Tudnátok segíteni? minőségi sorozatokat keresünk barátnőmmel, mert kifogytunk az ötletekből.. az optimum 20 perc lenne, általában kaja mellé nézzük, de a 40 perc sem gáz annyira.
olvasgattam néha itt, láttam címeket, de nem igazán tudom leszűrni, hogy mi milyen témájú, milyen minőségű..
Igazából eddig nem sok mindent láttunk, inkább az ilyen mainstreameket néztük.. Ha jó, nm baj ha mainstream egyébként, jöhet az is.
Eddig megvolt: odaát, himym, agymenők néhány évada, heroes, két pasi meg egy kicsi.
Animéket is sokat néztünk, esetleg azok is jöhetnek, a normálisabb, amiben a perverz szál enyhébben van csak (tehát ne tömény ecchi, nagy mell, és fanservice legyen, ami japánokra mondjuk elég jellemző.. ha felbukkan néha-néha ilyesmi, az még tolerálható). Én szeretem a nyomasztóbb, véresebb, durvábbakat is, barátnőm már kevésbé, szóval ha ilyen van, akkor azt külön írjátok, hogy tudjam mit nézzek egyedül, mit lehet vele.
Eddig megvolt: Elfen lied (no1), K, Red eyed killer, Tokyo ghoul, Terror in Tokyo, Fate univerzum, Candy boy, Attack on titan, (Dragon Ball, Yugioh, Pokemon
)
De tegnap totál kifogytunk az ötletekből. Nagyjából talán látszik a stílus, amit szeretünk nézni..
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!