Ahhaaaa...pont ezekről szól a szulejmán, jó leszZsombor írta:A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.
Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
- h3x0r
En elkezdtem, kb a 10. perc korul volt egy resz, amikor 2 csavo elkezdett smarolni, ott mondtam azt, hogy oke, nekem ennyi boven eleg.nmate írta:Őszinte leszek, nekem a trailer is sok volt belőleBoky írta:és az empire sem tudom milyen
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tegnap böngésztem a madridomon a fórum előzményeit, és raisen írta, hogy nem rossz dolgokról (az általad leírtakról) rappel valamelyik német rapper, hanem bla-bla Most jót nevettem ezen.Zsombor írta:A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.
RR77:
-ha a fekete humor bejön, ajánlom a legfeketébbet: Sírhant művek (Six feet under). Nézd meg a pilotot, ezt ajánlok mindenkinek nyugodt szívvel.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sziro4vr írta:Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.Zsombor írta:Ziroval nyomok valami sorozatos fogadást, mint R24. Tét: az Entourage végignézése.
Z
U
L
E
J
M
Á
N
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Felírom, meglessük, köszi!messideco írta:
RR77: a Suitsot még érdemes megpróbálnotok
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.Zsombor írta:Ziroval nyomok valami sorozatos fogadást, mint R24. Tét: az Entourage végignézése.
Nem illik.
Ziroval nyomok valami sorozatos fogadást, mint R24. Tét: az Entourage végignézése.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
+1 a -1 Entouragehez
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
Anno belekezdtem de nagyon nem fogott meg. Amihez köze van marky marknak az bűzlik...
Nem illik.
- András93
Az Entourage nagy király, nagyon ajánlom, hogy behozzák a mozik. Úgy sem fogják.
Végre egy kompetens személy a témában.VanillaSky írta: A hozzá nem értést nem reklámoznám. 20 percesekből az elmúlt 10 év top3-ban van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, egy ekkora niggával nem vitatkozok :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A hozzá nem értést nem reklámoznám. 20 percesekből az elmúlt 10 év top3-ban van.Keblemre tesa, tudtam, hogy Zsombiban a hiba
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Keblemre tesa, tudtam, hogy Zsombiban a hibaEntourageba vágtam bele, nem kimondottan tetszik. Szerintem ezt én hagyom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Tessék itt egy Badstuber kép , vígasztalónak .danomics bezzeg nem jön vissza
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azt mi is dobtuk egyébként..nmate írta:Entourageba vágtam bele, nem kimondottan tetszik. Szerintem ezt én hagyom.
Tegnap a wilfred-nél a dark comedy jelzőre felfigyeltem, megnéztem a trailerét... hát... jó egyébként, vagy tényleg olyan gagyi, aminek látszik az alapján?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Flash: Nem pörgött olyan fordulatszámon, mint ez előző rész, de ez várható volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És végre Barry is gyanakszik Wellsre. Scofildék meg továbbra is királyok, de lehet csak én gondolom így.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
amúgy végeztem a house of cards 3. évadával, elég nehezen kezdtem bele, viszont egyre jobban bele lendültem, az utolsó 10 részt szerintem hétfő óta néztem meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!összességében a 3 közül szerintem ez volt a leggyengébb évad, itt-ott érdektelen volt pár dolog, de még így is a sorozatok 90%-a összetenné a két kezét egy ilyen szintű évadért.
órakig tudnék írni a dolgokról, a legérdekesebb, hogy frank egyáltalán nem volt olyan manipulatív, mint az előző évadokba, amikor zsinóron rángatta a körülötte lévőket... kevesebb kibeszélés a nézőnek, szinte 0 esti brainstormingolás claire-rel...
kíváncsian várom, hogy frank köhögése, amit nem túl kifinomultan az arcunkba toltak valahol az évad közepén ( ) jelentős lesz-e, és tüdőrákos lesz-e... (vajon letolja a haját és körszakállat növeszt, és elkezd elnöki pardonokat dealelni? )
azt viszont nem értettem, hogy mi a szart tököltek, azt hittem az évad vége a választási eredménnyel zárul, nem csak 1 államéval... nekem az csalódáskeltő volt.
ja és a kedvenc jelenetem az utolsó részből:
doug: hm, bakker, nem hagyom, hogy szegény rachel 30 kilométert gyalogoljon a legközelebbi városba... inkább leölöm a gecibe
a következő évad lesz az utolsó valószínűleg (4 évad * 13 rész, 52 lap egy kártyapakliban), ami a kártyavár teljes összeomlása lesz. only ~330 days to go
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!összességében a 3 közül szerintem ez volt a leggyengébb évad, itt-ott érdektelen volt pár dolog, de még így is a sorozatok 90%-a összetenné a két kezét egy ilyen szintű évadért.
órakig tudnék írni a dolgokról, a legérdekesebb, hogy frank egyáltalán nem volt olyan manipulatív, mint az előző évadokba, amikor zsinóron rángatta a körülötte lévőket... kevesebb kibeszélés a nézőnek, szinte 0 esti brainstormingolás claire-rel...
kíváncsian várom, hogy frank köhögése, amit nem túl kifinomultan az arcunkba toltak valahol az évad közepén ( ) jelentős lesz-e, és tüdőrákos lesz-e... (vajon letolja a haját és körszakállat növeszt, és elkezd elnöki pardonokat dealelni? )
azt viszont nem értettem, hogy mi a szart tököltek, azt hittem az évad vége a választási eredménnyel zárul, nem csak 1 államéval... nekem az csalódáskeltő volt.
ja és a kedvenc jelenetem az utolsó részből:
doug: hm, bakker, nem hagyom, hogy szegény rachel 30 kilométert gyalogoljon a legközelebbi városba... inkább leölöm a gecibe
a következő évad lesz az utolsó valószínűleg (4 évad * 13 rész, 52 lap egy kártyapakliban), ami a kártyavár teljes összeomlása lesz. only ~330 days to go
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2015. március 26., csütörtök 16:08-kor.
- ziro4vr
Nagyobb már a reboot mánia a felhasználók körében, mint a sorozatoknál meg a filmeknél.
danomics bezzeg nem jön vissza
danomics bezzeg nem jön vissza
Nem illik.