Na látom megjöttek az ANCELOTTIT KI KELL RÚGNI FANOK!
Emberek hol éltek?Tegnap megint nem tudott mit kezdeni a Barcelona a 4-4-2-vel.
Akkor kezdtek el játszani igazán amikor bekapta a csapat a második gólt a semmiből,meg a komplett védelem és a középpálya besárgult és látszott hogy nem mernek odalépni nekik a játékosok mert féltek hogy egyből kiállítja őket a bíró.
Állítom,hogy a tegnapi napon kiosztott sárgalapoknak elég lett volna a fele is.De a bíró egyből nyomta a sárgákat egy szabálytalanság után mindnekinek.
Plussz ahogy elfáradt Modric úgy esett szét a játék.Nem csodálom hogy ez történt nincs 100%-os állapotban.
Én megmondom őszintén,hogy nem gondoltam volna hogy így fog játszani a csapat.Fejben mennt el ez a meccs jól mondta Ancelotti.Ha mindenki ott lett volna akkor a félidőben simán 1-2 vagy 1-3 az eredmény és onnan nem jöttek volna vissza.
Most látszott hogy mit kell javítani.Fejben kell rendbe rakni a srácokat.
Viszont Bale meg C.Ronaldoval valamit kezdeni kell mert rosszak.Bár C.Ronaldoról az első félidőben azt hittem,hogy na most elkattan nála valami aztán kijön a gödörből,de sajnos eltünt a második félidőre.De hogy ez most azért van,mert szétesett a csapat vagy azért mert rossz formában van azt nemtudom eldönteni.A felsőkapufás helyzetét kíméletlenül be kellett volna vernie.
Ja és Ramoson elment a kupa,Casillason elment az Atletico elleni bajnoki és a Schalke elleni Bl meccs is majdnem,tegnap meg megint hibáztak.A második gólnál minek jött ki Casillas annyira amikor Pepe ott volt Suarezen?Meg ha védi a rövidet akkor miért nem vetődik el a hosszúra?
Na mindegy ezt elszórakozták.Simán nyerhettek volna.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.