http://madridom.hu/blog/2013/04/26/egy- ... -madridom/lucifer írta:Én is hétfőn kezdem a szóbeliket,valami hihetetlen lesz ha túl leszek rajtuk
Abszolút,valaki elmagyarázná nekem hogy miért váltottunk oldalt a Madridistáról? csak mert nekem haveromék mondták hogy ide költözött át az oldal.Illetve ha nincs senki a másik oldalon,facebookon+ az oldalon ki írja ki a híreket?
OFF
- Legkisebbtobi
Re: OFF
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Én is hétfőn kezdem a szóbeliket,valami hihetetlen lesz ha túl leszek rajtuk
Abszolút,valaki elmagyarázná nekem hogy miért váltottunk oldalt a Madridistáról? csak mert nekem haveromék mondták hogy ide költözött át az oldal.Illetve ha nincs senki a másik oldalon,facebookon+ az oldalon ki írja ki a híreket?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Utolsó 2-3 napon már én sem tanultam semmit (nem is tudtam volna), lazulj, nézz Konföderációs kupát, igyál jó sokat (nem vízre gondolok), aztán lesz, ami lesz.chosenone46 írta:mi még csak hétfőn kezdjük a szóbelit, de már teljesen úgy érzem, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt ezután se fogom tudni. inkább azért nagyobb a para, mert ahogy számolgattam jobb a pontszám átlaggal, mint duplázással, így azért semmiből sem csak a minimumot kéne nyújtani.
na de csak meglesz ez, csak van idő ráparázni.
Saját sulidban (gondolom, ott lesznek a szóbelik) csak nem arra mennek majd rá, hogy megbuktassanak.
Hajrá!
Áhh, remek. Ha így folytatjátok, lehet, hogy nem is megyek egyetemre végül.pheco írta:Nekem is mondták, hogy egy vizsgaidőszak sokkal parább, mint az érettségi. Legyintettem, hogy hogy lehetne már nehezebb, mint 4 év anyaga töriből, irodalomból stb.. Aztán tényleg
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mi még csak hétfőn kezdjük a szóbelit, de már teljesen úgy érzem, hogy amit eddig nem tudtam megtanulni, azt ezután se fogom tudni. inkább azért nagyobb a para, mert ahogy számolgattam jobb a pontszám átlaggal, mint duplázással, így azért semmiből sem csak a minimumot kéne nyújtani.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is mondták, hogy egy vizsgaidőszak sokkal parább, mint az érettségi. Legyintettem, hogy hogy lehetne már nehezebb, mint 4 év anyaga töriből, irodalomból stb.. Aztán tényleg Az a rossz, hogy óriási a szakadék a középiskola és a főiskola elvárásai között, nagy ugrás hirtelen. Jó a fősuli, mert több a szabadidőm, de igazából visszasírom a középsulit, azok voltak a legjobb évek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://www.youtube.com/watch?v=cDphUib5iG4
Sziasztok! Ezt a videót nem akarja vki lefordítani? Kíváncsi vagyok vajon mit mesél ilyen jókedvvel az öreg.
Előre is nagy köszönet!
Sziasztok! Ezt a videót nem akarja vki lefordítani? Kíváncsi vagyok vajon mit mesél ilyen jókedvvel az öreg.
Előre is nagy köszönet!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Akkor jó, alig várom az egyetemet.Remy írta:Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudom
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudomGT37 írta:El se hiszem, a mai szóbelikkel (angol, töri, magyar) végre túl vagyok az érettségin.
)
Amúgy hajrá azoknak, akik még nem végeztek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Én most végeztem a gimiben és úgy van ahogy Chancee9 írta.
Leadtam a diákomat és kaptam egy nagy A/4.es papírt az most a diákom.
Leadtam a diákomat és kaptam egy nagy A/4.es papírt az most a diákom.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
köszönöm a helpet, és amit chancee9 írt, szinte ugyanazt leírták nekem amoda is, szóval biztos van benne valami.
csak nem akarok beégni a tanulmányi osztályon, hogy kérem ott a papírt, amivel október 31-ig rendesen diáknak számítok, aztán kiröhögnek, hogy miről beszélek.
csak nem akarok beégni a tanulmányi osztályon, hogy kérem ott a papírt, amivel október 31-ig rendesen diáknak számítok, aztán kiröhögnek, hogy miről beszélek.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
amúgy honnan tudod ? csak ötletelsz, vagy ezt így tényleg meg lehetne oldani ?
Ha nincs "nyoma" vagyis nem regelik elektronikusan akkor azt csinálsz vele amit akarsz.......de amúgy sincsen kapacitás a sok diákot ilyen módon ellenőrizni.........képtelenség.
Ha meg elveszíted....."papíron"...akkor bárki felhasználhatja.
Szóval.....nyugi,azt teszel amit akarsz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
nálunk az volt, hogy a vizsga utolsó napjával megszünt a jogviszonyunk és le kellett adni a diákot. viszont helyette adott a suli egy papírt, ami a diákkal járó kedvezményekre jogosít fel október 31-ig'shutterisland írta:kaptam egy ilyen emailt.
FW: értesítés diákigazolvány bevonásról
Kedves Diákunk! Szeretném értesíteni, hogy a tanulói jogviszonya 2013.06.14-én megszűnt, mivel nem teljesítette a második félév követelményeit. A jogviszony megszűnése miatt a diákigazolványát köteles leadni az ILS Szakközép- és Felnőttképző Iskola Tanulmányi Osztályán. Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) kormányrendelet kimondja, hogy a közoktatási diákigazolvány egyedi azonosítóval kezelt elektronikus adathordozó egységgel (a továbbiakban: adatchip) ellátott közokirat, amely a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik. A közreműködő intézet köteles haladéktalanul bevonni – és ennek érdekében a jogosultat felszólítani a korábban kiadott oktatási igazolványok beszolgáltatására, amennyiben az igazolványra jogosító jogviszony megszűnik.A diákigazolvánnyal kapcsolatos bármilyen bűncselekmény alapos gyanúja (közokirat hamisítás, csalás stb.) esetén az Iskola büntetőfeljelentést tesz. Üdvözlettel....
most mit csináljak ?
nekem nyárra mindenképpen kell a diák, eddig az volt, hogy október 31-ig érvényes az előző évi diák is.
és mi van, ha "eltűnt" ?
- 'shutterisland
nincs nyoma, mivel csak bérlethez kell, nem mindegy, hogy 1290 vagy 10-en valahány ezer forint a havi buszom.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
most mit csináljak ? nekem nyárra mindenképpen kell a diák, eddig az volt, hogy október 31-ig érvényes az előző évi diák is.
és mi van, ha "eltűnt" ?
Igazából nem túl bonyolult....... az egyik ha lenyilatkozod hogy elveszett,a másik hogy nyilatkozol,hogy a felhívást megértetted,de a nyáron külföldön tartózkodsz így nincs lehetőség leadni,de szeptember 3-ig leadod ha hazaértél.
A kérdés az,ha használod,annak nyoma van-e? Vagyis a kódodat(ha van ilyen rajta)elektronikusan rögzítik-e? Vagy csak bemutatós a használata?
- 'shutterisland
kaptam egy ilyen emailt.
most mit csináljak ?
nekem nyárra mindenképpen kell a diák, eddig az volt, hogy október 31-ig érvényes az előző évi diák is.
és mi van, ha "eltűnt" ?
FW: értesítés diákigazolvány bevonásról
Kedves Diákunk! Szeretném értesíteni, hogy a tanulói jogviszonya 2013.06.14-én megszűnt, mivel nem teljesítette a második félév követelményeit. A jogviszony megszűnése miatt a diákigazolványát köteles leadni az ILS Szakközép- és Felnőttképző Iskola Tanulmányi Osztályán. Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) kormányrendelet kimondja, hogy a közoktatási diákigazolvány egyedi azonosítóval kezelt elektronikus adathordozó egységgel (a továbbiakban: adatchip) ellátott közokirat, amely a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik. A közreműködő intézet köteles haladéktalanul bevonni – és ennek érdekében a jogosultat felszólítani a korábban kiadott oktatási igazolványok beszolgáltatására, amennyiben az igazolványra jogosító jogviszony megszűnik.A diákigazolvánnyal kapcsolatos bármilyen bűncselekmény alapos gyanúja (közokirat hamisítás, csalás stb.) esetén az Iskola büntetőfeljelentést tesz. Üdvözlettel....
most mit csináljak ?
és mi van, ha "eltűnt" ?
-
Ez jó ötlet......Te ez a szilamér az milyen származású név? Román? Siegfried németűl?
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Tudnátok nekem privátba mondani angol madridista fórumokat, amik aktívak? Első sorban az angol tudásomat is szeretném fejleszteni, meg hát megfigyelni, hogy hogyan gondolkodnak a csapatról az angolok
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale