Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 22., vasárnap 23:15

Azért még messze nincsen lefutva a bajnokság, bízakodjunk abba, hogy mostantól fordul a kocka és behúzunk minden meccset amit lehetséges, a BL-ben és a bajnokságban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. március 22., vasárnap 23:17-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 23:15

A legnagyobb hiányzó az ma Di Maria volt.

Ő mindig szétfutotta magát a Barca ellen. Ma is magával húzta volna a többieket. De el lett adva, szerencsére itt van helyette Bale.

:lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 23:15

Tádám írta: Üssük ki az Atmát a BL-ből, és védjük meg a Bajnokok Ligáját. Ezután már csak az marad.
4 pont... emberek. 4 kibaszott pont a hátrány. Hol van megírva, hogy elment a bajnokság? Azért vicces, a játékosoktól el van várva, hogy úgy viselkedjenek, mint a gépek, de a szurkolók képesek 4 pont után feladni a bajnokságot. Azért itt kijön, hogy mindenki ember...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 22., vasárnap 23:14

numberone1 írta:
ziro4vr írta:A barcán látszik, hogy egy csapat. Látszik tudják miért kell hajtani. Fehérben meg a fejbengyenge, gazdag, bl zsebben, miller kis katona...menjenek a faszomba. Bezzeg a pofázás az ment a meccsen. Carlo sem tud mit tenni, nem tudja motiválni őket. De hogy ez hányadszorra történik meg és semmi változás...tragédia.
Ha kihasznalnak a ziccereket akkor nem kine motivalasrol beszelni, az ellen nem tud mit tenni Ancelotti.

Vakhangya Balet meg lekene szurni a szogletzaszlo helyett, kb annyit erne.

Amúgy mezőnymunkája nem volt rossz ma a walesi-nek szvsz. Csak hát tényleg nem ezt várna az ember egy 100 millás fószertől, hogy csak robotol és visszazár. (és még csak nem is egy mérkőzést, hanem kb 65 percet aztán lemerül az aksi.) De legalább ma ezt megtette egy darabig, máskor ezt sem csinálja.
Hatalmas melléfogás volt ez Perezéktől, de igazából az még borzasztóbb, hogy egy olyan játékosunk sincs akit szívesen raknék be a helyére.
Így újfent marad az, hogy had játsszon Ő benne legalább ott van egy gól-gólpassz, ha jobb napot fog ki.
ZIDANE

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 23:14

ja még puszilom a fejben gyenge két középsővédőnket.

gg volt.
Kép
Kép
Kép

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 22., vasárnap 23:12

Realista24 írta:
Várni vártam, csak nem kaptam semmit. És sajnos nekem lett igazam most is.
Én lettem volna a legboldogabb, ha nyerünk. :)
Persze, bemondod, hogy kikapunk, meg szopunk, azt egyszerűbb, mint bízni a csapatban.

Egyáltalán nem gondolom, hogy az egyszerűbb lenne, sőt.
De hagyjuk ezt.

Üssük ki az Atmát a BL-ből, és védjük meg a Bajnokok Ligáját. Ezután már csak az marad.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:10

Persze, bemondod, hogy kikapunk, meg szopunk, azt egyszerűbb, mint bízni a csapatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 22., vasárnap 23:10

Így ki lehet kapni!, csak azért nem vagyok mérges annyira , mert a játék 60 percig az őszi csapat volt! az a játék elég az Atletico ellen , utána már elfáradtak és megérdemelten nyert a barca! nem 100 as a csapat még de Blre az lesz! ez van! benne volt sajna , hogy kikapunk.. harcolni kell tovább hátha botlik a barca.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 22., vasárnap 23:10

Realista24 írta: Eddig sem vártál.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 22., vasárnap 23:07

nmate írta:Nem lenne amúgy itt semmi baj, csak volt 2 hónap most a meccs előtt ami ment a levesbe, mert elbasztunk 2-3 olyan meccset amit simázni kellett volna. Mi megvertük őket otthon, ők minket a Nou Campban... ez van.
pontosan...
3 pontos előnyt lazán meg lehetett volna tartani és még mindig elől lennénk...
de zsinórban 2 meccsen az a -5 pont betette a kaput.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 22., vasárnap 23:07

ziro4vr írta:A barcán látszik, hogy egy csapat. Látszik tudják miért kell hajtani. Fehérben meg a fejbengyenge, gazdag, bl zsebben, miller kis katona...menjenek a faszomba. Bezzeg a pofázás az ment a meccsen. Carlo sem tud mit tenni, nem tudja motiválni őket. De hogy ez hányadszorra történik meg és semmi változás...tragédia.
Ha kihasznalnak a ziccereket akkor nem kine motivalasrol beszelni, az ellen nem tud mit tenni Ancelotti.

Vakhangya Balet meg lekene szurni a szogletzaszlo helyett, kb annyit erne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 22., vasárnap 23:06

petiamadridista írta:gyerekek a második Barca gól törte meg a csapatot.
Még a második félidő is b...ott nagy Real Madrid helyzettel kezdődött...
a második gól lélektanilag elpusztította a csapatunkat.
ez van.
Na igen, megint jobban bántak a helyzeteikkel, akkor is, ha utána rengeteget kihagytak. Az elsőket beverik, konkrétan az első 3-ból 2-t.
És utána borzalmasan szétestünk, ebből így sok jó nem lesz...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:06

Tádám írta:A legszomorúbb, hogy az első félidőben eldönthettük volna. Nem tettük.

A másodikban még 10 percig jobb volt, aztán semmi. Mindenki hulla volt, fölös sárgák, Bale 0, Ramosék azt sem tudták hol vannak.

Az előttünk álló meccsekre nem túl jó hír, hogy a csapat a 70. perctől (ha nem előbb) teljesen odavan. Lesznek még ilyen intenzitású meccsek, kár érte.
Ezek után túl sokat nem várok a szezontól.
Eddig sem vártál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 22., vasárnap 23:06

Remy írta:GGWP... egy sima meccset basztunk el és adtunk a barcának. Mondjuk annyira egyértelmű, hogy mindig hogy fordul a kocka egy ilyen meccsen.

- Ramos nem volt meccsben... gyenge
- Casillas csomagolhat, mert ez már botrány. Schalke ellen szép volt, de könyörgöm, azért had várjuk már el egy Real Madrid kapusától, hogy bravúrokat mutasson be itt-ott. Abból a helyzetből nem kaphatott gól, még akkor sem, ha jól volt helyezve... azt se tudja, hogy hova menjen a 16-oson belül. Össze-vissza megy. Kiégett, nulla.
- Bale... ÉDES ISTENEM, HOGY MEKKORA EGY NULLA VAGY BASZKI. Védekezett, DEJÓ!!! Az alap feladatok közé tartozik, meg mondjuk az is, hogy egy felhypeolt, PL legjobba képes legyen helyzeteket kialakítani, esetleg berúgni a labdát a kapuba. NULLA.
- CR se volt a helyzet magaslatán. Ő is elfogyott a végére. De legalább belőtte azt az egyet... + még volt egy Bravo bravúr is, nem sok kellett volna a 2-hoz.
- Carlo... van 2x 45 perced az Atletico ellen. Mindezt úgy, hogy mind a két meccsen 1-1 félidő. Ez a csapat képtelen egy meccset végigtolni már. Viszont láthattuk, hogy ha nem balfaszkodjuk el a helyzeteket, akkor akár 20 perc alatt is berámolhatunk 2-3 gólt, BÁRKI ellen.
- 4 pont a hátrány. MÉG NEM DŐLT EL A BAJNOKSÁG!!! Barca kövi héten a Celtához megy. az nem lesz egyszerű. A PSG meccseknél is kemény menetük lesz, szóval NINCS VÉGE!
persze nyilván Casillasra kell rászállni ezután a meccs után...

Carvajal ne bántsuk, összevissza szopatta a brazil színészlegenda. Benzema. persze mezőnyben technikás, meg gólpassz is, csak éppen gól nem jön ismét, amikor kéne. Kroos. mert őt sem kell bántani. hetek óta nulla, ma is. biztos elfáradt, elhiszem. de teljesen szürke. semmi nagy passz, semmi veszélyes. Isco. nagy kedvencem, de láthatóan tele volt a gatya. Marcika. küzdött, de 10 labdából hét rossz helyre ment tőle. Bél. inkább nem mondok semmit, mert az sértő lenne.

de Casillas itt a főbűnös nem vitás.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 22., vasárnap 23:05

Nem volt egy kiemelkedően jó meccs, de az első félidőben a Real miatt, a másodikban a Barca miatt voltak szép időszakok!Az első félidőben a Real eldönthette volna a meccset, sima 3-1 is lehetett volna akár, sajnos elrontották a helyzeteket...A második félidőben kb a 60 perc körül viszont teljesen elfogytak, ezt nem is értem!Az addig elég jól működő kp-n simán átmentek a Barcások, nagyon sokszor kijátszották a Real védelmét, ott ők rúghattak volna még 1-2 gólt!Suarez gólja után pedig mintha végképp feladták volna egyedül talán Marcelo volt az a támadórészlegben aki nagyon ment és próbálkozott!(itt talán már Benzema is elfogyott, pedig az első félidőben nagyon jól játszott)CR(gólján kívül) és Bale teljesen nulla támadásban, Modric jó volt amíg el nem fáradt!A második gól szerintem Casillas és Ramos-Pepe hibája volt, azt könnyen kivédekezhették volna!A Real kispadja viszont nagyon vékony minőségben, így azért nehéz változtatni...
A bíró szerintem egész jól vezetett, néhány felesleges sárgán kívül!Érdekes lesz innen a bajnokság!

Ottó! :mrgreen: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2015. március 22., vasárnap 23:06-kor.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 22., vasárnap 23:04

A fáradtság Modricra fogható, ahogy elkezdett fáradni a csapat is leült. Hát megnyerhettük volna meccset nem is egyszer,de béla egy balfasz.Összességében megérdemelte a barca, az első félidőben ezt el lehetett volna dönteni.Azért még közel nem vagyunk 100%osak, ha fejben ettől a meccstől nem omlanak össze én bizakodó vagyok.De az első félidőben azt a madridot láttam amit akartam.Grat a Barcának megérdemelten nyertek, de még nincs vége. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 23:04

A Barcelona is impotens volt ma. Neymar full homály, visszaesett. Suarez félhomány. Messi egyedül el volt, de magával passzolgatott kb., mert a többiek két kaput láttak, amikor ennek a Casillasnak minden második helyzetet be lehetett volna lőni, annyira jól fogta a szögeket sokszor.

Ha így marad minden, ahogy ma, akkor a két csapat egymással karöltve zúg ki a bl-ből. Az Atletikó meg megöli PEP-éket a döntőben.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 22., vasárnap 23:04

Nem lenne amúgy itt semmi baj, csak volt 2 hónap most a meccs előtt ami ment a levesbe, mert elbasztunk 2-3 olyan meccset amit simázni kellett volna. Mi megvertük őket otthon, ők minket a Nou Campban... ez van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 22., vasárnap 23:04-kor.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 22., vasárnap 23:02

A legszomorúbb, hogy az első félidőben eldönthettük volna. Nem tettük.

A másodikban még 10 percig jobb volt, aztán semmi. Mindenki hulla volt, fölös sárgák, Bale 0, Ramosék azt sem tudták hol vannak.

Az előttünk álló meccsekre nem túl jó hír, hogy a csapat a 70. perctől (ha nem előbb) teljesen odavan. Lesznek még ilyen intenzitású meccsek, kár érte.
Ezek után túl sokat nem várok a szezontól.

VARANE

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 22., vasárnap 23:01

ugyanolyan volt a két félidő, elsőbe mi vertük őket bucira, másodikba ők.
otto a félidőbe: "hát nem nekünk áll a zászló"
második félidő után: "edzőmeccs jellegű volt"
hát ez ki?
mondja egy messi bábúval a kezében, annyira jó lenne ha attila kicsit állba vágná.. csak egy picit.

Vissza: