Őszinte leszek, nekem a trailer is sok volt belőleBoky írta:és az empire sem tudom milyen
Entourageba vágtam bele, nem kimondottan tetszik. Szerintem ezt én hagyom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 26., csütörtök 15:58
Őszinte leszek, nekem a trailer is sok volt belőleBoky írta:és az empire sem tudom milyen
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 26., csütörtök 15:50
uram teremtőm...nmate írta:Azt csiripelik a madarak.Boky írta:na várjatok, CR7 = rajszeg? mondjátok, hogy nem
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 26., csütörtök 15:47
Azt csiripelik a madarak.Boky írta:na várjatok, CR7 = rajszeg? mondjátok, hogy nem
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 26., csütörtök 15:46
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. március 26., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 26., csütörtök 15:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 26., csütörtök 15:23
Par sorban meg tudnad indokolni?**CR7** írta: Empire (minden bizonnyal az év újonca)
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 26., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: **CR7** » 2015. március 26., csütörtök 15:06
The Returned jó is!Sunsky írta:Nekem is kéne valami sorozat, mert The 100 második évadnak vége, Supernatural egyelőre fájó szívvel kasza, majd talán darálás szintjén lemegy a nosztalgia miatt, de ekkora lejtmenetet sorozatban még nem láttam. Maradt heti szinten The Flash (Arrow már rég kasza) és most ígéretesnek tűnik számomra a The Returned is így két rész után. Lehet nekiállok a 24-nek, ha nem találok valami mást.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 26., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 26., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 26., csütörtök 7:57
Ha valakinek bejön az a stílus, meg amiket leírt, akkor miért ne? Nekem pl. már csak azért is jó volt, hogy ezeket leírta, mert legalább tudom, hogy mostanában nem állok neki egyiknek sem, mert nem az én műfajom. De hát másnak meg pont ez tetszik.Boky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 26., csütörtök 7:13
hát nézd. nincs időm regényeket írni mivel 13-16 órákat dolgozok, illetve ez alapján simán belehet határolni hogy nagyjából azért miféle sorozatra lehet számítani. + trailer, és ez pont elég. Aki komolyabban utána akar olvasni mert érdeklődik utána annak ott a sorozatdzsánki.Boky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 26., csütörtök 0:34
Az evad elejen egy kicsit lassu volt a felvezetes, mondjuk en daralva neztem, szoval annyira nem tunt fel. De a lenyeg, hogy kezd ujra beindulni a sorozat.Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már lényegesen jobb volt. mo' ragnar, no problem
aslaug mekkora egy kurva, gyorsan lefekszem ragnarral, hátha terhes lettem a vándortól, így talán szét tudom magam hazudni. ragnar nem ette meg
buzi kis angolok, azt nem hittem volna, hogy a király is ekkora geci lesz, hogy így átveri ragnarékat a palánkon. remélem ragnar bejelenti egy blood eaglere a szezon végén (valszeg nem így lesz).
és a rész legjobb jelenete ezen úgy meglepődtem, majdnem én is dobtam egy hasonlót a székemből
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 26., csütörtök 0:09
Kiegészíteném azzal, hogy mivel minisorozat, egy hétvége alatt simán meg lehet nézni.messideco írta:Olthatatlan
Ha valaki keres minisorozatot, itt van ez, HBO-s sorozatról van szó, lengyel-cseh produkció, és a 68-69-es csehszlovák eseményeket mutatja be rendkívül hatásos módon, dokumentalista jelleggel. Három 1 órás részből áll, megéri megnézni
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 25., szerda 20:08
Mondjuk a wilfred pont felkeltette az érdeklődésemBoky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 25., szerda 20:05
Orosznak még volt 2-3 jó poénja de egyébként nagyon gyenge volt az egész. Ez a Szikra László amilyen jól indította annyira szar lett a végére.Az első Showder Klubot nézte valaki? Orosz Györgyöt rég bírom, az újonc Szikra Lászlón könnyesre nevettem magam. Jó nyitány volt szvsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 20:00
Szulejmán :Đ :ĐMarky írta:ha már itt tartunk, tudtok valami gány sorozatot, ami barátnő mellé ajánlott, hogy 10 perc után már háttal legyek a kijelzőnek? eddig a paranormal activityket használtam erre, de már irritálnak a zajok
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. március 25., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 25., szerda 18:40
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem