Újvári Jocikelemen.istvan írta:Szóval elindult a megye 3as karrierem,tudtok ajánlani pár játékost?
cél 2030 ban bl serleg! ha nem unom meg..
Sok sikert amúgy.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 20., csütörtök 14:43
Újvári Jocikelemen.istvan írta:Szóval elindult a megye 3as karrierem,tudtok ajánlani pár játékost?
cél 2030 ban bl serleg! ha nem unom meg..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 20., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: Volcanor » 2013. június 20., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Nayeli » 2013. június 19., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. június 19., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 19., szerda 12:51
Nekem a tököm tele volt 12-ben folyton piroslapbajnok voltam 13-ban abszolút nem, Braunschweiggal lehoztam piros nélkül a szezont, linkeltem is pár oldallal vissza.sonic írta:Fabiora meg kivancsi vagyok, mert altalaban nalam a piroslapos es fegyelmezesi problemak nem szoktak lenni. (12-ben amugy volt is nalam, akkor korrekt volt nagyon) Meg a hiresen verszomjas Lorik Cana is szerenyen es szolidan tevekenykedik.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 19., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. június 18., kedd 22:09
Persze, de a "top" játékosokat nagyon ritkán teszik a klubok átadólistára, legalábbis egyelőre én nagyon kevés ilyet látok. Szinte az összes tehetséges "fiatal" beadja a transfer req-et.Huni írta:Ha ő kéri, akkor többet kell csengetni érte mintha a klub tette volna átadóra. Ez eddig is így volt.
Értem, nagyon jó üzleteket csináltál szvsz, ennyiért mindenki megérte. Hamsik 24-ért..sonic írta:
Mindketto esetben a jatekos kerte a transfert. Ennek ellenere volt Jovetic 18 millio. Belhandat most fixaltam le, es 19 millio lett a vegosszeg. Ebbol amugy 15-ot 4 eves reszletre fizetek ki, hasonloan a Jovetic uzlethez. Hamsik 24-ert, Bender 26-ert volt atadon, de persze utobbi jatekosert a Leverkusen tolem 30-at kert el mert rivalis vagyok... De meg igy is megerte.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 21:59
Mindketto esetben a jatekos kerte a transfert. Ennek ellenere volt Jovetic 18 millio. Belhandat most fixaltam le, es 19 millio lett a vegosszeg. Ebbol amugy 15-ot 4 eves reszletre fizetek ki, hasonloan a Jovetic uzlethez. Hamsik 24-ert, Bender 26-ert volt atadon, de persze utobbi jatekosert a Leverkusen tolem 30-at kert el mert rivalis vagyok... De meg igy is megerte.tucsoki írta:Csak azért kérdeztem, mert én speciel szeretek mindig a legfrissebb update-el játszani, most volt időm várni mert a vizsgaidőszakom miatt nem igazán toltam, aztán Jovetics-et 30, de inkább 35 millió alatt nem szoktak mozdítani, Belhanda is inkább 25-30 fele megy el. Természetesen úgy, hogy a játékos átadólistára kéri magát. Mintha már nem lenne akkora súlya annak hogy kérte-e vagy sem, legalábbis az árát tekintve nem, megkérik.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 18., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. június 18., kedd 21:40
Csak azért kérdeztem, mert én speciel szeretek mindig a legfrissebb update-el játszani, most volt időm várni mert a vizsgaidőszakom miatt nem igazán toltam, aztán Jovetics-et 30, de inkább 35 millió alatt nem szoktak mozdítani, Belhanda is inkább 25-30 fele megy el. Természetesen úgy, hogy a játékos átadólistára kéri magát. Mintha már nem lenne akkora súlya annak hogy kérte-e vagy sem, legalábbis az árát tekintve nem, megkérik.sonic írta:En nem tettem fel semmi update-et, csak a cpy fele verzio van fent. 13.3.3-at ir nekem a verzional.
Jovetic atadolistan volt, es annyiban volt meghatarozva az ara.
Erdemes figyelni a transfer listed jatekosokat. Most peldaul Belhanda fog erkezni nagy valoszinuseggel kb annyiert mint amennyiert anno Jovetic jott. Fabiot szinten el fogom hozni 4.3-ert, mert a MU atadora tette. Hamsik, Bender szinten atadon voltak, csak ezert tudtam megszerezni oket.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 19:47
Egyebkent az a vicc hogy nincs is ra szuksegem, mert altalaban 3 szelsovedovel dolgozok, es a maradek igenyt a kozepso vedoim esetenkent megoldjak. Viszont 4.3 millio egy ilyen kaliberu jatekosert kutyafasza. Foleg hogy meg boven van benne potencial is. Legalabb a negyszereset eri. Az ilyet nem tudom kihagyni, ha nem valik be akkor is legrosszabb esetben is 10 millioert megy el. Ugyanigy erkezett most Vladimir Weiss ingyen, mert lejart a szerzodese. Alapvetoen nem lenne ra szuksegem, de legalabb 10 millas jatekos o is, es max majd eladom. Igy is csak 21 fore fog felmenni amugy a keretletszamom...nmate írta:Fabioval vigyázz, fegyelmezetlen és piroslapkirály.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 18., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. június 18., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 18., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 18., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 17., hétfő 18:56
Én a Liverpool mellé bevállaltam még az angol válogatottat. Írták hogy Guardiola elhagyja a bayernt a spanyolok miatt szóval gondoltam ideje kipróbálni hogy milyen a válogatottal nyomulni.kelemen.istvan írta:A liverpoolos mentésem unalomba fulladt,mivel halomra nyertem magam,így kezdtem egy karriert a reallal.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem