Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
fuuuuu. pont tegnap írtam.
Ha 20perces kell akkor mindenképp törtetők, wilfred, workaholics, californication, community közül válasz valamelyiket.
Wilfred filozofálós, dark comedy.
Workaholics 3srác egy melóhelyen egy házban, szarásig poénokkal, kretén helyzetek.
Californication. Kalifornia, csöcsök, dugás, néhol komoly dráma
Törtetők egy srácról szól aki szinész, na megahaverjairól. vicces, nagyon vicces, de tud komoly is lenni
Community pár srácférfi,lánynő visszatér az egyetemre xy ok miatt, teli van popkult poénnal.
Röviden ennyi. trailer alapján betudod határolni hogy akarod e v nem. Ezek ált 20-25 perces sorozatok.
mondjuk ha nekem gfel kéne nézni sorozatot az egyértelműen a chuck lenne. Igaz ez 40 perces, de garantált hogy érdemes az adott személy párjával nézni. Telis tele van jó indie/alter zenével. A karakter gárda eszméletlenül szerethető, és folyamatosan reménykedsz hogy az a két adott személy összejjön. Remek akció/dráma sorozat. https://www.youtube.com/watch?v=0j3smTyJ_dE
Ha 20perces kell akkor mindenképp törtetők, wilfred, workaholics, californication, community közül válasz valamelyiket.
Wilfred filozofálós, dark comedy.
Workaholics 3srác egy melóhelyen egy házban, szarásig poénokkal, kretén helyzetek.
Californication. Kalifornia, csöcsök, dugás, néhol komoly dráma
Törtetők egy srácról szól aki szinész, na megahaverjairól. vicces, nagyon vicces, de tud komoly is lenni
Community pár srácférfi,lánynő visszatér az egyetemre xy ok miatt, teli van popkult poénnal.
Röviden ennyi. trailer alapján betudod határolni hogy akarod e v nem. Ezek ált 20-25 perces sorozatok.
mondjuk ha nekem gfel kéne nézni sorozatot az egyértelműen a chuck lenne. Igaz ez 40 perces, de garantált hogy érdemes az adott személy párjával nézni. Telis tele van jó indie/alter zenével. A karakter gárda eszméletlenül szerethető, és folyamatosan reménykedsz hogy az a két adott személy összejjön. Remek akció/dráma sorozat. https://www.youtube.com/watch?v=0j3smTyJ_dE
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez ilyen elv dolog. Előbb a könyv, aztán a mozgóképcsabi* írta:szerintem, nyugodtan kezdj bele a sorozatba, az hamarabb véget ér majd és ugyan az a végkifejlet lesz, mint amit martin a könyvnek szán.
az utolsó könyv(ek)re meg várhatsz majd évekig
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Várható volt, hogy a mostani Flash rész kicsit gyengébb lesz mint az előző, de azért elég jól csavarták meg a dolgokat.
- iZombie pedig egész jó. Van benne potenciál, viszont remélem nem fogják sokáig húzni, mert felesleges 4-5 évadosra készíteni ezt a sorozatot.
- iZombie pedig egész jó. Van benne potenciál, viszont remélem nem fogják sokáig húzni, mert felesleges 4-5 évadosra készíteni ezt a sorozatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Nem olyan egyszeru ezcsabi* írta:szerintem, nyugodtan kezdj bele a sorozatba, az hamarabb véget ér majd és ugyan az a végkifejlet lesz, mint amit martin a könyvnek szán.RealRaúl77 írta:Köszi az eddigieket.
A trónok harcát azt akartam is írni, hogy arról tudok, de előbb elolvasom majd , aztán állok neki sorozatozni.
Csereld le az ismeroseidettucsoki írta:Csak hogy gyorsan mondjak egy ellenpéldát, több nő ismerősöm is van aki a pilot felénél elaludt (GoT), szóval na...h3x0r írta:Mar elottem is leirtak sok jo sorozatot, de ha baratnoddel akarod nezni, akkor egyertelmuen Entourage vagy Game of Thrones. Sok lany ismerosomnek ajanlottam mar sorozatokat, de ez a ketto kivetel nelkul mindegyiknek bejott.
Csak hogy gyorsan mondjak egy ellenpéldát, több nő ismerősöm is van aki a pilot felénél elaludt (GoT), szóval na...h3x0r írta:Mar elottem is leirtak sok jo sorozatot, de ha baratnoddel akarod nezni, akkor egyertelmuen Entourage vagy Game of Thrones. Sok lany ismerosomnek ajanlottam mar sorozatokat, de ez a ketto kivetel nelkul mindegyiknek bejott.RealRaúl77 írta:Tudnátok segíteni? minőségi sorozatokat keresünk barátnőmmel, mert kifogytunk az ötletekből.. az optimum 20 perc lenne, általában kaja mellé nézzük, de a 40 perc sem gáz annyira.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem, nyugodtan kezdj bele a sorozatba, az hamarabb véget ér majd és ugyan az a végkifejlet lesz, mint amit martin a könyvnek szán.RealRaúl77 írta:Köszi az eddigieket.
A trónok harcát azt akartam is írni, hogy arról tudok, de előbb elolvasom majd , aztán állok neki sorozatozni.
- h3x0r
Mar elottem is leirtak sok jo sorozatot, de ha baratnoddel akarod nezni, akkor egyertelmuen Entourage vagy Game of Thrones. Sok lany ismerosomnek ajanlottam mar sorozatokat, de ez a ketto kivetel nelkul mindegyiknek bejott.RealRaúl77 írta:Tudnátok segíteni? minőségi sorozatokat keresünk barátnőmmel, mert kifogytunk az ötletekből.. az optimum 20 perc lenne, általában kaja mellé nézzük, de a 40 perc sem gáz annyira.
- RealRaúl77
Mondjuk a South Park abban a helyzetben van, hogy ezt jelenleg is megteheti.
2 éve néztem meg, egészen addig, amíg akkor kijött, és a legelső évadokat sem mondtam volna elavultnak, vagy szarnak azért mert már nem aktuális, amiről szó volt..
2 éve néztem meg, egészen addig, amíg akkor kijött, és a legelső évadokat sem mondtam volna elavultnak, vagy szarnak azért mert már nem aktuális, amiről szó volt..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
Mondjuk a Friends szerintem tipikusan nem időtálló egy darab, amilyen poénokat-problémákat felvetett azok meghaladottá váltak, az ingerküszöb változott a maga idejében persze jó volt. Ilyen a South Park is sokat kikacsingatott az aktualitásokra, amik elmúltak 10 éve már.Friends kultikus darab
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azaz.RealRaúl77 írta:Bírom ezeket a rövidtéseket Aki nem vágja mi az, annak rejtve maradziro4vr írta: mondjuk én kussolok, HoC 3. évadából is csak három részt láttam eddig...kevés az idő
House of Cards esetleg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Bírom ezeket a rövidtéseket Aki nem vágja mi az, annak rejtve maradziro4vr írta: mondjuk én kussolok, HoC 3. évadából is csak három részt láttam eddig...kevés az idő
House of Cards esetleg?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
...ami továbbra is nagy hiányosságod, mármint a GoT Még van pár napod ledarálni 40 részt az 5. évad kezdetéig
mondjuk én kussolok, HoC 3. évadából is csak három részt láttam eddig...kevés az idő
mondjuk én kussolok, HoC 3. évadából is csak három részt láttam eddig...kevés az idő
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Áh, még nem jött el az ideje. Majd ha Olivér királynő szögre akasztjaZsombor írta:Pontosan! Entourage!!! Te is lecsaphatnád már haver. :Đ
Az is, meg a GoT és Banshee is nézeti magát, előbbiről csak gondolom a hype miatt. Azt nem láttam még.Z melyik lenne? Sons of Anarchy?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Köszi az eddigieket.
A darálós, beszippantós jó is lenne, csak buktam már úgy zh-t, hogy pl az elfen liedet lepörgettem egy nap alatt Nem lenne jó ilyesmibe beleesni.
EZ melyik lenne? Sons of Anarchy?Realista24 írta:Szerintem valami nem olyanra gondolnak, ami darálós, beszippantós.
A darálós, beszippantós jó is lenne, csak buktam már úgy zh-t, hogy pl az elfen liedet lepörgettem egy nap alatt Nem lenne jó ilyesmibe beleesni.
Pontosan! Entourage!!! Te is lecsaphatnád már haver. :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem valami nem olyanra gondolnak, ami darálós, beszippantós. A SoA meg elég sokszor veri a 60 percet, azt pláne nem ajánlanám.kupak17 írta:40+ percesekhez nyugodtan mehet: Banshee, Sons of Anarchy, Game of Thrones..
Hogy Zsombit idézzem: Entourage
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
40+ percesekhez nyugodtan mehet: Banshee, Sons of Anarchy, Game of Thrones..
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pheco ajánlásához tudok csatlakozni, a 70's show elég jó, és a Friends kultikus darab
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
20 perces: Friends, That '70s ShowRealRaúl77 írta:Tudnátok segíteni?
40+ perces: Dexter, Breaking Bad, Prison Break
- RealRaúl77
Tudnátok segíteni? minőségi sorozatokat keresünk barátnőmmel, mert kifogytunk az ötletekből.. az optimum 20 perc lenne, általában kaja mellé nézzük, de a 40 perc sem gáz annyira.
olvasgattam néha itt, láttam címeket, de nem igazán tudom leszűrni, hogy mi milyen témájú, milyen minőségű..
Igazából eddig nem sok mindent láttunk, inkább az ilyen mainstreameket néztük.. Ha jó, nm baj ha mainstream egyébként, jöhet az is.
Eddig megvolt: odaát, himym, agymenők néhány évada, heroes, két pasi meg egy kicsi.
Animéket is sokat néztünk, esetleg azok is jöhetnek, a normálisabb, amiben a perverz szál enyhébben van csak (tehát ne tömény ecchi, nagy mell, és fanservice legyen, ami japánokra mondjuk elég jellemző.. ha felbukkan néha-néha ilyesmi, az még tolerálható). Én szeretem a nyomasztóbb, véresebb, durvábbakat is, barátnőm már kevésbé, szóval ha ilyen van, akkor azt külön írjátok, hogy tudjam mit nézzek egyedül, mit lehet vele.
Eddig megvolt: Elfen lied (no1), K, Red eyed killer, Tokyo ghoul, Terror in Tokyo, Fate univerzum, Candy boy, Attack on titan, (Dragon Ball, Yugioh, Pokemon )
De tegnap totál kifogytunk az ötletekből. Nagyjából talán látszik a stílus, amit szeretünk nézni..
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
olvasgattam néha itt, láttam címeket, de nem igazán tudom leszűrni, hogy mi milyen témájú, milyen minőségű..
Igazából eddig nem sok mindent láttunk, inkább az ilyen mainstreameket néztük.. Ha jó, nm baj ha mainstream egyébként, jöhet az is.
Eddig megvolt: odaát, himym, agymenők néhány évada, heroes, két pasi meg egy kicsi.
Animéket is sokat néztünk, esetleg azok is jöhetnek, a normálisabb, amiben a perverz szál enyhébben van csak (tehát ne tömény ecchi, nagy mell, és fanservice legyen, ami japánokra mondjuk elég jellemző.. ha felbukkan néha-néha ilyesmi, az még tolerálható). Én szeretem a nyomasztóbb, véresebb, durvábbakat is, barátnőm már kevésbé, szóval ha ilyen van, akkor azt külön írjátok, hogy tudjam mit nézzek egyedül, mit lehet vele.
Eddig megvolt: Elfen lied (no1), K, Red eyed killer, Tokyo ghoul, Terror in Tokyo, Fate univerzum, Candy boy, Attack on titan, (Dragon Ball, Yugioh, Pokemon )
De tegnap totál kifogytunk az ötletekből. Nagyjából talán látszik a stílus, amit szeretünk nézni..
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!