Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jó meccs volt, remek tempó, két jó csapat.
Majd szóljatok, ha a ManU, vagy a PSG, vagy a Bunker Chelsea ilyen focit csinán. Hogy csak pár nagy, vagy összevásárolt csapatot említsek.
Rohadt jók voltunk az elsőben, Modric passz, Benzema sarok, majd C gól, gyönyörű volt. Marcelo cseleit öröm volt nézni.
Kimaradtak a helyzetek, Casillas alibiból dőlt, ilyen tempónál a kp meg semmit nem tud szűrni..ez lett az eredmény.
Ezeken a meccseken nem a védelemről szól a story, vagy a kp-ás szűrésen. Az a lényeg ki tesz el többet, a klasszikók, ilyenek, nyílt meccsek, sok góllal.
Mi kihagytuk, kikaptunk.
Nincs mit ma szégyelni, javítani, van mit. A bajnokságot meg nem ma buktuk el.
Majd szóljatok, ha a ManU, vagy a PSG, vagy a Bunker Chelsea ilyen focit csinán. Hogy csak pár nagy, vagy összevásárolt csapatot említsek.
Rohadt jók voltunk az elsőben, Modric passz, Benzema sarok, majd C gól, gyönyörű volt. Marcelo cseleit öröm volt nézni.
Kimaradtak a helyzetek, Casillas alibiból dőlt, ilyen tempónál a kp meg semmit nem tud szűrni..ez lett az eredmény.
Ezeken a meccseken nem a védelemről szól a story, vagy a kp-ás szűrésen. Az a lényeg ki tesz el többet, a klasszikók, ilyenek, nyílt meccsek, sok góllal.
Mi kihagytuk, kikaptunk.
Nincs mit ma szégyelni, javítani, van mit. A bajnokságot meg nem ma buktuk el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2015. március 22., vasárnap 23:39-kor.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A legnagyobb gáz a, hogy a nagy meccseken idén látványosan nem megy a csapatnak (kivéve az őszi Klasszikust)...nagy rangadót nem is tudom mikor nyertünk utoljára...
a 20. perctől a Barca második góljáig egy csapat volt a pályán, sajnos ez kevés volt ma. egyéni hibák döntöttek, mind elől mind a védelemben, mindenki tudja mire gondolok nem kell részleteznem. többet vártam a meccstől, nem tagadom..győzelmet. viszont ha ez egy jó formában lévő Barca volt akkor egyáltalán nem kell elalélni tőlük...simán megforgathatták volna a kést bennünk, de a támadóhármasuk szerencsére minden egyes kontránál a rossz megoldást választott. Neymar amikor passzolni kellett volna lőtt, Messi tekert amikor simán leadhatta volna ziccerbe stb. Varane tetszett ahogy beállt, kellett ő oda mert a Pepe-Ramos duóban a végén benne volt a második lap és a gól is.
remélem nyáron komolyabb változások várhatóak, és kicsit mélyítjük keretet( és ezzel együtt a taktikai repertoárunkat), mert az hihetetlen nagy vicc hogy nincs ember a padon akihez lehetne nyúlni. Jesé bitang gyenge, főleg egy Isco után volt nagy a kontraszt, persze mit várunk ennyi játéklehetőséggel, simán küldeném kölcsönbe vagy el opcióval. Chicharitot abszolút parkolópályára tettük. aztán ennyi akit előre be lehetne hozni. ki az aki lendít a csapaton ilyen helyzetben? jelenleg senki. még ugye van James, aki ahogy visszatér mehet is a kezdőbe Bale helyett. egyikük sem ide való szerintem, de a kolumbiaival sokkal beljebb vagyunk. aztán remélem nyáron lesznek változások több poszton is, nem emiatt a vereség miatt, hiszen már szeptember elején látszott, hogy ez a keret karcsú lesz egy ilyen hosszú szezonra.
nem varrnám Ancelotti nyakába a vereséget, viszont az Atletico ellen negyeddöntő sorsdöntő lehet az ő szempontjából.
remélem nyáron komolyabb változások várhatóak, és kicsit mélyítjük keretet( és ezzel együtt a taktikai repertoárunkat), mert az hihetetlen nagy vicc hogy nincs ember a padon akihez lehetne nyúlni. Jesé bitang gyenge, főleg egy Isco után volt nagy a kontraszt, persze mit várunk ennyi játéklehetőséggel, simán küldeném kölcsönbe vagy el opcióval. Chicharitot abszolút parkolópályára tettük. aztán ennyi akit előre be lehetne hozni. ki az aki lendít a csapaton ilyen helyzetben? jelenleg senki. még ugye van James, aki ahogy visszatér mehet is a kezdőbe Bale helyett. egyikük sem ide való szerintem, de a kolumbiaival sokkal beljebb vagyunk. aztán remélem nyáron lesznek változások több poszton is, nem emiatt a vereség miatt, hiszen már szeptember elején látszott, hogy ez a keret karcsú lesz egy ilyen hosszú szezonra.
nem varrnám Ancelotti nyakába a vereséget, viszont az Atletico ellen negyeddöntő sorsdöntő lehet az ő szempontjából.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Miről beszélsz?Steve írta:Tádám írta:
Tegyetek ki nyugodtan ( még sosem történt meg az elmúlt tizenX évben), de micsoda fax hsz már...
Hihetetlenek ezek az emberek akik arra büszkék, hogy megmondták, h kikap a Real...
Ha bepakoljuk csak a felét az első félidőben és hátulról, vazelin nélkül 3x megkapják hazai pályán, majd mondjuk egy 4-1-el nyerünk, akkor is itt veritek a melleteket?
Nem szeretem ezt a stílust, ezt fejtettem ki 2-3 hete is. Egy hete ment a váltsuk le Ancelottit, mert nincs foci.
visszatért Modric és Ramos, van foci. 50 percig lefociztuk a Barcát hazai pályán, persze nem éltünk vele, majd ez lett.
Szégyenkezésre ma nincs ok, a játékra nem lehet panasz. Be kellett volna rúgni, ennyi
1. Az egész hátterét nem is tudod, hogy mire írta ezt L.
2. Ki büszke erre? - Annyit írtam, hogy SAJNOS igazam lett, ha ez büszkeség, akkor rosszul értelmezed.
Leírtam azt is, hogy a 2. félidőben a bekapott góltól ment el, de úgy látszik sajnos azt sem láttad.
Az első félidőben engem lepetek meg a legjobban, az remek volt.
Szégyenkezni meg nem kell tényleg, de azért Carlo is meg az edzői stáb is összekaphatja magát, ugyanis olyan nincs, hogy ők nem látják az elmúlt hónapok jeleit, tendenciáit, hibáit.
Épp az Atleti ellen derül majd ki minden, hiszen eddig orrba-szájba szopattak minket (kivéve BL-döntő szerencsére).
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ikarus93
mexes írta:
Látványos a két csapat közötti különbség a mi javunkra, ha mindenki 100%on van. .
Ezzel azért vitatkoznék. Ami azt illeti a Barca se tolta olyan szinten a játékot, ahogy szokták, alul teljesítettek ők is. Legalábbis amit a City ellen meg a PSG ellen láttam, ahhoz képest ez egy jóval gyengébb Barca volt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nem főtt le a bajnokság.
Az erőnlét viszont annál inkább, Kroos szerencsétlen már nem bírt 15 métert a labdába rúgni a végén.
Látványos a két csapat közötti különbség a mi javunkra, ha mindenki 100%on van. Amint ez megváltozott, és mi elfogytunk erőnlétileg, messi lefutott mindenkit két méterre kikerülve.
Amennyire Kroos a csapat középpontja, úgy most rajta tükröződik egyszerre minden gyenge pontunk.
Két jelenetnél látszott az elrontott passzokon kívül:
- albaval futóverseny, majd megáll és szabit reklamál de ő se hiszi el
- messit leszereli de már nem bírja elvinni a labdát
Az egész csapatot kifejezi ez.(már csak plusz ráadás ez a semmi sem jön össze időszak, a kapufákkal, parádézó kapusokkal)
Casillasról pedig kár beszélni. Aki nem látja az vak, klub legenda, de olyan poszton játszik, ahol nem tudja kisegíteni a csapat. Kapura lövések mindig lesznek, legyen az ellenfél barca vagy zaragoza...
Az erőnlét viszont annál inkább, Kroos szerencsétlen már nem bírt 15 métert a labdába rúgni a végén.
Látványos a két csapat közötti különbség a mi javunkra, ha mindenki 100%on van. Amint ez megváltozott, és mi elfogytunk erőnlétileg, messi lefutott mindenkit két méterre kikerülve.
Amennyire Kroos a csapat középpontja, úgy most rajta tükröződik egyszerre minden gyenge pontunk.
Két jelenetnél látszott az elrontott passzokon kívül:
- albaval futóverseny, majd megáll és szabit reklamál de ő se hiszi el
- messit leszereli de már nem bírja elvinni a labdát
Az egész csapatot kifejezi ez.(már csak plusz ráadás ez a semmi sem jön össze időszak, a kapufákkal, parádézó kapusokkal)
Casillasról pedig kár beszélni. Aki nem látja az vak, klub legenda, de olyan poszton játszik, ahol nem tudja kisegíteni a csapat. Kapura lövések mindig lesznek, legyen az ellenfél barca vagy zaragoza...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Tádám írta:Várni vártam, csak nem kaptam semmit. És sajnos nekem lett igazam most is.Realista24 írta: Eddig sem vártál.
Én lettem volna a legboldogabb, ha nyerünk.
Tegyetek ki nyugodtan ( még sosem történt meg az elmúlt tizenX évben), de micsoda fax hsz már...
Hihetetlenek ezek az emberek akik arra büszkék, hogy megmondták, h kikap a Real...
Ha bepakoljuk csak a felét az első félidőben és hátulról, vazelin nélkül 3x megkapják hazai pályán, majd mondjuk egy 4-1-el nyerünk, akkor is itt veritek a melleteket?
Nem szeretem ezt a stílust, ezt fejtettem ki 2-3 hete is. Egy hete ment a váltsuk le Ancelottit, mert nincs foci.
visszatért Modric és Ramos, van foci. 50 percig lefociztuk a Barcát hazai pályán, persze nem éltünk vele, majd ez lett.
Szégyenkezésre ma nincs ok, a játékra nem lehet panasz. Be kellett volna rúgni, ennyi
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igaza volt Ancelottinak, tényleg fejben, azaz koncentrációban dőlt el..
Az első félidőben szárnyaltunk, lehetett volna simán 1-2 gólos előny, a második meg a szöges ellentéte.. Az volt a gond, hogy adtak egy kis reményt az első félidőben, aztán gyorsan vissza is vették!
Iker: A másodikban szerintem benne volt. Amúgy a végén kellett, hogy ne legyen gála.
Carvajal: Nem lehet rá panasz igazából, de ma inkább a védekezésre koncentrált, bár kaphatott volna több labdát, volt ott üres terület.
Pepe: Szokásos, szerintem a sárgája nem volt megérdemelt, ami azért kihatással volt a második félidőben nyújtott játékra is. A csere indokolt volt a sárga miatt.
Ramos: Abszolút nem vagyok elégedett, nála a klasszikusok negatívan hatnak. A gólnál lemaradt, bár ott minden tökéletes volt, tehát a labda is, meg ahogyan érkezett a francia. Voltak megingásai hátul, fejelés, alá szaladt a labdának stb.
Marcelo: Ahogy kivettem, főleg az első félidőben az egyik fő taktikai elem ő volt. Hozta a jó játékát, elöl-hátul egyaránt, vele elégedett vagyok!
Modric: Az egyik meccs embere jelöltem. Áldás, hogy visszatért! Öröm nézni, hogy mennyire intelligens ehhez a játékhoz. A BL-re kell a csúcsforma erőnlétileg, mert egyébként a játéka semmit nem változott a sérülés miatt.
Kroos: Azt hiszem, hogy vele is elégedettek lehetünk, jól megvannak Lukával! A végén nagyon elfáradt, ez nagyon kitűnt. Szerencséjére nem érte el Messit a becsúszással, benne volt a piros a meccsben.
Isco: Őt is a jobbak közé sorolnám, jól tette vette, hátrafelé is harcos volt. Jövő héten pihen.
Ronaldo: Kapufa, gól, vállalkozókedv. Az első félidőben. Aztán eltűnt, amit nem engedhetünk meg magunknak, de a jobbik arcát mutatta.
Benzema: Modric mellett a másik meccs embere jelölt. Hihetetlen dolgokat csinál néha. A gólpassznál leesett az állam. Sajnos a másodikban ő is eltűnt, de őt ma nem igen kéne elővenni.
Bale: El kell adni.
Varane: Jól szállt be, kellett nagyon. Ha nem jön, húzósabb lett volna a vége.
Jesé: Kölcsön.
Lucas: Nem kapott sokat, de a labdát megkapta, nem adta el. Nála annyi a pozitív, hogy ennyi idősen, ennyi meccsel, a Barca ellen nem volt beszarva, higgadt maradt. (szöglet utáni szitut, szépen megoldotta)
Carlo: Úgy gondolom, hogy jól összerakta a csapatot, persze taktikailag. Az első félidőben gyakorlatilag domináltunk a gól ellenére. A másodikra elfáradtunk. A cserék indokoltak voltak, talán Jesé helyett Illarát hoztam volna..
Fájó vereség, mivel lett volna esély (csak az első félidő alapján) akár hozni is a meccset. Ami nekem pozitív, hogy tudunk úgy játszani, ahogy az első félidőben, később a BL-ben ennek még jól kell jönnie. Ma ennyire futotta, de nem szabad feladni.
Ami viszont látszik, hogy rövid a pad. Kell változás a nyáron, akár véráldozattal (Bale), de talán az annyira nem is az...
Az első félidőben szárnyaltunk, lehetett volna simán 1-2 gólos előny, a második meg a szöges ellentéte.. Az volt a gond, hogy adtak egy kis reményt az első félidőben, aztán gyorsan vissza is vették!
Iker: A másodikban szerintem benne volt. Amúgy a végén kellett, hogy ne legyen gála.
Carvajal: Nem lehet rá panasz igazából, de ma inkább a védekezésre koncentrált, bár kaphatott volna több labdát, volt ott üres terület.
Pepe: Szokásos, szerintem a sárgája nem volt megérdemelt, ami azért kihatással volt a második félidőben nyújtott játékra is. A csere indokolt volt a sárga miatt.
Ramos: Abszolút nem vagyok elégedett, nála a klasszikusok negatívan hatnak. A gólnál lemaradt, bár ott minden tökéletes volt, tehát a labda is, meg ahogyan érkezett a francia. Voltak megingásai hátul, fejelés, alá szaladt a labdának stb.
Marcelo: Ahogy kivettem, főleg az első félidőben az egyik fő taktikai elem ő volt. Hozta a jó játékát, elöl-hátul egyaránt, vele elégedett vagyok!
Modric: Az egyik meccs embere jelöltem. Áldás, hogy visszatért! Öröm nézni, hogy mennyire intelligens ehhez a játékhoz. A BL-re kell a csúcsforma erőnlétileg, mert egyébként a játéka semmit nem változott a sérülés miatt.
Kroos: Azt hiszem, hogy vele is elégedettek lehetünk, jól megvannak Lukával! A végén nagyon elfáradt, ez nagyon kitűnt. Szerencséjére nem érte el Messit a becsúszással, benne volt a piros a meccsben.
Isco: Őt is a jobbak közé sorolnám, jól tette vette, hátrafelé is harcos volt. Jövő héten pihen.
Ronaldo: Kapufa, gól, vállalkozókedv. Az első félidőben. Aztán eltűnt, amit nem engedhetünk meg magunknak, de a jobbik arcát mutatta.
Benzema: Modric mellett a másik meccs embere jelölt. Hihetetlen dolgokat csinál néha. A gólpassznál leesett az állam. Sajnos a másodikban ő is eltűnt, de őt ma nem igen kéne elővenni.
Bale: El kell adni.
Varane: Jól szállt be, kellett nagyon. Ha nem jön, húzósabb lett volna a vége.
Jesé: Kölcsön.
Lucas: Nem kapott sokat, de a labdát megkapta, nem adta el. Nála annyi a pozitív, hogy ennyi idősen, ennyi meccsel, a Barca ellen nem volt beszarva, higgadt maradt. (szöglet utáni szitut, szépen megoldotta)
Carlo: Úgy gondolom, hogy jól összerakta a csapatot, persze taktikailag. Az első félidőben gyakorlatilag domináltunk a gól ellenére. A másodikra elfáradtunk. A cserék indokoltak voltak, talán Jesé helyett Illarát hoztam volna..
Fájó vereség, mivel lett volna esély (csak az első félidő alapján) akár hozni is a meccset. Ami nekem pozitív, hogy tudunk úgy játszani, ahogy az első félidőben, később a BL-ben ennek még jól kell jönnie. Ma ennyire futotta, de nem szabad feladni.
Ami viszont látszik, hogy rövid a pad. Kell változás a nyáron, akár véráldozattal (Bale), de talán az annyira nem is az...
hnap kivesézem, de ez a bajnokság nem most ment el, ez nyílvánvaló. (persze, persze "csak" 4 pont, meg matematikailag van esély, stb.. de tudjuk mi a helyzet).
egyébként nyugodt vagyok, ritka, de igen, mert várható volt a vereség.
első félidő tényleg jó volt, nagyon jó, második kuka.
csak most megint látom, h próbálunk kapaszkodni abba az első félidőbe, de ez megint az a helyzet, h mit érünk vele? mármint nem csak ezt a meccset - mivel ugye kikaptunk -, hanem a későbbiekre nézve is. sajnos, ha az önbizalmat nézzük, akkor a vereség sokkal nagyobbat húz lefele a csapaton vélhetőleg, mint az a jó első félidő felfele. és itt jön be a képbe, h a lehető legszarabb csapatot kaptuk a bl-ben, lélektanilag mindenképp.
egyébként nyugodt vagyok, ritka, de igen, mert várható volt a vereség.
első félidő tényleg jó volt, nagyon jó, második kuka.
csak most megint látom, h próbálunk kapaszkodni abba az első félidőbe, de ez megint az a helyzet, h mit érünk vele? mármint nem csak ezt a meccset - mivel ugye kikaptunk -, hanem a későbbiekre nézve is. sajnos, ha az önbizalmat nézzük, akkor a vereség sokkal nagyobbat húz lefele a csapaton vélhetőleg, mint az a jó első félidő felfele. és itt jön be a képbe, h a lehető legszarabb csapatot kaptuk a bl-ben, lélektanilag mindenképp.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ő akart menni, mi most buktunk egy classico-t, ő meg az érdemi karrierét.Bullet T írta:kcsit OFF, de epp ma beszeltem egyik haverommal, hogy milyen sz*r dontes volt Di Maria eligazolasa neki is, meg nekunk is, lehet, hogy egy agyatlan ,egylabas, 50 kilos faszi, de igy hirtalan legalabb 3-4 fontos megmozdulas/gol jut eszembe rola a Barca ellen.Anyaka írta:A legnagyobb hiányzó az ma Di Maria volt.
Ő mindig szétfutotta magát a Barca ellen. Ma is magával húzta volna a többieket. De el lett adva, szerencsére itt van helyette Bale.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Bullet T
kcsit OFF, de epp ma beszeltem egyik haverommal, hogy milyen sz*r dontes volt Di Maria eligazolasa neki is, meg nekunk is, lehet, hogy egy agyatlan ,egylabas, 50 kilos faszi, de igy hirtalan legalabb 3-4 fontos megmozdulas/gol jut eszembe rola a Barca ellen.Anyaka írta:A legnagyobb hiányzó az ma Di Maria volt.
Ő mindig szétfutotta magát a Barca ellen. Ma is magával húzta volna a többieket. De el lett adva, szerencsére itt van helyette Bale.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Jó meccs volt. Rengeteg pozitívum volt ma (is), egy 3-4 évvel ezelőtti Klasszikóhoz képest, amikor Mourinho volt az edző. Ez köszönhető ugye Mourinho távozásának, és néhány játékos lecserélésének, akik így a többieket sem viszik bele a lincs hangulatba. Egyik oldalon Valdes, Xavi, Pedro fetrengéseit/hergeléseit nem kell nézni, a másikon Arbeloa és Mourinho harci hozzáállását lehet nélkülőzni, így a felbujtók eltűntek, akik meg maradtak azok beálltak a sorba, és sportszerűen viselkedtek. Nagyon nagy dícséret illeti a játékvezetőt, elhatározta hogy engedi a keményebb játékot, de minden átlagosnál komolyabb faultért villan a sárga, ezt meg is adta mindkét oldalon, nem volt kivételezés. Ronaldo feldobta magát, villant a sárga, valamelyik Barca-s odaszólt valamit, sárga. Innentől levették a játékosok is a lapot, és nem volt színészkedés, bírókörbeállás. Évek óta a legjobb spanyol bíró, remélem minden fontos mérkőzésen ő fog fújni, ellenben a szemöldökkirály faszkalappal, aki egy utolsó senkiházi balfasz, de szerencsére már nem is engedik nagyon egy ilyen meccs közelébe. A mérkőzés első félideje a Real-é, ha a kapu előtt pontosabbak, 2-3 gólos előnnyel mehettek volna szünetre. A második félidő elején továbbra is a Real volt a jobb, majd a Suarez a semmiből (hasonlóan az első gólhoz) betalált. Ezután már profin lehozta a mérkőzést a Barca, eldugták a labdát, sok ígéretes, gyors támadást vezettek (Guardiola láttad? Nem kell tutujgatni a labdát, lehet egyből is támadni, nem tudom a végére mennyi lett, de pl a 70. percben 48-52% volt a labdabirtoklás...), több gólt is szerezhettek volna. Varane a beállása után azért megint megmutatta magát, egy isten ez a gyerek, egy kis harciasságot bele kell verni, és megvan még 10 évig a legjobb védő. A legigazságosabb eredmény ma este egy döntetlen lett volna, a Barca volt a szerencsésebb. 4 pont, innen már csoda kell a fordításhoz, de hát Believe.
U.i: Modric :respect: Nagy kihagyás után is akkorát dobott a csapaton... A BL-re legyen 100%-os, az a legfontosabb.
U.i: Modric :respect: Nagy kihagyás után is akkorát dobott a csapaton... A BL-re legyen 100%-os, az a legfontosabb.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
markopolo18 írta:Én egyáltalán nem látom a dolgokat olyan katasztrófálisnak, mint egyesek. Sőt, nagyon tetszett, hogy az első félidőben végre láttam a csapatot játszani. Már pár hónapja csak alibi fostos játék megy. Múlt héten már egy pár fokkal jobb volt a játék a Levante ellen és ma az első félidőben köröket vertünk a Barcára. Arra a Barcára, akitől sokan rettegtek, hogy majd jól kitömnek minket 3-4 gólokkal. Csak persze az a fizikai állapot...
Összességében annak ellenére, hogy kikaptunk, látom a potenciált a csapatban, tehát annak ellenére, hogy kikaptunk, jól fogok tudni aludni. (Ami azért elég ritka egy elveszített El Classico után)
csak egyet tudok érteni
arról volt szó hogy felmosnak velünk ez első félidőben meg csak kamilláztak hogy most mi van
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Minden ember máshogy működik, ahogy írtad is. Örülök, hogy szerinted meg tudjuk fordítani a bajnokságot. Legyen így.Remy írta:4 pont... emberek. 4 kibaszott pont a hátrány. Hol van megírva, hogy elment a bajnokság? Azért vicces, a játékosoktól el van várva, hogy úgy viselkedjenek, mint a gépek, de a szurkolók képesek 4 pont után feladni a bajnokságot. Azért itt kijön, hogy mindenki ember...Tádám írta: Üssük ki az Atmát a BL-ből, és védjük meg a Bajnokok Ligáját. Ezután már csak az marad.
Én ha megnézem ezt a 2. félidőt még egyszer, azt fogom látni, hogy a kapott gól után fejben szétesett a csapat (egész pici darabokra), és fizikálisan a Barca közelében sem voltak. Ennek is megvannak az okai. Ha így megnyerjük a bajnokságot, le a kalappal.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
igen, ez nagy hiba volt. a pepe-varane sosem működött, a ramos-pepe meg túl retardált kombó.Realista24 írta:Majd jön RMCF és megmagyarázza, hogy ők a legjobbak. Ahogy mindig. Aztán majd gúnyolódik az FGY jelzőn, ahogy mindig. Holott csak tényhehe írta:ja még puszilom a fejben gyenge két középsővédőnket.
gg volt.
marad a varane-ramos. már tavaly (de legalább az idei szezon) óta ennek kéne lennie, a jövőben meg mindenképp.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Téma: Megy a meccs!
Bale eljutott a no comment kategóriában nálam is, eléggé türelmetlen vagyok bizonyos dolgokban, de a futballban mindig is az voltam. Kroos teljesen elfogyott a második félidőben, Isco is teljesen gyenge volt...Elképzelés pedig egyszer volt a támadásunkban, amikor CR beadása után kivédte Benzema lövését Bravo. A második félidőről van szó csak, káosz. Marcelo harcossága ismét kiemelkedő volt végig, kár, hogy a végére ő is hulla volt. Varane feljebb mehetne már végre, tudjuk, hogy ki a mi hősünk szögletek/beívelt szabadrúgások után, de ez a srác is fejelt már nem egy mérkőzést/párharcot meghatározó gólt. A Barca megteheti, hogy Piqué és Matyiő is előrevándorol.
Elképzelés nélküli második félidő tehát, az első miatt pedig pacsi, lehet javítani a helyzetkihasználáson az ATMA ellen! Hala Madrid!
Többre nem számítottam, főleg a tavalyi Mallenco (3-4) eset után, 2 (3?) büntető, kiállítás, folyamatos fetrengés a második 45. percben, és akkor is ennyi volt.Remy írta:Mondjuk ez, hogy csak 3 perc hosszabbítás...
Bale eljutott a no comment kategóriában nálam is, eléggé türelmetlen vagyok bizonyos dolgokban, de a futballban mindig is az voltam. Kroos teljesen elfogyott a második félidőben, Isco is teljesen gyenge volt...Elképzelés pedig egyszer volt a támadásunkban, amikor CR beadása után kivédte Benzema lövését Bravo. A második félidőről van szó csak, káosz. Marcelo harcossága ismét kiemelkedő volt végig, kár, hogy a végére ő is hulla volt. Varane feljebb mehetne már végre, tudjuk, hogy ki a mi hősünk szögletek/beívelt szabadrúgások után, de ez a srác is fejelt már nem egy mérkőzést/párharcot meghatározó gólt. A Barca megteheti, hogy Piqué és Matyiő is előrevándorol.
Elképzelés nélküli második félidő tehát, az első miatt pedig pacsi, lehet javítani a helyzetkihasználáson az ATMA ellen! Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Azt nem értem, hogy miért kellett az utolsó cserével várni a 88. percig?
Mondjuk azon ne csodálkozzunk, hogy a 70. perc környékén elfogyunk fizikailag. Gyakorlatilag 14 játékos alkotja a keretet, a többi csak dísznek van. "Gálakezdő" , James és Varane, ebből egy sérült, ergo előre semmi alternatíva nincs, aki változtat a játékunkon, ez van. Gyenge kölcsön játékos, fejben már Németországban élő Khedira, leépült/épített Coentrao, nagyarcú Jesé, alibi Silva és Illarra, egy rutinos, de vén Arbeloa. Eredménykényszer van, benne volt a fáradás. Ősszel el lett baszva a rotálás, halálig voltak játszatva a játékosok, beesett egy-két kellemetlen sérülés télen és szétestünk.
Na mindegy, nyáron gondolom elköltünk egy halom pénzt, rosszabb esetben Ancelottit is kivágják, aztán azok fogják megszívni az egészet akiknek nem lesz szép nagy árcédulájuk. Pedig csak a padot kéne megerősíteni, nem a kezdővel vannak a bajok.( kezdő alatt az őszi Bale nélkülit értem )
Mondjuk azon ne csodálkozzunk, hogy a 70. perc környékén elfogyunk fizikailag. Gyakorlatilag 14 játékos alkotja a keretet, a többi csak dísznek van. "Gálakezdő" , James és Varane, ebből egy sérült, ergo előre semmi alternatíva nincs, aki változtat a játékunkon, ez van. Gyenge kölcsön játékos, fejben már Németországban élő Khedira, leépült/épített Coentrao, nagyarcú Jesé, alibi Silva és Illarra, egy rutinos, de vén Arbeloa. Eredménykényszer van, benne volt a fáradás. Ősszel el lett baszva a rotálás, halálig voltak játszatva a játékosok, beesett egy-két kellemetlen sérülés télen és szétestünk.
Na mindegy, nyáron gondolom elköltünk egy halom pénzt, rosszabb esetben Ancelottit is kivágják, aztán azok fogják megszívni az egészet akiknek nem lesz szép nagy árcédulájuk. Pedig csak a padot kéne megerősíteni, nem a kezdővel vannak a bajok.( kezdő alatt az őszi Bale nélkülit értem )
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Majd jön RMCF és megmagyarázza, hogy ők a legjobbak. Ahogy mindig. Aztán majd gúnyolódik az FGY jelzőn, ahogy mindig. Holott csak tényhehe írta:ja még puszilom a fejben gyenge két középsővédőnket.
gg volt.
Jó, csak akkor most mégis kit játszassunk?
Láthattuk most Varanet is jó pár meccs erejéig 90 percezni. Engem nem győzött meg
Pedig idáig nagyon mellette voltam én is, s azt a véleményt osztottam, hogy lassan Pepe<Varane a kezdő 11ben, de teljesen elbizonytalanított.
Ramos nélkül meg pláne katasztrófa... hiábzik,hibázik, de Ő az egyetlen aki valamit is irányít vszleg a védelmen. Nélküle jóval nagyobb a kavalkád hátul
ZIDANE
-
Én egyáltalán nem látom a dolgokat olyan katasztrófálisnak, mint egyesek. Sőt, nagyon tetszett, hogy az első félidőben végre láttam a csapatot játszani. Már pár hónapja csak alibi fostos játék megy. Múlt héten már egy pár fokkal jobb volt a játék a Levante ellen és ma az első félidőben köröket vertünk a Barcára. Arra a Barcára, akitől sokan rettegtek, hogy majd jól kitömnek minket 3-4 gólokkal. Csak persze az a fizikai állapot...
Összességében annak ellenére, hogy kikaptunk, látom a potenciált a csapatban, tehát annak ellenére, hogy kikaptunk, jól fogok tudni aludni. (Ami azért elég ritka egy elveszített El Classico után)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd jön RMCF és megmagyarázza, hogy ők a legjobbak. Ahogy mindig. Aztán majd gúnyolódik az FGY jelzőn, ahogy mindig. Holott csak tényhehe írta:ja még puszilom a fejben gyenge két középsővédőnket.
gg volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema