...lásd Iker kezdőbe való visszatuszkolása.....(jobb esetben, rosszabb esetben Senor Presidentének van néhány kitétele
Iker Casillas
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Iker Casillas - 1
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kiserik írta:Azért ezt itt elég sok mindenre rá lehetne húzni, nem? Nem tudom ki van itt magas rangú pozícióban a Real Madridnál. Az egész tálalásom és hozzászólásom annak a hírfolyamnak volt betudható (igen, ezeket itt olvastam) Keylor leigazolása => Lopez vagy Iker marad? =>Lopez maradna, Iker menne => Perez: "Maradj!" Ikernek => Lopezt odaadják a Milannak => Iker kezdő kapussá válik => Keylor száműzése a padra (még nem is bizonyíthatott) (a forrás tőletek van, nem belsős információ, így biztosan nem tudhatjuk mi történt pontosan, így én odaírtam, amit sokan elfelejtenek odaírni, és tényként közlik a baromságok tömkelegét). A lényeg, hogy hülyeségeket írok, de azért remélem, hogy De Gea is megjárja a padunkat és a San betlizik a BL döntőben ismét. (na jó nem, de pár embernek akkor nyílna fel a szeme vele kapcsolatban)Realista24 írta: Pedig úgy tálaltad és az egész hozzászólásod erre volt alapozva nagyjából.
Már ne is haragudj, de ilyen ostobaságot írni, hogy remélem, hogy betlizik ismét a BL döntőben. Persze, szívjon az egész csapatunk, csak hogy neked legyen igazad. Meg hogy teljesüljön a kívánságod, mint az oviban. Szép.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kiserik, én emlékszek a videóra amit említesz. Egy pici szépséghiba, hogy nem egészen ugyanazt a gyakorlatot végzi a két kapusunk. Az ilyen videók csak arra jók, hogy gerjesszék a feszkót, semmi más hasznuk nincs.
Másrészt, szerinted Iker mondja meg, hogy ő kezdő vagy sem? Vagy hogy ő tartja a markát, hogyha lelép? Benne van a szerződésében, hogy x összeget kap ebben az esetben. Ez nem maroktartás, hanem megilleti és kész. A kezdőt pedig még mindig Ancelotti állítja össze (jobb esetben, rosszabb esetben Senor Presidentének van néhány kitétele).
Végül pedig nem tudhatjuk, hogy Keylor hogy teljesít edzéseken, legalábbis elég kevés esélyt látok rá, hogy közülünk bárki rendszeresen ott ülne a Valdebebasban. Az, hogy a VB-n meg tavaly hogy védett, az jelenleg pont semmit nem számít.
Másrészt, szerinted Iker mondja meg, hogy ő kezdő vagy sem? Vagy hogy ő tartja a markát, hogyha lelép? Benne van a szerződésében, hogy x összeget kap ebben az esetben. Ez nem maroktartás, hanem megilleti és kész. A kezdőt pedig még mindig Ancelotti állítja össze (jobb esetben, rosszabb esetben Senor Presidentének van néhány kitétele).
Végül pedig nem tudhatjuk, hogy Keylor hogy teljesít edzéseken, legalábbis elég kevés esélyt látok rá, hogy közülünk bárki rendszeresen ott ülne a Valdebebasban. Az, hogy a VB-n meg tavaly hogy védett, az jelenleg pont semmit nem számít.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De szerintem rossz célközönségnek írod ezeket a dolgokat,Facebookon kéne a birkákat oktasd ezzel.Itt szerintem mindenki tisztában van vele,hogy Iker már bem szint,max az ellen szólalnak fel néhányan ha úgy bezsélnek róla mint egy drenthe-ről vagy kheduráról.kiserik írta: Azért ezt itt elég sok mindenre rá lehetne húzni, nem? Nem tudom ki van itt magas rangú pozícióban a Real Madridnál. Az egész tálalásom és hozzászólásom annak a hírfolyamnak volt betudható (igen, ezeket itt olvastam) Keylor leigazolása => Lopez vagy Iker marad? =>Lopez maradna, Iker menne => Perez: "Maradj!" Ikernek => Lopezt odaadják a Milannak => Iker kezdő kapussá válik => Keylor száműzése a padra (még nem is bizonyíthatott) (a forrás tőletek van, nem belsős információ, így biztosan nem tudhatjuk mi történt pontosan, így én odaírtam, amit sokan elfelejtenek odaírni, és tényként közlik a baromságok tömkelegét). A lényeg, hogy hülyeségeket írok, de azért remélem, hogy De Gea is megjárja a padunkat és a San betlizik a BL döntőben ismét. (na jó nem, de pár embernek akkor nyílna fel a szeme vele kapcsolatban)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért ezt itt elég sok mindenre rá lehetne húzni, nem? Nem tudom ki van itt magas rangú pozícióban a Real Madridnál. Az egész tálalásom és hozzászólásom annak a hírfolyamnak volt betudható (igen, ezeket itt olvastam) Keylor leigazolása => Lopez vagy Iker marad? =>Lopez maradna, Iker menne => Perez: "Maradj!" Ikernek => Lopezt odaadják a Milannak => Iker kezdő kapussá válik => Keylor száműzése a padra (még nem is bizonyíthatott) (a forrás tőletek van, nem belsős információ, így biztosan nem tudhatjuk mi történt pontosan, így én odaírtam, amit sokan elfelejtenek odaírni, és tényként közlik a baromságok tömkelegét). A lényeg, hogy hülyeségeket írok, de azért remélem, hogy De Gea is megjárja a padunkat és a San betlizik a BL döntőben ismét. (na jó nem, de pár embernek akkor nyílna fel a szeme vele kapcsolatban)Realista24 írta:Pedig úgy tálaltad és az egész hozzászólásod erre volt alapozva nagyjából.Pontosan nem tudjuk,
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát nem tudom. Ha nem lett volna vb, biztosra veszem hogy nem őt hozták volna. Meg nem is tartom a liga legjobbjának. Ráadásul mikor játszott jó volt, de kijöttek neki is a hiányosságai, amik azért a legjobb spanyolgktól nemár. pl egy ujjamon megtudom számolni hány meccsen nem pattant ki a kezéből a labda.kiserik írta: Pontosan nem tudjuk, hogy mi történt, de Lopez eladása/odaadása és a Liga legjobb kapusa Keylor megvétele az akkoriban padon ülő Ikernek azt jelenthette, hogy marad a padon, vagy eligazol. Ugye utóbbiról volt nem is egy hír, meg arról is, hogy ez mennyibe fájt volna a Madridnak. Végül is maradt és azonnali betonstabil kezdő tagságot kapott. Emlékszem még olyan videóra, amiben ugyanazon feladatot Keylor úgy csinált mint egy macska, Iker meg alig tudta végrehajtani és mindenki éljenzett, hogy micsoda kapust igazoltunk... ja, csak a padon kinyírtuk szegényt.
Számomra a legjobb spanyol gk egyértelműen Diego Alves. Néztem pár Valencia meccset,igaz azért nem hú de sokat, de mikor láttam mindig akadt pár kva nagy védése.
Ha meg tényleg jönne De Gea, akkor nyilvánvaló hogy Casillasnak semmi esélye nem lenne a kezdőhöz.
Azért az elég vicces, hogy sok embernek fingja sincs az öltözőben fennforgó helyzetről, csak vaktában lövöldöznek, hogy mi, hogyan történhetett. Sokszor úgy van beállítva Iker, mintha Pacheco állna a kapuban. Nevetséges. Van jelenleg a csapatnak nagyobb baja is, mint Casillas kezdetése.
Maximum a kört, vagy más síkidomot.sarkosítok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedig úgy tálaltad és az egész hozzászólásod erre volt alapozva nagyjából.Pontosan nem tudjuk,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Pontosan nem tudjuk, hogy mi történt, de Lopez eladása/odaadása és a Liga legjobb kapusa Keylor megvétele az akkoriban padon ülő Ikernek azt jelenthette, hogy marad a padon, vagy eligazol. Ugye utóbbiról volt nem is egy hír, meg arról is, hogy ez mennyibe fájt volna a Madridnak. Végül is maradt és azonnali betonstabil kezdő tagságot kapott. Emlékszem még olyan videóra, amiben ugyanazon feladatot Keylor úgy csinált mint egy macska, Iker meg alig tudta végrehajtani és mindenki éljenzett, hogy micsoda kapust igazoltunk... ja, csak a padon kinyírtuk szegényt.Realista24 írta:Mikor és ki ajánlotta fel neki?Felkínálni neki hogy mehet, vagy pad? Megvolt.
dzsi: persze, sarkosítok, amennyire csak tudok, mert az olyan vélemények ezt hozzák ki belőlem, amik azt mondják, hogy Iker semmiről sem tehet, Ő még mindig a Nagy Kapus. Nincsen vele semmi gond, de a teljesítménye mára már elmarad a legektől, így nem lenne helye a kezdő csapatban elvileg... de van.
ui.: ebből a szempontból (kapuskérdés) is kíváncsi leszek a nyárra.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Akármennyire kolonc lett mostanában, az ilyen hsz-eknél többet érdemel.Ez a ló egyik túlsó oldala,a másik amikor nem vagy igaz madridista ha kritizálod san ikert Szinte biztos vagyok benne,hogy az érinthetetlen CR-Ramos Duóval is ugyanez lesz, nálunk mindenkinek ez lesz a sorsa, füttykoncert és a takarodj szöveg.Lehet ezért hibáztatni Casillast,hogy nem tudta időben abbahagyni, de itt még mindig azok a felelősök akik elzavarták Lopezt és visszarakták Ikert a kapuba indokok nélkül.Ráadásul még mindig nem ő a legnagyobb problémánk akármennyire nem szeretném a kapuban látni már én se.kiserik írta:Menjen már a 'csába. 5 évig úgy lett a világ legjobb kapusa, hogy nyert 1 bajnokságot meg 1 kupát. A gyenge teljesítménye miatt (ami hozzá mérve gyenge, egy átlagos kapushoz viszonyítva elfogadható) kikezdték, ő meg picsog, mint mindig.Babinho írta:...
Felkínálni neki hogy mehet, vagy pad? Megvolt. A kezdő tagságot választotta és nem a teljesítményével. Elzavarni nem lehet, mert akkor tartja a markát, hogy "40 milla faszikáim!", padra ültetni meg megint csak nem lehet, mert akkor meg csendes pusztítóként szítja a helyzetet. Amíg ő maga nem fogja belátni, hogy ez a vonat elment, addig nehéz lesz megoldani ezt a helyzetet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mikor és ki ajánlotta fel neki?Felkínálni neki hogy mehet, vagy pad? Megvolt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
Menjen már a 'csába. 5 évig úgy lett a világ legjobb kapusa, hogy nyert 1 bajnokságot meg 1 kupát. A gyenge teljesítménye miatt (ami hozzá mérve gyenge, egy átlagos kapushoz viszonyítva elfogadható) kikezdték, ő meg picsog, mint mindig.Babinho írta:...
Felkínálni neki hogy mehet, vagy pad? Megvolt. A kezdő tagságot választotta és nem a teljesítményével. Elzavarni nem lehet, mert akkor tartja a markát, hogy "40 milla faszikáim!", padra ültetni meg megint csak nem lehet, mert akkor meg csendes pusztítóként szítja a helyzetet. Amíg ő maga nem fogja belátni, hogy ez a vonat elment, addig nehéz lesz megoldani ezt a helyzetet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vége a PL-nek? Vagy a MU automatikusan megkapta a BL indulás jogát?Norbii írta:fuuu, de gea tényleg nagyon jó lenne, de sajna semmi esélyt nem látok arra hogy lelépjen. Jövőre indulnak blben, valószínűleg kva sok pénzt fognak költeni hogy megerősítsék a gyenge pontokat.
Szerintem amúgy 1 átigazolás már majdhogynem biztosra vehető, mégpedig az, hogy De Gea jön a Realba. Nem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön létre ez az üzlet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
fuuu, de gea tényleg nagyon jó lenne, de sajna semmi esélyt nem látok arra hogy lelépjen. Jövőre indulnak blben, valószínűleg kva sok pénzt fognak költeni hogy megerősítsék a gyenge pontokat. MUban megbecsült tagja a csapatnak, és talán a legértékesebb is. Na de remélem valahogy isteni beavatkozás segítségével eltudjuk hozni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyes pletykák szerint most már Perez papa is lassan elengedné a kezét; a Clásico után állítólag az elnök szerint is a kapusok döntöttek a meccsen! Szép volt, jó volt; de véleményem szerint is lefőtt a kávé és lejárt a Kapitány ideje Madridban; nyáron mindenképp váltani kellene De Gea-ra!Továbbra is Respect San Iker! Év végén jön egy kapus, ő pedig vagy marad padra, vagy megy usa-ba, ahogy ő akarja, fel kell neki ajánlani a lehetőséget, mint Raúlnak, és tiszteletben tartani a döntését. Aztán visszavonulásakor búcsúmeccs. A gyökerek meg röföghetnek a monitor mögül évek múltán is.
Ez meg magáért beszél.Vecchit láttátok hogy mit csinált a második gólnál?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Nem magáról beszélt, hanem a kapusokról. Az év csapata meg kurva nagy egyéni elismerés, hátvédet jelöljenek a kapuba is?h3x0r írta:Erdekes, eveken keresztul megkapta a tiszteletet, akkor is bevalasztottak az ev csapataba, amikor nem nyertunk semmit se. Akkor nem szolt egy szot se.Iker Casillas: “Minket kapusokat nem kezelnek egyenrangúként a mezőnyjátékosokkal. Ahhoz, hogy egy kapust számításba vegyenek a világ legjobb három, négy vagy öt játékosa között, ahhoz fantasztikus évet kell zárnia, és nyernie kell számos trófeát, míg a többi játékossal lehet, hogy ez nem történt meg. Jó lenne, ha a hálóőrök megkapnák azt a tisztelet a munkájukért, amit kiérdemelnek a pályán nyújtott teljesítményükkel.” Forrás: Madridom.hu
Nem lehet, hogy panaszkodas helyett inkabb teljesiteni kene?
Amúgy meg teljesít amennyire csak tud. Az hogy öregszik, kopik az nem hozzáállás kérdése. Ahogy ő sem tudja egyelőre ezt belátni, úgy a szurkolók se. Úgy van fikázva meg fújolva a bernabeuba is mintha direkt csinálná. Szánalom.
Majd egy ilyen legenda, kapitány már meg se szólaljon mi, aki mindent megnyert a pályafutása során a legmagasabb szinten, mert az utóbbi néhány év gyengébb teljesítménye miatt, a papucsállatka eszű szurkolók savazzák...mert még ha be fogná a fülét mint bale, vagy mutogatna, bármi...édes jó istenem bele se megyek mélyebben.
Továbbra is Respect San Iker! Év végén jön egy kapus, ő pedig vagy marad padra, vagy megy usa-ba, ahogy ő akarja, fel kell neki ajánlani a lehetőséget, mint Raúlnak, és tiszteletben tartani a döntését. Aztán visszavonulásakor búcsúmeccs. A gyökerek meg röföghetnek a monitor mögül évek múltán is.
- h3x0r
Erdekes, eveken keresztul megkapta a tiszteletet, akkor is bevalasztottak az ev csapataba, amikor nem nyertunk semmit se. Akkor nem szolt egy szot se.Iker Casillas: “Minket kapusokat nem kezelnek egyenrangúként a mezőnyjátékosokkal. Ahhoz, hogy egy kapust számításba vegyenek a világ legjobb három, négy vagy öt játékosa között, ahhoz fantasztikus évet kell zárnia, és nyernie kell számos trófeát, míg a többi játékossal lehet, hogy ez nem történt meg. Jó lenne, ha a hálóőrök megkapnák azt a tisztelet a munkájukért, amit kiérdemelnek a pályán nyújtott teljesítményükkel.” Forrás: Madridom.hu
Nem lehet, hogy panaszkodas helyett inkabb teljesiteni kene?
CR-t a második rossz meccsénél kifütyülték, nincs miről beszélni...Danderan írta:Ez úgy ahogy van megfogta a lényeget szóval szerintem nem is kell ragozni itt a dolgot...
Az emberünk mögé kéne állni az év végéig és támogatni mert a basztatással csak rosszabb lesz a helyzet...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Iker tùlzottan felkínálta a hosszùt. Ha nem tolódott volna ennyire el akkor simán eléri a rövidet is meg a hosszùt is. Pepe is eléggé a nyakán volt már, így kb a legjobbkor lőtte el a labdát. Ha akkor nem lőtte volna akkor onnantól nem is biztos, hogy lett volna esélye. Ő jól csinálta, Iker pedig szerintem benne volt ebben a gólban.
- dzsi91
Azért Suarez azt jól eltette.Nem mondom h védhetetlen,de mindenképp bravúr kellett volna ahhoz.
Remélem Berlinben bejelenti visszavonulását.
Remélem Berlinben bejelenti visszavonulását.