Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nos kicsit szétnéztem a sajtó között és az AS lehozott 1 cikket Ancelotti ügyről. A lényeg annyi lenne, hogy igaz, hogy a ruszkik cáfolják, hogy lépne Capello, de a Punto Pelotta ragaszkodik állitásához, mert elvileg ők biztos forrásból tudják, hogy Capello érkezik. Ami hab a tortán, hogy az AS szerint nem fizetünk Ancelittoért hanem letolunk a PSG-vel 2 bari meccset és a bevételt a párizsi klub kapja meg.
A másik, hogy a Marcá honlapon nagy betűkkel van kiirva, hogy Ancelotti szerelmes Paulinhoba és Perezt kéri, hogy szerezze meg . Tudom ez volt ma, de az, hogy úgy van feltüntetve, hogy szerelmes bele az viszont szerintem 1 kicsit eltúlzott lehet
A másik, hogy a Marcá honlapon nagy betűkkel van kiirva, hogy Ancelotti szerelmes Paulinhoba és Perezt kéri, hogy szerezze meg . Tudom ez volt ma, de az, hogy úgy van feltüntetve, hogy szerelmes bele az viszont szerintem 1 kicsit eltúlzott lehet
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Látom korábban előkerült az elővásárlási opció, mint téma. Gazdasági jogból pont ma szívtam vele:
„Ha a tulajdonos meghatározott dologra nézve írásbeli megállapodással elővásárlási jogot enged, és a dolgot el akarja adni, a kapott ajánlatot a szerződés megkötése előtt köteles az elővásárlásra jogosulttal közölni. … Ha az elővásárlásra jogosult a tulajdonoshoz intézett nyilatkozatában az ajánlat tartalmát magáévá teszi, a szerződés közöttük létrejön. Ha a jogosult a szerződési ajánlat elfogadására általában megszabott határidő alatt ilyen nyilatkozatot nem tesz, a tulajdonos a dolgot az ajánlatnak megfelelően vagy annál kedvezőbb feltételek mellett eladhatja.”
Az előttem leírtakhoz képest tehát még az is része az elővásárlási jognak, hogy ha az elővásárlásra jogosult klub nem tesz ajánlatot, viszont más igen, akkor is először tájékoztatni kell az elővásárlásra jogosultat, aki a kapott ajánlatnak megfelelő összegért megvásárolhatja a játékost.
„Ha a tulajdonos meghatározott dologra nézve írásbeli megállapodással elővásárlási jogot enged, és a dolgot el akarja adni, a kapott ajánlatot a szerződés megkötése előtt köteles az elővásárlásra jogosulttal közölni. … Ha az elővásárlásra jogosult a tulajdonoshoz intézett nyilatkozatában az ajánlat tartalmát magáévá teszi, a szerződés közöttük létrejön. Ha a jogosult a szerződési ajánlat elfogadására általában megszabott határidő alatt ilyen nyilatkozatot nem tesz, a tulajdonos a dolgot az ajánlatnak megfelelően vagy annál kedvezőbb feltételek mellett eladhatja.”
Az előttem leírtakhoz képest tehát még az is része az elővásárlási jognak, hogy ha az elővásárlásra jogosult klub nem tesz ajánlatot, viszont más igen, akkor is először tájékoztatni kell az elővásárlásra jogosultat, aki a kapott ajánlatnak megfelelő összegért megvásárolhatja a játékost.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Simán vágom hogy gondolod...de az a baj,Yaya öta valahogy csak nagy igéretek vannak,nagy Egoval,de ha meg melózni kell a sikerért,nem tetszik...R.M.C.F írta:Morientes,oké amit írsz,de akkor is a fra terület adta a legjobbakat ezen a poszton az elmúlt 10 évben.
Most had ne kelljen az agyamat tornáztatni,de viera,makelele,essien,toure.....mind onnan vált sikeressé....ott kellene kapizsgálni nekünk is.
Ha minden ÉVBEN fel tud tűnni egy új sztár.......olyan poszton ami nekünk kell.....mint pl a jobb belső kp.....akkor most is lehet szemezgetni,vagyis érthetőbben.......lesz ezen a nyáron olyan név nálunk,akire senki sem számít ......és jó lesz....mindig van ilyen,csak meg kell találni.
Biztos lesz majd megint valaki,aki ezekben a magasságokban virít majd,de mindet kikiáltani istenadtatehetségnek,csak mer jó felépítésű,vagy mer fekete,az nonszensz(nem rád gondoltam RMCF,hanem mostanába ez a trend...)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Morientes,oké amit írsz,de akkor is a fra terület adta a legjobbakat ezen a poszton az elmúlt 10 évben.
Most had ne kelljen az agyamat tornáztatni,de viera,makelele,essien,toure.....mind onnan vált sikeressé....ott kellene kapizsgálni nekünk is.
Ha minden ÉVBEN fel tud tűnni egy új sztár.......olyan poszton ami nekünk kell.....mint pl a jobb belső kp.....akkor most is lehet szemezgetni,vagyis érthetőbben.......lesz ezen a nyáron olyan név nálunk,akire senki sem számít ......és jó lesz....mindig van ilyen,csak meg kell találni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Vidalt azért emeltem ki,mert tisztán játszik.Szinte hiba nélkül.Ezek a francia gyerekek meg egy kicsit túl vannak misztifikálva.Az emberekbe van egy olyan kényszerképzet hogy ha francai nyelvterületről van valaki,meg le van szálkásítva mint az állat,az csak jó lehet.Makelele után szabadon.De a legnagyobb baj,hogy ők maguk is elhiszik maga-magukról.(M'vila)pedig rengeteg hibával játszanak,sok lapot kapnak...mind igéretes tehetségnek indul,de a legtöbbjükből nem lesz sz@r se...ezért írtam Vidalt.Ha mellette játszana egy szervező(aki nem feltétlen mélységi)annak nem kellene sokat foglalkozni a védekezéssel.De egy francia(vagy olyasmi)beképzelt verébben simán benne van a hiba.Az hogy elkanászkodik,meg nagyon...Vidal az már egyel magasabb szint. Amit te mondasz, olyat lehetne találni simán, csak szét kell nézni a franciáknál, esetleg az angol bajnokságba. Legyen gyors, erőszakos, nagy munkabírású, ne zavarja a labda. Az első 3 kb mind1ik fekete bőrű vkp-ra igaz, az utlsóval meg szűkíteni kell a kört. Sztem lehetne találni egy Lass kalibert.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Alonso nem tud és nem is akar feljebb játszani,a játékának a lényege hogy minden pillanatban a labda oldalvonalra kihúzott vonala mögött legyen,vagyis a játék vonala mögött....soha nincs előtte.Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
Innen látja azt hová kell helyezkednie,és adnia magát a visszapasszra,majd indítani az oldalakat.......
A probléma nem vele lesz,szerintem....hanem a szerkezet nem adja meg neki azt amit ez a poszt igényel.....ez a poszt kihaló félben van......a mai fiatalok között nem igen lesz ilyen pirlo és alonso féle mélységi játékos......ez a poszt már eltűnik,mivel túl statikus,túl pozicionált(kevés változékony elemet tartalmaz)....mint a center poszt,az is tűnik el.....pedig 100 éven át elképzelhetetlen volt hogy ne legyen klasszikus befejeződ(kivéve a nagy ék korszakot amikor boldog boldogtalan két ékkel tolta).
Azt kizártnak tartom hogy carlo szerint vidal és verratti a két nagyágyú mindössze......mivel verratti még biztosan nem az......kétlem hogy ő verratira bízná azt a feladatot amire egy madridban még rutinos rókáknak is rámegy az élete
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Vidal az már egyel magasabb szint. Amit te mondasz, olyat lehetne találni simán, csak szét kell nézni a franciáknál, esetleg az angol bajnokságba. Legyen gyors, erőszakos, nagy munkabírású, ne zavarja a labda. Az első 3 kb mind1ik fekete bőrű vkp-ra igaz, az utlsóval meg szűkíteni kell a kört. Sztem lehetne találni egy Lass kalibert.morientes írta:Így van,én is pont így gondolom,hogy kell valaki aki leveszi róla a terhet,egy fasza labdaszerző,aki aztán rakja is neki(k) vissza,hogy tudjon szervezni.De nem írtam oda mert nyilván ez adott.Na persze,hogy Vidalon kívül ki képviseli azt a minőséget...Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
Így van,én is pont így gondolom,hogy kell valaki aki leveszi róla a terhet,egy fasza labdaszerző,aki aztán rakja is neki(k) vissza,hogy tudjon szervezni.De nem írtam oda mert nyilván ez adott.Na persze,hogy Vidalon kívül ki képviseli azt a minőséget...Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Pirloról csak annyit, hogy a Milanban úgy játszott, mint Xabi a Realban és mindenki zavarta el, olyan flop volt az ember, hogy az nem igaz. Elment a Juvéba, kicsit feljebb tolták + kapott 2 védekezni tudó középpályást maga mellé (így neki nem kell védekezni annyit, nem utolsó középpályás) és láss csodát, újabb aranykorát éli (ez van a válogatottban is). Verratti hasonló, az igaz, de mellette általában ott van Matuidi, aki tör zúz ha kell, Gündogán meg abszolulte nem ilyen.morientes írta: Mai fociban Pirlo,Xabi tudja még ezt,a fiatalok közül talán még Veratti és Gündogan ilyen,de ha egy csapat,egy "látó"középpályással áll fel,akkor meg tudja bontani a 3 kp-s,gépi stílusú ellenfelet...
Arról nem beszélve,hogy a taktikai lehetőségek is bővülnének...
Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
- RealMadridFanatic
Ezt még anno linkeltem, amikor idekerült Sami.
Kulcsmondat:
Szupertechnikás Khedira, játékszervező mester.
szerk.: Clark Whitney nevű fazon viszont jól vázolta. Futni tud, meg helyezkedni. Technikailag meg nulla.
Kulcsmondat:
Gyáááá.Technically Khedira is very strong and is a much more comfortable player dictating the play with the ball at his feet
Szupertechnikás Khedira, játékszervező mester.
szerk.: Clark Whitney nevű fazon viszont jól vázolta. Futni tud, meg helyezkedni. Technikailag meg nulla.
Inkább az a kérdés, hogy miért kezelik tényként, amikor az oroszok hivatalosan cáfolták?mert elvileg a következő utáni szezonban már wenger lesz ott.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
mert elvileg a következő utáni szezonban már wenger lesz ott.Géci írta:iért van az, hogy akármelyik oldalra felmegyek (punto pelota,AS,marca,goal.com) mindenhol arról irnak, hogy Capello 1 évre megy a PSG-be...
-
Az első oldalon ez a TOP nálamGalacticos írta:amikor hoztuk örültünk neki.
nézd vissza a madridistán a khedira topik első pár hsz-ét. valamelyik idióta beírta hogy jó nagy erősítés a castillanak vagy valami ilyesmit emlékszem kicsit fel is húztam magam rajta hogy hogy lehet ekkora barom. aztán meg..
Helló Sami!
Kezdésnek egy jó hír, kajakra kényelmesek a kispadunk ülései.
Hogy ne legyen annyira off! Miért van az, hogy akármelyik oldalra felmegyek (punto pelota,AS,marca,goal.com) mindenhol arról irnak, hogy Capello 1 évre megy a PSG-be... Ezt most azért irom mert ugyebár a ruszkik cáfolták . A goal.com-on még Verratti is lenyilatkozta, hogy a legjobb választás Capello lenne
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én néha Gago topikjának első oldalait nézem vissza, igazi finomság.nézd vissza a madridistán a khedira topik első pár hsz-ét.
Le is kell mentenem valahova, nehogy telegeci elbarmolja aztán. :Đ
- Galacticos
amikor hoztuk örültünk neki.Géci írta:Én csak abban bizok, hogy Kondogbia-t legalább behúzzuk és ha játszana és 100-on 200-at verne Khedirára felébredne a vezetőség, hogy el kéne adni ... Totál csőd a tag. Én nem is tudom ki hozta ide, de azt se, hogy miért. Akkoriban nem bújtem ennyire a fúrumokat. Mondjuk nem is idegeltem fel magam nyaranta ennyira...
Persze a galaktikusokat nyomták a hiradóban régen mikor még volt benne sport hir, de annyi elég is volt annó . Most meg rágom a kefét
nézd vissza a madridistán a khedira topik első pár hsz-ét. valamelyik idióta beírta hogy jó nagy erősítés a castillanak vagy valami ilyesmit emlékszem kicsit fel is húztam magam rajta hogy hogy lehet ekkora barom. aztán meg..
