan, hogy a Chelsea eladná a legjobb játékosát egy BL serlegre rivális csapatnak. Mata amúgy Real nevelés még ha itt nem is igen játszott, de akkor is. Ha Thiago nem jön ide akkor Mata sem fog menni oda. De amúgy is, kizárt, semmi esély nincsen rá. A kékeknél alap lesz a Mata-Oscar-Hazard trió, max a brazil fog cserélődni Schürrlével, de a másik kettő továbbra is alapkezdő lesz véleményem szerint. Mou sem hülye, hogy a legjobbját elengedné.
A Barcában meg Messi-Neymar alapkezdő lesz, a 3. posztra pedig aki marad azok cserélődnek: Pedro, Villa, Alexis trióból.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Megváltoztatjuk suttyomban a nevét Joan Matára.Realista24 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy ha sikerül leigazolni Matát a katalánoknak, akkor hogy magyarázzák meg, hogy ő is saját nevelés?
Egyébként őt vajon hova akarják?
katalán
ennyi.
Örülnék neki amúgy, egy Messi-Neymar-Mata-Alexis támadósorral azért már lehetne variálni, csak jó drága lenne a spanyol (mármint katalán), az a probléma. Most nyilván nem férne bele, de jövő nyáron jöhetne.
- L.Miki
Tanulnia sem kell, hiszen benne van a szervezetében, bele nevelték.Géci írta:Én mikor havonta 1x elcsíptem 1 Chelsea meccset mindig baloson láttam legtöbbet alkotni.
Mondjuk mivel saját nevelés könnyen tanul biztos!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én mikor havonta 1x elcsíptem 1 Chelsea meccset mindig baloson láttam legtöbbet alkotni.Casso írta:mata pont odaillik a barcába. szélről indítja befelé a támadásokat menet közben meg leteszi a csomagot a bolhának.
Mondjuk mivel saját nevelés könnyen tanul biztos!
mata pont odaillik a barcába. szélről indítja befelé a támadásokat menet közben meg leteszi a csomagot a bolhának.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Alexis helyén tudnám elképzelni, de szerintem az nem ízlene annyira Matanak, hogy szélről gyötörje be a labdát Messinek. Bár szerintem jobban illene a csapatba, mint a chilei. De nem hiszem, hogy a támadórészbe igazolnának még valakit. Vagy ha igen akkor tegyék, a védekezésük ugyanúgy gyenge marad, tehát verhetőek lesznek.Realista24 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy ha sikerül leigazolni Matát a katalánoknak, akkor hogy magyarázzák meg, hogy ő is saját nevelés?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Arra lennék kíváncsi, hogy ha sikerül leigazolni Matát a katalánoknak, akkor hogy magyarázzák meg, hogy ő is saját nevelés?
Miért, nem az?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arra lennék kíváncsi, hogy ha sikerül leigazolni Matát a katalánoknak, akkor hogy magyarázzák meg, hogy ő is saját nevelés?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema