ez így nagyon igaz!Victor írta: Azt kell, hogy mondjam, hogy ha Ancelotti az Atletico ellen kiesik a BL-ből, akkor repüljön olyan messze Madridtól, amennyire csak tud. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem tanul a saját hibáiból, makacs, és borzalmasan nyúl bele a mérkőzésekbe. Ha ezt a rossz formában lévő ATMÁT (bár addig még van egy kis idő) képtelen legyőzni úgy, hogy már Józsi bá'nak is egyértelmű a falun, hogy milyen taktikával kéne kiállni ellenük (mit kell változtatni az eddigi találkozókhoz képest, ahol sz.optunk mint a torkosborz), akkor tényleg nem méltó a real kispadjához.
Értékeld a legutóbbi meccset
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
elég sok minden elhangzott már itt, úgyhogy csak címszavakban beszélnék a meccsről és a real alaphelyzetéről:
-isco és kroos is marha fáradt. előbbi az egész mérkőzésen, utóbbi a második félidőben volt gyenge és pontatlan. bár én nem értem meg annyira a dolgot, mivel szerintem ezen a szinten ilyen körülmények között bőven bírnia kéne két ilyen fiatalembernek ezt az ütemet.
-benzema fantasztikusan játszott, nagyon jól mozgott, ügyesen tartotta meg a labdákat, hajtott, és a gólpassza is csodás volt.
-a francia mellett marcelót emelném ki, aki egyre inkább hozza a régi formáját, és remek teljesítménnyel rukkol elő hétről hétre. belőle sem hiányzott az akarás sokakkal ellentétben.
-a pepe-ramos középhátvéd duó már közel sem olyan beton, mint amilyen pár éve volt. főleg utóbbi kezd megbízhatatlan lenni, és rengeteget hibázni. tegnap simán 3-4 gólt kaphattunk volna a spanyolról, jövőre lehetőleg valamelyik helyét átveszi Varane.
-modric kellett a csapatnak, mint egy falat kenyér. sajnos amint a horvát is elfáradt, a játékunk is kipukkadni látszott.
-a kispadunk sz.rt sem ér. egyszerűen nincs kihez nyúlnia ancelottinak, ha pedig van, akkor rosszul és rosszkor cserél az olasz mester. chicharitót már nagyon sajnálom, mert ugyan nem egy top10-es játékos, de 80. (és 87.) percben 2-1-es hátránynál miért inkább lucas silva jön, azt nem tudom megmondani...
-jesé nem a régi (már ha volt ilyen). mindenképpen kölcsön kell adni, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. sajnos úgy érzem, ha elmegy, már nem nagyon fog visszajönni, nem fogja megütni a szintet. legalább hajtana, akarna, de mintha ez is kiveszett volna belőle.
-bale-től már gyomorgörcsöm van, egyszerűen hihetetlen, amit produkál. tegnap is minimum két gólt vett el a realtól, és az, hogy 7 méterről, kapuval szemben egy 100 milliót érő (?) játékos ne tudja belőni a gyengébb lábával a labdát (ráadásul elveszi a jobb helyzetben lévőtől), az egyszerűen nevetséges. le kell ültetni a kispadra, hogy magába nézzen, sőt inkább játssza végig a szezont, aztán adjuk tovább 90 millióért, mert nagyon nem való ő ide szerintem.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ha Ancelotti az Atletico ellen kiesik a BL-ből, akkor repüljön olyan messze Madridtól, amennyire csak tud. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem tanul a saját hibáiból, makacs, és borzalmasan nyúl bele a mérkőzésekbe. Ha ezt a rossz formában lévő ATMÁT (bár addig még van egy kis idő) képtelen legyőzni úgy, hogy már Józsi bá'nak is egyértelmű a falun, hogy milyen taktikával kéne kiállni ellenük (mit kell változtatni az eddigi találkozókhoz képest, ahol sz.optunk mint a torkosborz), akkor tényleg nem méltó a real kispadjához.