-
Én csak abban bizok, hogy Kondogbia-t legalább behúzzuk és ha játszana és 100-on 200-at verne Khedirára felébredne a vezetőség, hogy el kéne adni ... Totál csőd a tag. Én nem is tudom ki hozta ide, de azt se, hogy miért. Akkoriban nem bújtem ennyire a fúrumokat. Mondjuk nem is idegeltem fel magam nyaranta ennyira...
Persze a galaktikusokat nyomták a hiradóban régen mikor még volt benne sport hir, de annyi elég is volt annó . Most meg rágom a kefét
- RealMadridFanatic
Nyilván közünk sincs hozzá.nekem se kedvencem Khedira mde ezt úgy írod mintha mi döntenénk el hogy jövőre hogy fogunk játszani
Csak az alapfeltevés szurkolói szemmel az, hogy javítsunk a csapaton. Feleljen meg a Real szellemiségének.
Egyébként a személyes véleményem az, hogy nálunk szinte semmilyen rendszerben nem férne be alapesetben a kezdőbe. Most bunkerfocit játszó, előre vagdaló csapatot csak nem akar Ancelotti sem csinálni. Ebben a rendszerben jól jönne a príma helyezkedése, ha beszűkülne a védelem és középpálya egymástól 5-10 méterre, és területet kell fogni. A nagy esély azért arra van, hogy nem ezt tervezi a következő edző.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem akarok jogászkodni, de ez az állításod nagyon téves és több sebből vérzik! Közben látom; CS0ki és ericco nagyjából meg is válaszolta a dolgokat! -->Az opciós jog azt jelenti, hogy az opciós joggal rendelkező klub megveheti, ha akarja a játékosjogát, és a jelenlegi tulajdonos ezt nem akadályozhatja meg. Tehát nem szerezheti meg más klub nagyobb pénzt ajánlva, ha a Real meg akarja venni.
Általában az opció nem erről szól, hanem arról, hogy ha befut két egyforma ajánlat, akkor a miénket fogadják el. Egy opció nem kötelezhet arra senkit, hogy a kedvezőtlenebb ajánlatot fogadják el. Viszont ha előre meg van adva az ár (mint pl a visszavásárlási opcióknál), ahogy te is írtad, az más. Csak abban semmi biznisz nincs a Dortmund számára, szóval nem látom értelmét, miért írnának alá egy ilyet.
Nem egyfajta opciós jog van, hanem amilyet éppen kitalálnak. Lehet pl elsődleges/elsőbbségi opció, tehát, ha ugyannnyit adunk egy játékosért, mint más csapat, akkor hozzánk kell jönnie.
Egyébként én nem nagyon hiszek ezekben az opciókban, nem igazán elterjedtek, kivéve a fiatalok visszavásárlási opciójával eladása, de olyat, hogy egy másik klub játékosát x idő múlva y millióért megvesszük...hát ilyenről nem nagyon hallottam még a gyakorlatban ilyen szintű játékosoknál és csapatoknál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 19., szerda 18:57-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
nekem se kedvencem Khedira mde ezt úgy írod mintha mi döntenénk el hogy jövőre hogy fogunk játszaniRealMadridFanatic írta: Khedira erényeit sorakoztatta valaki (amikkel egyet is értettem), de végül leírtam, hogy azok nem abban a Madridban hasznosak, amit látni szeretnénk (nem jött válasz).
- RealMadridFanatic
Egy nápolyi lap, vagy oldal szerint Perez 35 millát és Khedira játékjogát adná Cavaniért, aki elvileg elutasította a City ajánlatát, és a Chelseat is ki fogja kosarazni, mert csak a Realban akar játszani.
DefensaCentralon olvastam, hihetetlen, ott is az szerepel megjegyzésként a cikk végén, hogy nem valószínű Khedira bevonása, aki az "Ancelotti-projekt" egyik pillére lesz.
Fogynak az alternatívák, rendben van, nem is kell feltétlen idén kidobni a németet, de az biztos, hogy KELL helyette keresni olyat, aki minőségileg előrelépés.
Nem érdekelnek a védők, múltkori eszmecserének is az lett a vége, hogy Khedira erényeit sorakoztatta valaki (amikkel egyet is értettem), de végül leírtam, hogy azok nem abban a Madridban hasznosak, amit látni szeretnénk (nem jött válasz).
Olyasmi, mint azok a felvetések, hogy legyen utolsó ember a középpályán, és meg kell mondani neki, hogy passzoljon a legközelebbi emberhez, meg ne menjen a kezdőkörnél feljebb... Hát ez mi? A mai fociban annyira alapvető lett az, hogy univerzálisak legyenek a játékosok, hogy nem igaz. Főleg egy középső középpályás. Ehhez képest Ő lassú, ügyetlen, szerelni sem tud kiemelkedően, előre játéka meg kabaré.
A zónázás ragyogó, csak egy alapvetően védekező csapatban (nincs sok lendületből érkező támadás, a területet kell védeni, passzsávot fogni). Itt meg ez ne legyen.
szerk.: Közben Alonso feljött. Szóval tuti, hogy jövőre még alapember lesz, leghátul Ő van, innentől kezdve Khedira a szegényes képességeivel végképp nem illik a box-to-box szerepre.
Nincs mese, próbálkozni kell, ha fiatalokkal, hát velük. Az emberre nem lehet építeni, akkor sem, ha 2 társa lenne a középpályán (tehát szerkezetet váltunk).
DefensaCentralon olvastam, hihetetlen, ott is az szerepel megjegyzésként a cikk végén, hogy nem valószínű Khedira bevonása, aki az "Ancelotti-projekt" egyik pillére lesz.
Fogynak az alternatívák, rendben van, nem is kell feltétlen idén kidobni a németet, de az biztos, hogy KELL helyette keresni olyat, aki minőségileg előrelépés.
Nem érdekelnek a védők, múltkori eszmecserének is az lett a vége, hogy Khedira erényeit sorakoztatta valaki (amikkel egyet is értettem), de végül leírtam, hogy azok nem abban a Madridban hasznosak, amit látni szeretnénk (nem jött válasz).
Olyasmi, mint azok a felvetések, hogy legyen utolsó ember a középpályán, és meg kell mondani neki, hogy passzoljon a legközelebbi emberhez, meg ne menjen a kezdőkörnél feljebb... Hát ez mi? A mai fociban annyira alapvető lett az, hogy univerzálisak legyenek a játékosok, hogy nem igaz. Főleg egy középső középpályás. Ehhez képest Ő lassú, ügyetlen, szerelni sem tud kiemelkedően, előre játéka meg kabaré.
A zónázás ragyogó, csak egy alapvetően védekező csapatban (nincs sok lendületből érkező támadás, a területet kell védeni, passzsávot fogni). Itt meg ez ne legyen.
szerk.: Közben Alonso feljött. Szóval tuti, hogy jövőre még alapember lesz, leghátul Ő van, innentől kezdve Khedira a szegényes képességeivel végképp nem illik a box-to-box szerepre.
Nincs mese, próbálkozni kell, ha fiatalokkal, hát velük. Az emberre nem lehet építeni, akkor sem, ha 2 társa lenne a középpályán (tehát szerkezetet váltunk).
- morientes
Én azt gondolom,ha lehet még egy ilyen játékossal operálni,mikor amúgy is ma már a sablonos erőközéppálya a trend,akkor nem szabad veszni hagyni ezt a lehetőséget...kiserik írta:Én úgy elfelejteném már ezt a mélységi irányító posztot. A mai fociban a mélységben legyen egy romboló ember, ne egy irányítani akaró valaki. Azt oldja meg a kkp úgy, hogy ne ő legyen az utolsó ember a védelem előtt. Alig várom már, hogy Alonsoval együtt eltűnjön a csapatból ez a poszt.morientes írta:...lehet nevelni belőle egy jó mélységi irányítót,Xabi úgy is kifelé megy lassan,be lehet építeni...
Mai fociban Pirlo,Xabi tudja még ezt,a fiatalok közül talán még Veratti és Gündogan ilyen,de ha egy csapat,egy "látó"középpályással áll fel,akkor meg tudja bontani a 3 kp-s,gépi stílusú ellenfelet...
Arról nem beszélve,hogy a taktikai lehetőségek is bővülnének...
LEGIO PATRIA NOSTRA