egyébként én is nyugodt vagyok.
Ha ide 4 pontos előnnyel jövünk, akkor most lenne még mindig 1 egységgel több a nevünk mellett.
ez egy.
Másik: Barcelonában ki lehet kapni, ez benne van, 2-1re, nem nagy para, benne van, úgy hogy az első 60 percben meg jobbak voltunk úgy meg pláne nem nagy durranás.
aztán: A két belső védő bénázásai, és egy kicsit jobb koncetráció mellett ez ma meglett volna.
Továbbá: Valahol azért rossz érzés ez az egész, végig a kezünkben volt a liga, és most elfolyik.
Azért is rossz érzés, mert bár a Camp Nouba volt a meccs, megvoltak a lehetőségek, és ismét, ahogy tavaly is, a döntő fontosságú klasszikust nem sikerül a saját oldalunkra fordítani.
De ha a korábbi orbitális bénázások nem fordultak volna elő, akkor ez a 2-1 egy teljesen vállalható eredmény lett volna, és örülnénk, hogy láttunk egy szórakoztató látványos meccset, de még így is simán vezetnénk a ligát (bénázásban azt is értem, hogy 1 pontot sem tudtunk szerezni az Atletico ellen, valamint szégyenszemre leadjuk a meccset az Anoetában még az év legelején...)
És akkor: Nincs cserénk. Még a védelem úgy ahogy kijön.. foltozva, de onnantól felfelé, így hogy James sincs abszolút nem tudunk senkit sem betenni, aki legalább kicsit is megközelítené az alaptagot tudásban. Egyáltalán nincs cserejátékosunk.
Egy darab se. Jesét a sérülése előtt sem tartottam a legeslegnagyobb ígéretnek, de gondoltam, hogy egy picit ismosabb Callejón szint biztos lesz a srácból, viszont a sérülése után lehet hogy már sosem fogja elérni még azt (Callejóntól picikét jobb) a szintet sem soha.. Chicarito meg vicc.
A középpályán pedig alibi senkik vannak, ráadásul tele vagyunk sérlésekkel is.
Így nem lehet, nem csoda, hogy teljesen kifáradnak a kezdők év végére. (Innen üzenném még egyszer X.Alonsonak, hogy kapja be!!! ) Csatársorba pedig aztán tényleg nulla az egész.
Nincs alternatíva, így pedig nem lehet hosszú távon minden fronton vitézkedni. Ezt tudtuk az év elején is, ezért el is engedték a kupát, de a sok sérülés miatt, most úgy néz ki, hogy minden kupát el kell engedni.
Hát... így visszanézve..
Mikor elültem ide ezt leírni akkor még nyugodt voltam, most már kezdek ideges lenni.