-isco és kroos is marha fáradt. előbbi az egész mérkőzésen, utóbbi a második félidőben volt gyenge és pontatlan. bár én nem értem meg annyira a dolgot, mivel szerintem ezen a szinten ilyen körülmények között bőven bírnia kéne két ilyen fiatalembernek ezt az ütemet.
-benzema fantasztikusan játszott, nagyon jól mozgott, ügyesen tartotta meg a labdákat, hajtott, és a gólpassza is csodás volt.
-a francia mellett marcelót emelném ki, aki egyre inkább hozza a régi formáját, és remek teljesítménnyel rukkol elő hétről hétre. belőle sem hiányzott az akarás sokakkal ellentétben.
-a pepe-ramos középhátvéd duó már közel sem olyan beton, mint amilyen pár éve volt. főleg utóbbi kezd megbízhatatlan lenni, és rengeteget hibázni. tegnap simán 3-4 gólt kaphattunk volna a spanyolról, jövőre lehetőleg valamelyik helyét átveszi Varane.
-modric kellett a csapatnak, mint egy falat kenyér. sajnos amint a horvát is elfáradt, a játékunk is kipukkadni látszott.
-a kispadunk sz.rt sem ér. egyszerűen nincs kihez nyúlnia ancelottinak, ha pedig van, akkor rosszul és rosszkor cserél az olasz mester. chicharitót már nagyon sajnálom, mert ugyan nem egy top10-es játékos, de 80. (és 87.) percben 2-1-es hátránynál miért inkább lucas silva jön, azt nem tudom megmondani...
-jesé nem a régi (már ha volt ilyen). mindenképpen kölcsön kell adni, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. sajnos úgy érzem, ha elmegy, már nem nagyon fog visszajönni, nem fogja megütni a szintet. legalább hajtana, akarna, de mintha ez is kiveszett volna belőle.
-bale-től már gyomorgörcsöm van, egyszerűen hihetetlen, amit produkál. tegnap is minimum két gólt vett el a realtól, és az, hogy 7 méterről, kapuval szemben egy 100 milliót érő (?) játékos ne tudja belőni a gyengébb lábával a labdát (ráadásul elveszi a jobb helyzetben lévőtől), az egyszerűen nevetséges. le kell ültetni a kispadra, hogy magába nézzen, sőt inkább játssza végig a szezont, aztán adjuk tovább 90 millióért, mert nagyon nem való ő ide szerintem.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ha Ancelotti az Atletico ellen kiesik a BL-ből, akkor repüljön olyan messze Madridtól, amennyire csak tud. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem tanul a saját hibáiból, makacs, és borzalmasan nyúl bele a mérkőzésekbe. Ha ezt a rossz formában lévő ATMÁT (bár addig még van egy kis idő) képtelen legyőzni úgy, hogy már Józsi bá'nak is egyértelmű a falun, hogy milyen taktikával kéne kiállni ellenük (mit kell változtatni az eddigi találkozókhoz képest, ahol sz.optunk mint a torkosborz), akkor tényleg nem méltó a real kispadjához.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igaza van vagy nincs nem ez a lényeg itt.
hanem mit pofázik bele más dolgába, ha ő maga is nagyban sáros a vereségben?
olyan gólokat kaptunk, amik megoldhatók lettek volna ezen a szinten, koncentrációhiány, fejben gyengeség miatt viszont megint, megint, megint, megint mi vagyunk a fasz rossz végén.
olyan szinten hiányzik a killer instinct a csapatból, hogy elképesztő.
nem értem miért nem akarunk dominálni, a torkukra lépni, széjjeltépni őket, a.ikor megvan rá a lehetőség.
ja hogy meccs előtt a folyosón megy a buzulás, meg mindenki mindenkinek a legjobb barátja, meccs után együtt vigasztalunk mindenkit, hát a faszomat azt.
okádok ettől, sok köcsög túlfizetett majom a semmire, legalább gerinc lenne bennük. ezek sportolók vagy kebelbarátok? nem így kell példát mutatni a világnak, hanem hogy nem szinészkedsz meg nem esel össze egy érintéstől, hanem hogy ember vagy és férfi, nem egy faszszopó újgazdag söpredék.
ramos, potyillas, meg etzek a faszomnagy madridisták, na ilyenmor kéne kussban hazatakarodni és elgondolkozni. mert lehet hibázni, csak nem ennyit és ennyi éven át, és pláne nem másról magyarázni, amikor ő az egyik bűnös.
hanem mit pofázik bele más dolgába, ha ő maga is nagyban sáros a vereségben?
olyan gólokat kaptunk, amik megoldhatók lettek volna ezen a szinten, koncentrációhiány, fejben gyengeség miatt viszont megint, megint, megint, megint mi vagyunk a fasz rossz végén.
olyan szinten hiányzik a killer instinct a csapatból, hogy elképesztő.
nem értem miért nem akarunk dominálni, a torkukra lépni, széjjeltépni őket, a.ikor megvan rá a lehetőség.
ja hogy meccs előtt a folyosón megy a buzulás, meg mindenki mindenkinek a legjobb barátja, meccs után együtt vigasztalunk mindenkit, hát a faszomat azt.
okádok ettől, sok köcsög túlfizetett majom a semmire, legalább gerinc lenne bennük. ezek sportolók vagy kebelbarátok? nem így kell példát mutatni a világnak, hanem hogy nem szinészkedsz meg nem esel össze egy érintéstől, hanem hogy ember vagy és férfi, nem egy faszszopó újgazdag söpredék.
ramos, potyillas, meg etzek a faszomnagy madridisták, na ilyenmor kéne kussban hazatakarodni és elgondolkozni. mert lehet hibázni, csak nem ennyit és ennyi éven át, és pláne nem másról magyarázni, amikor ő az egyik bűnös.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ettől függetlenül igaza van. Bár Ramos is a gyengébbek között volt, attól, hogy gólt kapsz még nyerhetsz, de ha nem lősz gólt, akkor esélytelen vagy. Az esélyünk megvolt rá, mégse tudtunk vele élni.hehe írta:ramos ilyet nyilatkozott, hogy be kellett volna lőnünk elöl a helyzeteket.
más szemében a szálkát büdösköcsög
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nálam egy Atma oda-vissza győzelemmel is lógnak a srácok. Jó játékkal idegenben az X elfogadható.
Amúgy Neymar tegnap mesterhármast lohetett volna, megkoszonhetjuk neki hogy nem lett zakó. Mondjuk a Barca is nekünk hogy nem vezettünk a félidő után.
Amúgy Neymar tegnap mesterhármast lohetett volna, megkoszonhetjuk neki hogy nem lett zakó. Mondjuk a Barca is nekünk hogy nem vezettünk a félidő után.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak akkor leszek elégedett a csapattal, ha húzzuk a BL-t es a 10 bajnokibol tízet nyerunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen adom. Nem mentem fel Casillast egyáltalán. Egyszerűen annyiból haragszom rá kevésbé, hogy a második gólt 3-1nél kellett volna kapnunk (vagy kitudja, kaptunk volna-e egyáltalán, mert az első félidő annyira a miénk volt, hogy lélektanilag megtörhettük volna őket teljesen). Valóban nagyon kellett volna ott a védés, de már előtte éreztem, hogy ilyen helyzeteket kihagyni nagyon meg fogja bosszulni magát.hamesz írta:Én ott már elkönyveltem magamban, hogy gól is lesz. Az annyira adta magát CR full üresen szaladt a kapu felé senki nem érte volna be Balenél a labda egy sima be passz kellett volna és kész erre ez még megtolja... de már azt gondolom, hogy ha még sikerül is neki akkor se passzolta volna be inkább rálőtte volna egymaga...Cr helyzete az elején, Bale kihagyott üreskapuja (istenem, ez az ember nem tud jobbal rúgni egy büdös passzt? be kellett volna csak passzolni!) meg Bale, mikor Ronaldoval 2vs2-ben mentek, passz helyett meghúzza, omg. A többi helyzetről már ne is beszéljünk. Első félidőben 3-1el kellett volna fordulni.
De ilyen gólokat is kapni! Nem hiszem el, komolyan! A védelem kabaré, de nem értem Casillast se, akkor bravúrozgat, mikor már rohanunk az eredmény után, de a második milyen fogható volt már?
Casillasnak szerintem azért nagy bravúrjai nem voltak. Bele lövöldözgették a labdákat azzal még nincs gondja szerencsére.
Tény hogy a gólnál a védők is hibáztak, de azért na ha kell egy kapus akkor azért legyen már főleg úgy hogy azért nem volt egy védhetetlen lövés. A túl oldalt Bravo viszont szépeket fogott. A barca látta, hogy Valdes már kevés és hoztak egy jobbat. Mi is hoztunk egy jobbat csak nem játszik. Most meg már talán fölösleges is lenne, mert szerintem szépen leépült.
Ma nem érzem főbűnösnek, de a másodiknál felszisszentem, az nagyon foghatónak tűnt. Nem is értem, mért dőlt el. (Real Madrid - Manchester City 3-2-es meccs megvan? Na, ma lekopírozta.)Steve írta:Engem Casillas mérhetetlenül irritál..
Akkor legább ne is ugrana, mutatna egy fu.kyout inkább a gólszerzőnek, azzal is előrébb lennénk.
Ez az alibiből szökken egyet egy helyben majd dől mint a zsák, 2cm-t sem odébb mozdulva idegörlő. Alapból nehezen ér a szélekre, mert alacsony, de jó ideje meg sem próbálja.
Szerencsére ha rávezetik 1vs1-ben még mindig jó, így csak 1-2 bekapott gól garantált.
De ma belefért volna bármi, a végén mentett is párat, de mi nem tudtuk eltenni.
Ramos nagyon gyenge volt ma - a rutin és a képesség ott volt sokszor, de hozzá szokatlan helyezkedési hibákat vétett. Pepe se volt a csúcson, de ő kötelezőt nem rontott ma. Carvajal az elején tragikus volt, de szerintem sokat javult a végére, Marcelo ma rendben, Kroos-Modric 80%on voltak (egyik fáradt, másik most épült fel), de még így is jobb volt a kp-nk, mint a Barcának!, Isco gyengébb volt, de nagyon kell a csapatnak, és akkor jön a fő probléma (nem hittem volna, hogy elől leszünk gondban!) Benzemán kívül a két másik ember nem tudja hozni, amit kell! Ronaldo ma hozott egy szintet, de azt a lécet, amit ő tett magasra eddig, nem éri el hónapok óta. Őt ma nem hibáztatom, hozott egy erős közepest, de mezőnyben, vállalásban jóval kevesebb súlya van, mint tavaly mondjuk. Bale viszont óriási fék szegény. Én sajnálom, annyira nem illik ide. Ma láttam a hajtást rajta, de egyszerűen még szerencséje sincsen. Ha itt marad a nyakunkon, nagy gázban leszünk. (James visszatérése után meg pláne.)
Lenne mit rendbe tenni a kerettel, félek, nagytakarítás lesz, pedig csak 3-4 ember cseréjével ultra jó keretünk lehetne (mint tavaly, mikor egyensúlyban voltunk.)
Mindegy. Én ma a vereség dacára a küzdéssel elégedett voltam, az eredmény elszomorít, mert többet érdemeltünk, de vissza fogjuk még ezt kapni pozitívan, én érzem. Hosszú távon az élet visszaadja! (Vagy csak részeg vagyok )
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én ott már elkönyveltem magamban, hogy gól is lesz. Az annyira adta magát CR full üresen szaladt a kapu felé senki nem érte volna be Balenél a labda egy sima be passz kellett volna és kész erre ez még megtolja... de már azt gondolom, hogy ha még sikerül is neki akkor se passzolta volna be inkább rálőtte volna egymaga...Cr helyzete az elején, Bale kihagyott üreskapuja (istenem, ez az ember nem tud jobbal rúgni egy büdös passzt? be kellett volna csak passzolni!) meg Bale, mikor Ronaldoval 2vs2-ben mentek, passz helyett meghúzza, omg. A többi helyzetről már ne is beszéljünk. Első félidőben 3-1el kellett volna fordulni.
De ilyen gólokat is kapni! Nem hiszem el, komolyan! A védelem kabaré, de nem értem Casillast se, akkor bravúrozgat, mikor már rohanunk az eredmény után, de a második milyen fogható volt már?
Casillasnak szerintem azért nagy bravúrjai nem voltak. Bele lövöldözgették a labdákat azzal még nincs gondja szerencsére.
Tény hogy a gólnál a védők is hibáztak, de azért na ha kell egy kapus akkor azért legyen már főleg úgy hogy azért nem volt egy védhetetlen lövés. A túl oldalt Bravo viszont szépeket fogott. A barca látta, hogy Valdes már kevés és hoztak egy jobbat. Mi is hoztunk egy jobbat csak nem játszik. Most meg már talán fölösleges is lenne, mert szerintem szépen leépült.
Kezünkben volt a meccs. Szomorú.
Cr helyzete az elején, Bale kihagyott üreskapuja (istenem, ez az ember nem tud jobbal rúgni egy büdös passzt? be kellett volna csak passzolni!) meg Bale, mikor Ronaldoval 2vs2-ben mentek, passz helyett meghúzza, omg. A többi helyzetről már ne is beszéljünk. Első félidőben 3-1el kellett volna fordulni.
De ilyen gólokat is kapni! Nem hiszem el, komolyan! A védelem kabaré, de nem értem Casillast se, akkor bravúrozgat, mikor már rohanunk az eredmény után, de a második milyen fogható volt már? Komolyan mondom, Ramos sokat adott szervezésben, de ma Varane-nal lehet jobban jártunk volna mégis - bár fene tudja.
A mai fájt nekem. Jobbak voltunk a meccs döntő többségében. Mégis elszórakoztuk. Carlo ma nem hibáztatható szerintem, ez ma a játékosok lábában volt.
Viszont megnyugtató a játékunk minőségbeli javulása, Modric-Kroos páros hihetetlen kell - együtt! nem külön-külön. Isco ma picit gyengébb volt, de jó lesz ő is (ki ne tegyék a kezdőből nekem!).
Ha ma Ronaldo és Bale kicsit precízebb, első félidőben lesimázzuk. De Ronaldo ma odatette magát a kihagyott ziccer ellenére. Bale adós maradt ma is. Sajnálom a palit, nem idevaló. (Legalább a Levanténak jól elrakta, legyen boldog.)
Cr helyzete az elején, Bale kihagyott üreskapuja (istenem, ez az ember nem tud jobbal rúgni egy büdös passzt? be kellett volna csak passzolni!) meg Bale, mikor Ronaldoval 2vs2-ben mentek, passz helyett meghúzza, omg. A többi helyzetről már ne is beszéljünk. Első félidőben 3-1el kellett volna fordulni.
De ilyen gólokat is kapni! Nem hiszem el, komolyan! A védelem kabaré, de nem értem Casillast se, akkor bravúrozgat, mikor már rohanunk az eredmény után, de a második milyen fogható volt már? Komolyan mondom, Ramos sokat adott szervezésben, de ma Varane-nal lehet jobban jártunk volna mégis - bár fene tudja.
A mai fájt nekem. Jobbak voltunk a meccs döntő többségében. Mégis elszórakoztuk. Carlo ma nem hibáztatható szerintem, ez ma a játékosok lábában volt.
Viszont megnyugtató a játékunk minőségbeli javulása, Modric-Kroos páros hihetetlen kell - együtt! nem külön-külön. Isco ma picit gyengébb volt, de jó lesz ő is (ki ne tegyék a kezdőből nekem!).
Ha ma Ronaldo és Bale kicsit precízebb, első félidőben lesimázzuk. De Ronaldo ma odatette magát a kihagyott ziccer ellenére. Bale adós maradt ma is. Sajnálom a palit, nem idevaló. (Legalább a Levanténak jól elrakta, legyen boldog.)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaza van, védekezzen a fas.om. Majd rúgnak elől hatot.miro írta:Igaza van,be is kellett volna.hehe írta:ramos ilyet nyilatkozott, hogy be kellett volna lőnünk elöl a helyzeteket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt,hogy a vezetőség szépen megmutatja az ajtót iker-nek, finoman csenben, mint Raúlnak José.mexes írta:Huh ezt jól félre értelmeztem. bocsiÉs CR-el is ugyanez lesz ha csak nem akar majd elmenni.De ha valakik ilyen teljesítményt tesznek le az asztalra, mint Casillas-Raúl vagy Cé pár rossz évet én elnézek nekik.Vannak emberek akiknek végezniük kéne a munkájukat és szépen ajtót nyitni az öregeknek akik már nem tudják hozni a szintet.Megvan ez más csapatoknál is.
Nem para
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyetértek, és ha tényleg annyira szereti a klubot, akkor magától felismeri a határait és azt is, hogy visszahúzza a csapatot.És CR-el is ugyanez lesz ha csak nem akar majd elmenni.De ha valakik ilyen teljesítményt tesznek le az asztalra, mint Casillas-Raúl vagy Cé pár rossz évet én elnézek nekik.Vannak emberek akiknek végezniük kéne a munkájukat és szépen ajtót nyitni az öregeknek akik már nem tudják hozni a szintet.Megvan ez más csapatoknál is.
Sokadik meccse...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2015. március 23., hétfő 0:18-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
És CR-el is ugyanez lesz ha csak nem akar majd elmenni.De ha valakik ilyen teljesítményt tesznek le az asztalra, mint Casillas-Raúl vagy Cé pár rossz évet én elnézek nekik.Vannak emberek akiknek végezniük kéne a munkájukat és szépen ajtót nyitni az öregeknek akik már nem tudják hozni a szintet.Megvan ez más csapatoknál is.KAG írta:Navas....Steve írta:Engem Casillas mérhetetlenül irritál..
Akkor legább ne is ugrana, mutatna egy fu.kyout inkább a gólszerzőnek, azzal is előrébb lennénk.
Ez az alibiből szökken egyet egy helyben majd dől mint a zsák, 2cm-t sem odébb mozdulva idegörlő. Alapból nehezen ér a szélekre, mert alacsony, de jó ideje meg sem próbálja.
Szerencsére ha rávezetik 1vs1-ben még mindig jó, így csak 1-2 bekapott gól garantált.
Tényleg borzasztó, hogy nálunk mennyit jelent a név. Nem tudom, hogy más csapatoknál is ennyire sokat nyom a latba, de ez borzasztó.
Raúl is mennyit vergődött mire végre kikerült anno
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Igaza van,be is kellett volna.hehe írta:ramos ilyet nyilatkozott, hogy be kellett volna lőnünk elöl a helyzeteket.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Navas....Steve írta:Engem Casillas mérhetetlenül irritál..
Tényleg borzasztó, hogy nálunk mennyit jelent a név. Nem tudom, hogy más csapatoknál is ennyire sokat nyom a latba, de ez borzasztó.
Raúl is mennyit vergődött mire végre kikerült anno
ZIDANE
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hehe írta:ramos ilyet nyilatkozott, hogy be kellett volna lőnünk elöl a helyzeteket.
az kemény
mondjuk azt mégsem mondhatta, hogy nem kellett volna róla copni 2 gólt
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Engem Casillas mérhetetlenül irritál..
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ramos ilyet nyilatkozott, hogy be kellett volna lőnünk elöl a helyzeteket.
na de éjfél van, mint mondottam, többet idén nem jövök, kicsit betelt most a pohár.
sziasztok.
na de éjfél van, mint mondottam, többet idén nem jövök, kicsit betelt most a pohár.
sziasztok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2015. március 23., hétfő 0:01-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak kérdés, hol. Lehet, hogy a térdproblémákkal küzdő, örök ígéretek válogatottjában.hehe írta:varane jövőre alapkezdő lesz, no problem.
Nem illik.