OFF
-
- Kedvenc játékosaid: sergio ramos, marcelo, varane, iker
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: OFF
sziasztok!
bocsi, új vagyok az oldalon. nem találtam olyan fórumot ahova ezt írnom kéne, azt szeretném kérdezni, hogy szervez-e valaki Madridba utakat, szállás, real meccsre belépő stb..a madridistán tudom, hogy volt ilyen, de itt nem tudom, hogy kihez kéne fordulnom. tudna valaki segíteni ebben?
köszönöm
bocsi, új vagyok az oldalon. nem találtam olyan fórumot ahova ezt írnom kéne, azt szeretném kérdezni, hogy szervez-e valaki Madridba utakat, szállás, real meccsre belépő stb..a madridistán tudom, hogy volt ilyen, de itt nem tudom, hogy kihez kéne fordulnom. tudna valaki segíteni ebben?
köszönöm
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi srácok, elsõre, magyarul vágtam azért a dolgokat, 20 kérdésbõl állt a szoftver, 2 hiba lehetett, 20 perc idõ. Mivel ukrán nyelven kellett, magamtól nem ment volna simán, de azért így is megtudtam volna oldani helyesen több mint a felét, a lényeg, hogy sikeres lett, 18 helyes, már csak a gyakorolni kell (nem hittem volna, de a gyakorlati részt is letudtam egyedül, a tanár és az ellenõr nem volt a gané járórésszel rendelkezõ Ladában).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én lóbazsalmot szoktam rá tenniSzerintem a klímától megfázott a karom meg a vállam, mert úgy érzem, hogy épp le akarnak szakadni. Nem tudjátok milyen kenőcs lenne jó rá, v egy borogatás is megtenné a hatását?
- ___Samy___
gratula, aztán csak óvatosan
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megkaptam a jogsit, már csak az állampolgárság hiányzik!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a klímától megfázott a karom meg a vállam, mert úgy érzem, hogy épp le akarnak szakadni. Nem tudjátok milyen kenőcs lenne jó rá, v egy borogatás is megtenné a hatását?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
szóval te 12 évesen mentél 3.ba? oké....'shutterisland írta:megtaláltam.valahogy kimaradt az életemből
pl topic 101.o
jah-jah, pont abban eaz évben, mikor 2.-ból 3.-ba mentem.mikor 12 éves lettél?
A Zsoltikinges meg
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
az előzmények ismeretében ezt már sejtettem'shutterisland írta:jah-jah, pont abban az évben, mikor 2.-ból 3.-ba mentem.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
megtaláltam.valahogy kimaradt az életemből
pl topic 101.o
jah-jah, pont abban az évben, mikor 2.-ból 3.-ba mentem.mikor 12 éves lettél?
Huni írta:'én voltam ilyen kőkemény vagy 3 évesen, hogy hordtam be a házba kintről a hűvös levegőt.
you made my day
beszarok gyerek
és ehhez még jön ez:
valahogy kimaradt az életemből'shutterisland írta:mikor volt valami vita, és a beoltott személy írta valakinek a szöveget, és a végére odatette, hogy "bohóc."...zsoltiking visszaírt neki és odaírta a végére, hogy "zsoltiking"...
you made my day'shutterisland írta:én voltam ilyen kőkemény vagy 3 évesen, hogy hordtam be a házba kintről a hűvös levegőt.
alig tudtam elmondani a lakótársamnak a sztorit, könnyeztem a röhögéstől
mikor 12 éves lettél?'shutterisland írta:aztán szóltak, hogy nem kéne erőltetni.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
- 'shutterisland
a kihalt sztyeppéken meg még legelteti a jószágokat.rr itt van, csendben figyel.
ő onnan jutott eszembe, hogy az egyik, ha nem a legjobb oltást tőle olvastam a fórum történetében.Zsoltiking
mikor volt valami vita, és a beoltott személy írta valakinek a szöveget, és a végére odatette, hogy "bohóc."...zsoltiking visszaírt neki és odaírta a végére, hogy "zsoltiking"...
én voltam ilyen kőkemény vagy 3 évesen, hogy hordtam be a házba kintről a hűvös levegőt.valamiről lemaradtam, de legalább is információhiányban szenvedek. mi a tök ez?
aztán szóltak, hogy nem kéne erőltetni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
rr itt van, csendben figyel.például raulreal,pimadd,zsoltiking,blizz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tényleg Zsoltikinggel mi van, emlékszem anno együtt szerveztük a fifa bajnokságot?
Amúgy meg Misztik van még...
Amúgy meg Misztik van még...
valamiről lemaradtam, de legalább is információhiányban szenvedek. mi a tök ez?'shutterisland írta:ahelyett, hogy ezen sírnál, inkább lett volna annyi eszed, hogy te is kiteszel 200 befőttes üveget télen az udvarra, aztán ha meleged van nyáron, csak mindig lecsavarod egynek a tetejét.
- 'shutterisland
ahelyett, hogy ezen sírnál, inkább lett volna annyi eszed, hogy te is kiteszel 200 befőttes üveget télen az udvarra, aztán ha meleged van nyáron, csak mindig lecsavarod egynek a tetejét.miró írta:ebben a rohadt nagy melegben csak azt utálom hogy nem tudok aludni...
más : vannak még olyan arcok, akik nem regeltek ide, de odaát aktívak voltak ?
például raulreal,pimadd,zsoltiking,blizz...
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Segítséget szeretnék kérni, nyáron 8-12 hétig szeretnék külföldön (ha lehet Bécsben) németül tanulni. Ha valaki volt már hasonló módon külföldön és tudna ajánlani megbízható nyelviskolát, linket... szívesen fogadnám. kössz
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ebben a rohadt nagy melegben csak azt utálom hogy nem tudok aludni...
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony