Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 23., hétfő 10:49

reeed_ati írta:Azért azt is kiemelném a tegnapi derbiről, hogy a hazaiak kapusa Bravo valami kegyetlen jól védett és ha ő nincs, akkor azért lehetett volna simán 1-2 gólos előnnyel szünetre menni. :hmmm:
Ez pontosan így van. Ott van kapus,itt nincs.
Így nem lehet rangadót nyerni.Be kéne látnia Ikernek hogy lefőtt a kávé,elhúzhat a picsába.
Ez nem kapus teljesítmény amit Ő csinál.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 23., hétfő 10:44

Azért azt is kiemelném a tegnapi derbiről, hogy a hazaiak kapusa Bravo valami kegyetlen jól védett és ha ő nincs, akkor azért lehetett volna simán 1-2 gólos előnnyel szünetre menni. :hmmm:

Én örülök és közben baromira csalódott is vagyok.
Örülök, mert a csapat bebizonyította, hogy simán képesek lejátszani a barcát akár a nu campban is, ráadásul mindezt emberhátrányban. (Bale) Ez azért jelzi, hogy hatalmas potenciál van a srácokban. :)

Közben baromira csalódott vagyok, hogy így elbaltáztuk az előző meccseket, vagy akár a tegnapi hatalmas sanszot, hogy visszaelőzzünk.
Ami aggodalomra ad okot, hogy a teljesen kifacsart kezdőnk, kb. 50-60 percet bír magas szinten focizni. Ez nem tudom mire lehet elég a BL-ben. Ha javulna a helyzetkihasználásunk, akkor persze ez is elég lehet.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. március 23., hétfő 10:24

A csapat jól játszott az első órában valóban. Így ki lehet kapni a nou campban. Benzema, Marcelo, Modric, Carvajal parádé volt.
A többiek is legalább hajtottak, ha a szar forma ellenére ilyen mentalistában játszottunk volna az elmúlt két hónapban előrébb lennénk.

A tegnapi meccs után bízok a szezon hátralevő részében is a csapatban, főleg ha James visszatér.
Bale-t bárkiért eladnám.
A hátrányunk 3,5 pont, ezt ne felejtsük, az egymás elleninek köszönhetően.
Ancelottinak maradnia kell és folytatnia, ez egyértelmű. A keretet meg kell erősíteni. Nyilvánvaló volt tegnap is a cseréin, hogy nem nem akar, hanem nem tud kit becserélni. Pepe-Varane jogos volt, pepe már nem mert faultolni a lapja miatt, Varanera pedig mindig lehet számítani. Emellett Jesé jött be mint egyetlen értelmes csere a támadósorba, de jól látszott, hogy ordibált vele Carlo, egyértelműen nem elégedett vele. Lucas meg csak azért jött, hogy Luka nehogy odahaljon a pályára. Körülbelül ennyi a padunk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 23., hétfő 10:20

pavel írta:gyerekek! Spec én nem mondtam, hogy a tegnapi Carlo hibája volt. De, hogy most itt tartunk abban ő nyakig benne van. Aki nem érti, olvasson vissza, többen többször kifejtették már. Nálam sokkal inkább hozzáértők is, szakmai fórumokon is...ezért nem kapna tőlem több esélyt a nyáron ha nincs eredmény. Realista leírta, hogy mi az elvárás...uff
Most arról szerintem nem tehet, hogy az utolsó pillanatban 2 olyan játékos is távozott akikre ő számított volna. Azért lenne a keretben még egy DM, Alonso teljesen más lenne a leányzó fekvése... Így hoztunk az utolsó pillanatban egy borsócskát.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. március 23., hétfő 10:11

A fájdalmas a tegnapi meccsben az, hogy helyenként baromi tetszetősen és szépen játszva sokszor simán lefociztuk őket. Azt gondolom hogy a kontrollt a meccs fölött akkor vesztettük el mikor a 4 védőnkből és a 3 középpályásunkból az ötödik is besárgult. Ekkor Neymar és Suarez lubickolt, Messi a flop teljesítménye után szintén nagy veszélyt jelentett azzal hogy megnyíltak előtte a területek, Ramos és Pepe sem mert ütközni, kontaktust felvenni velük mert az azonnali második sárgát jelentett volna.

A két bekapott gól pedig érthetetlen. Konkrétan mind a kettő a semmiből, simán levédekezhető szituációkból esett, miközben mi a helyzeteink nagy részét igyekeztünk kidolgozni. Ramos és Pepe is nagyot melózott, de a két gólban vastagon benne voltak. Varane állandó szerepeltetése most már nem kérdés számomra. Nagyon kár ezért, ez a meccs simán alakulhatott volna úgy ahogy az őszi mérkőzés.

Személy szerint az én hangulatom a meccs után nem letargikus. Szemmel láthatóan javult a csapat Ramos és Modric visszatérésével. Kroos és Modric kettőse elképesztően jól szerepelt főleg az első félidőben. A bal oldalon remekül működött a Marcelo-Isco-Ronaldo hármas. Benzema újfent a csapat leghasznosabb tagja volt. Az első félidei játékunk jó alap lehet egy esetleges újabb BL menetelésre, a győzelmet azért nem merem leírni mert azért ebben a sorozatban az rengeteg összetevős.

Leginkább amin el kell gondolkodni az Bale. Hihetetlenül visszaesett a játéka. Súlytalan és veszélytelen. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a nyáron.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 23., hétfő 10:10

Na látom megjöttek az ANCELOTTIT KI KELL RÚGNI FANOK! :lol:

Emberek hol éltek?Tegnap megint nem tudott mit kezdeni a Barcelona a 4-4-2-vel.
Akkor kezdtek el játszani igazán amikor bekapta a csapat a második gólt a semmiből,meg a komplett védelem és a középpálya besárgult és látszott hogy nem mernek odalépni nekik a játékosok mert féltek hogy egyből kiállítja őket a bíró.
Állítom,hogy a tegnapi napon kiosztott sárgalapoknak elég lett volna a fele is.De a bíró egyből nyomta a sárgákat egy szabálytalanság után mindnekinek. :roll:
Plussz ahogy elfáradt Modric úgy esett szét a játék.Nem csodálom hogy ez történt nincs 100%-os állapotban.

Én megmondom őszintén,hogy nem gondoltam volna hogy így fog játszani a csapat.Fejben mennt el ez a meccs jól mondta Ancelotti.Ha mindenki ott lett volna akkor a félidőben simán 1-2 vagy 1-3 az eredmény és onnan nem jöttek volna vissza.
Most látszott hogy mit kell javítani.Fejben kell rendbe rakni a srácokat.
Viszont Bale meg C.Ronaldoval valamit kezdeni kell mert rosszak.Bár C.Ronaldoról az első félidőben azt hittem,hogy na most elkattan nála valami aztán kijön a gödörből,de sajnos eltünt a második félidőre.De hogy ez most azért van,mert szétesett a csapat vagy azért mert rossz formában van azt nemtudom eldönteni.A felsőkapufás helyzetét kíméletlenül be kellett volna vernie.

Ja és Ramoson elment a kupa,Casillason elment az Atletico elleni bajnoki és a Schalke elleni Bl meccs is majdnem,tegnap meg megint hibáztak.A második gólnál minek jött ki Casillas annyira amikor Pepe ott volt Suarezen?Meg ha védi a rövidet akkor miért nem vetődik el a hosszúra?
Na mindegy ezt elszórakozták.Simán nyerhettek volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2015. március 23., hétfő 10:12-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 23., hétfő 10:02

Ancelottinál nem tudunk jobb edzőt hozni. Ő tökéletes a Real Madrid kispadjára,kár is erről beszélni. Talán azon kellene elgondolkodni,hogy kik azok,akik nem illenek a csapatba,és a helyükre kellene hozni olyanokat,akik passzolnak a gépezetbe.

Benzema szenzációs volt tegnap,én még nem láttam így futballozni őt. Talán ha egy rossz megoldása volt,egyébként rengeteget futott,mozgott,az a passz basszátokmeg, az 130% Guti volt :ozil: :ozil: :ozil: :ozil: :ozil:

Hátul nem voltunk stabilak, a középpályán sokkal jobbak voltunk a meccs nagy részében,sajnos a gól után már nem tudtunk felpörögni,és el is fáradtunk, Modric ennyit bírt (60 perc) a legmagasabb szinten,Kroos is kidolgozta a belét,Isco eléggé halovány volt,nem nyújtott sokat.

Nálam egyértelműen Benzema volt a legjobb tegnap.

Nem haragszom a csapatra különben,még nem veszett oda a bajnokság,de tény,hogy kurvanehéz dolgunk lesz a következő 2 hónapban....
:goat:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 23., hétfő 9:18

gyerekek! Spec én nem mondtam, hogy a tegnapi Carlo hibája volt. De, hogy most itt tartunk abban ő nyakig benne van. Aki nem érti, olvasson vissza, többen többször kifejtették már. Nálam sokkal inkább hozzáértők is, szakmai fórumokon is...ezért nem kapna tőlem több esélyt a nyáron ha nincs eredmény. Realista leírta, hogy mi az elvárás...uff
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 23., hétfő 9:00

Én nagyon azt érzem, hogy Bale-nek lőttek, látható a csapattársak reakciója is, ha Perez nem is tervezte volna eladni egyszerűen ki lesz utálva. Csak kérdés mennyit kapunk érte...

Casillastól is meg kéne válni. És aki még gyenge mostanság az szerintem Carvajal, nem ártana egy kis konkurencia neki...

Carlot mindenképpen megtartani, nem is akarok hallani edzőkérdésről..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 23., hétfő 8:49

a tegnapi meccs konkrétan nem carlo hibája volt, mert ha bale berúgja, meg cének a kapufa bemegy/benzema lő passz helyett, akkor kibekkelhettük volna kényelmesen a kétgólos előnyt. nem ancelottinak kell berugdosnia a gólokat. a keret minősége meg annak a hibája, aki összeállítja, és korántsem vagyok biztos az elmúlt 2 év nyarából kifolyólag, hogy ez az ember ancelotti.

nyáron balet el kell takarítani, az lenne az ideális ha dimariát visszahoznák (persze nem 1v1-ben). mehetne a középpályára, isco meg fel. és igazolni normális arcokat, akik, hanem is meccseldöntő arcok, de legalább nem fél beküldeni őket az 50. percben, ha úgy kívánja a helyzet.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 23., hétfő 8:45

Realista24 írta:A legkönnyebb mindig az edzőt betalálni...sebaj.
tippre semmi. Láthattuk, hogy nem tud Carlo pajtás belenyúlni a meccsbe.
Jól van, kezdjétek.
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy nem tud belenyúlni a meccsbe, mert nincs kit becserélni. Bár nyáron ojbb lett volna, ha Pérez nem szól bele semmibe. Rohadtul idegesít már Pérez. Másik topicban is leírtam ugyanezt, csak kicsit másképp. :D

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 23., hétfő 8:38

nem (csak) az edző hibája. továbbra is több olyan játékos futballozik nálunk, akik telibe sz.rják az egészet, és abszolút nem méltóak a real madrid mezére. én örök optimistaként még mindig bizakodom ancelottiban, és várom, mit tud kihozni a BL-ből, mert ha megnyerjük a tizenegyediket, kárpótolva leszek a 2015-ben eddig látottakért.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 23., hétfő 8:35

A legkönnyebb mindig az edzőt betalálni...sebaj.
Jól van, kezdjétek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 23., hétfő 8:35

nem mindjárt kibaszni mert egy 13 fős kerettel nem tud mit kezdeni.
azért a 13 fős keretről ő is tehet. túl hajszolta a játékosokat, mikor lett volna esélye igazolni, neki ez a keret tökéletesen megfelelt. erre szokták azt mondani, hogy ki-ki egye meg, azt amit főzött :roll:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 23., hétfő 8:33

Anthony írta:Az Atma 180 percig olyan védekezést fog tolni, mint a Barca a 2-ik félidőben, erre mi lesz a csapat válasza??

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 23., hétfő 8:32

pavel írta:
Victor írta: Azt kell, hogy mondjam, hogy ha Ancelotti az Atletico ellen kiesik a BL-ből, akkor repüljön olyan messze Madridtól, amennyire csak tud. Folyamatosan rossz döntéseket hoz, nem tanul a saját hibáiból, makacs, és borzalmasan nyúl bele a mérkőzésekbe. Ha ezt a rossz formában lévő ATMÁT (bár addig még van egy kis idő) képtelen legyőzni úgy, hogy már Józsi bá'nak is egyértelmű a falun, hogy milyen taktikával kéne kiállni ellenük (mit kell változtatni az eddigi találkozókhoz képest, ahol sz.optunk mint a torkosborz), akkor tényleg nem méltó a real kispadjához.
ez így nagyon igaz!
dehogy igaz. ez a keret már el van baszva úgy ahogy van. nyáron még itt kell maradnia. és megpróbálni befoltozni a lyukakat, ha úgy se megy, akkor kell elengedni. nem mindjárt kibaszni mert egy 13 fős kerettel nem tud mit kezdeni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 23., hétfő 8:29

hehe írta: ramos, potyillas, meg etzek a faszomnagy madridisták, na ilyenmor kéne kussban hazatakarodni és elgondolkozni. mert lehet hibázni, csak nem ennyit és ennyi éven át, és pláne nem másról magyarázni, amikor ő az egyik bűnös.
Na jah, az első gólt szépen összehozták..

Mint mondtam a tegnap ennek a Barca védelemnek 3 gólt kell verni egy értelmes csapatnak..

Igen, az első félidőben jók voltunk, de kit érdekel ha nem vertük be a ziccereket és a végén kikaptunk?

Mondjuk őszintén én vereségre számítottam, és a Nou Campban nem is szégyen kikapni, de minimum egy X-re jók lettünk volna.

Modric mondjuk nem csoda, hogy elfáradt, még nem lehet olyan kondiban, mint a többiek, akkor miért nem kapta le Carlo?

Az Atma 180 percig olyan védekezést fog tolni, mint a Barca a 2-ik félidőben, erre mi lesz a csapat válasza??

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 23., hétfő 8:26

___Samy___ írta:En most nem Ancelottit vennem elo, ez nem rajta mult. Arrol nem tehet, hogy a ziccereket nem verik be. Viszont az utobbi hetekhez kepest latszodott a javulas, azert mig birta a csapat szuflaval, addig lefociztuk a barcat. Pont ezert is bosszanto ez a vereseg. Nem olyan jo ez a barca, ahogy az eredmenyek tukrozik, siman verhetoek, de mig nem hasznaljuk ki a helyzeteket, es ok igen, addig nincs mirol beszelni.

Benzema es Marcelo vitte a primet, a tobbi szot sem erdemel.
Mondjuk sztem nem javultunk. A Barca ellen felszívtuk magunkat, toltuk rendesen 50-60 percig. Aztán elment a kedv, vagy nem tudom mi, és ugyanott voltunk mint a korábbi meccseken. Az ATMA ellen ugyanez lesz. Ők felszívják magukat, csak éppen, ők nem fognak kiengedni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 23., hétfő 8:22

En most nem Ancelottit vennem elo, ez nem rajta mult. Arrol nem tehet, hogy a ziccereket nem verik be. Viszont az utobbi hetekhez kepest latszodott a javulas, azert mig birta a csapat szuflaval, addig lefociztuk a barcat. Pont ezert is bosszanto ez a vereseg. Nem olyan jo ez a barca, ahogy az eredmenyek tukrozik, siman verhetoek, de mig nem hasznaljuk ki a helyzeteket, es ok igen, addig nincs mirol beszelni.

Benzema es Marcelo vitte a primet, a tobbi szot sem erdemel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 23., hétfő 8:21

Bale, hat komoly erdemei vannak, hogy ez a tegnapi meccs igy alakult..vihetne a United mindenkinek jobb lenne..mar lehet latni Benzema meg Cr is csovalja a Fejet egy egy megoldasa utan..vagy a rossz dontesei utan..nem tom mit lehetne kezdeni vele..szerintem remenytelen..ha tud loni jobb labbal akkor 2-1el fordulunk..teljesen mas lehetett volna a merkozes mert a Barcanak kellett volna jonni..es nem faradtak volna el az orult rohanasban..AtM ot Kotelezo ezek utan oda vissza leverniuk..mar valamit viritani kell! a Jatek az jo volt 60percig! azert az biztos ,hogy nem sok csapat tudna igy dominalni a barca ellen..beszoritani ..azt sem tudtak hol vannak abban a periodosban..erdekes volt latni ahogy bekkel a Barca:-)ott volt kakao a csapatban es bizakodasra adhat okot..

Vissza: