Hogy javultunk vagy csak a barca ellen, azt majd a következő hetekben lehet látni. De az első 60 perc játékát nagyon régen nem tudtuk hozni még kiscsapatok ellen sem. Egyébként könnyű a megoldás: Modric. Ezért lehetünk jobbak. Bale meg CR sem került jobb formába, viszont a középpályánk Modric-csal anyival jobb, hogy összességében javulhattunk szerintem.Mondjuk sztem nem javultunk. A Barca ellen felszívtuk magunkat, toltuk rendesen 50-60 percig. Aztán elment a kedv, vagy nem tudom mi, és ugyanott voltunk mint a korábbi meccseken. Az ATMA ellen ugyanez lesz. Ők felszívják magukat, csak éppen, ők nem fognak kiengedni.
Én összességében nem vagyok csalódott amúgy, rosszabbra számítottam. Jobb teljesítményt nyújtottunk, jóideje ez volt az első biztató teljesítményünk, az eredménytől függetlenül.
Nekem továbbra sincs nagy bajom a kerettel. De Gea kötelező, sokkal inkább ilyen típusú kapus kell, mint Navas. Nincs nekem bajom Navas-szal sem, de ő is az a macska típusú ugrál jobbra-balra figura. Nem véletlen szerintem, hogy a z utóbbi évek komoly kapusai közül csak Casillas volt ez a típus, míg a mostani három top kapus sem ilyen, hanem aki stabilan áll, kivár a lövéseknél, magas, határozott. Nem tudom mások láják-e ezt a különbséget a kapusok stílusa között, de nekem nagyon egyértelmű.