Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
a sevilla-valencia duó nagyot megy idén, még mindig tartják a lépést az atleticoval, ráadásul a real-barca duótól se nagyon szakadtak le.
jó lenne, ha ez továbbra is így lenne, jót tenne a bajnokságnak.
közben messi alakul.
jó lenne, ha ez továbbra is így lenne, jót tenne a bajnokságnak.
közben messi alakul.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg ilyen játékosai, csapata sem volt az olasznak (de fő az optimizmus). Nem azt mondtam, hogy tutira sikerül; csupán annyit, hogy egy kis szerencsével akár még meg is lehet. Ha anno sikerült egy jóval gyengébb állománnyal, akkor most miért ne ismételhetnénk meg újra?Csak Capellonál nem volt más a bajnokság mellett
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Csak Capellonál nem volt más a bajnokság mellett
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azért ez nagyon kemény, hihetetlen, hogy idén mennyire nincs szerencsénk.@barcastuff: Teams to hit most times the woodwork in the Liga this season: Real Madrid 23 - Sevilla 16 - Barcelona 16
Oke, 23 kapufa
Szerintem is meglehet és őszintén szólva teljes mértékben bízom is ebben, de sanszos, hogy innen mi már nem igen bukhatunk több pontot, különben...Viszont az elég biztató, hogy ha nyerjük az összes meccsünk, akkor elég "csak" két döntetlen a Barcától.
Egy jó Capello-féle hajrá és újfent pezsgőt lehet bontani!A Real Madrid csak a 2006–2007-es idényben lett bajnok, amikor tíz fordulóval a vége előtt négy pont volt a hátránya a bajnokságban...ez sem sejtet sok jót sajnos...
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- h3x0r
Szezon elejen:Toti írta:egyébként tényleg ocsmány ránézni a statisztikára, elmúlt 5 tétmeccsen 1 győzelem.. nem is tudom mikor volt ilyen utoljára?
- RM - Atleti 1-1 - D
- Atleti - RM 1-0 - V
- RM - Cordoba 2-0 - GY
- Sociedad - RM 4-2 - V
- RM - Atleti 1-2 - V
Vagy januarban (ott mondjuk becsuszott egy barimeccs is):
RM - Milan 2-4 V
Valencia - RM 2-1 V
Atleti - RM 2-0 V
RM - Espanyol 3-0 GY
RM - Atleti 2-2 D
moyes
egyébként tényleg ocsmány ránézni a statisztikára, elmúlt 5 tétmeccsen 1 győzelem.. nem is tudom mikor volt ilyen utoljára?
egyébként tényleg ocsmány ránézni a statisztikára, elmúlt 5 tétmeccsen 1 győzelem.. nem is tudom mikor volt ilyen utoljára?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk ez nálam valamennyire várható volt...szal nem lep meg túlságosan.Realista24 írta:Hivatalos, 2020-ig hosszabbított Simeone.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Kéz és lábtörést!Realista24 írta:Hivatalos, 2020-ig hosszabbított Simeone.
- h3x0r
EzaaaaazRealista24 írta:Hivatalos, 2020-ig hosszabbított Simeone.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hivatalos, 2020-ig hosszabbított Simeone.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
továbbra is flores szavai jutnak eszembe:dzsi91 írta: Hosszú reménykedés után most már én sem bízok Bale-ben.Ő a kerékkötő, Jamesz visszatérésével szerintem padozni fog.100 milla ide vagy oda a Bernabeu fogja a padra fütyülni a tagot.
"When all the stadium is protesting something, it’s very possible that there’s a reason for it."
és, itt most a stadium szót nyugodtan kicserélhetjük úgy a világ madrid szurkolóinak 90 százalékára.
na jó, azért james mennyit hagy ki? 2,5hónap? táncsak nem úgy tér vissza, mint jesé azért..torjack írta:Ahhoz, hogy kikerüljön Bale, kellene James. A kolumbiai meg ha vissza is jön, ki tudja milyen állapotban lesz...lásd Jesé.
de egyébként ez csak álom, mármint bale kezdőből kikerülése. a hátrelévő összes tétmeccsen kezdeni fog, mint eddig is mikor nem volt sérült. de ezzel semmi újat nem mondtam. ezt carlo is megmondta.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ez a bajnokság még nem lefutott, sok a meccs, jön a bl keményebb része, lesznek még bukások.. tavaly is olyan botladozások voltak, hogy ember nem mondta volna meg, hogy éppen melyik csapat fog bukni.
a lényeg annyi, hogy hozzuk a meccseket, készüljünk a bl-re, aztán lehetőleg az atmat megverni mind a három meccsen ami ellenük jön.
a lényeg annyi, hogy hozzuk a meccseket, készüljünk a bl-re, aztán lehetőleg az atmat megverni mind a három meccsen ami ellenük jön.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ahhoz, hogy kikerüljön Bale, kellene James. A kolumbiai meg ha vissza is jön, ki tudja milyen állapotban lesz...lásd Jesé.Toti írta:egyébként még mindig nem lenne késő változtatni, 10 meccs azért az 30pont. nem lenne késő, de.. annyi kellene, h balet kibaszni a picsába és visszatérni egy masszív októberi 442re.
egyébként még mindig nem lenne késő változtatni, 10 meccs azért az 30pont. nem lenne késő, de.. annyi kellene, h balet kibaszni a picsába és visszatérni egy masszív októberi 442re.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem számít, már szeptemberben elbuktuk a bajnokságot.hunmadridista írta:A Real Madrid csak a 2006–2007-es idényben lett bajnok, amikor tíz fordulóval a vége előtt négy pont volt a hátránya a bajnokságban...ez sem sejtet sok jót sajnos...
Nem kell mindig befosni. A Real Madrid vagyunk, nem az Eibar.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert a statisztika,mindig a valóságot tükrözi...hunmadridista írta:A Real Madrid csak a 2006–2007-es idényben lett bajnok, amikor tíz fordulóval a vége előtt négy pont volt a hátránya a bajnokságban...ez sem sejtet sok jót sajnos...
Lassan már olyan leszel mint réj
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A Real Madrid csak a 2006–2007-es idényben lett bajnok, amikor tíz fordulóval a vége előtt négy pont volt a hátránya a bajnokságban...ez sem sejtet sok jót sajnos...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Papíron két meccsünk van, ami nehéz. Sevilla idegenben és Valencia otthon. Persze a többi meccsen is benne van, hogy nem szerezzük meg a három pontot. Viszont az elég biztató, hogy ha nyerjük az összes meccsünk, akkor elég "csak" két döntetlen a Barcától. Ők is játszanak hazai pályán a Valenciával és a Sevillával is(bár itt nem tudom ki lesz otthon). Az Atletico elleni meccsel meg csak az a baj, hogy ők inkább játszanak BL selejtezőt mintsem hogy megadják az esélyt a Realnak a bajnoki címre.