Üdvkukeckeee írta:Segitseget szeretnek kerni mit ajanlotok:
Black Mirror, American Horror Story, Rectify, Utopia, The Fall, The Wrongs Mans, Manhattan, Bates Motel, The Leftovers,
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 28., szombat 0:19
Üdvkukeckeee írta:Segitseget szeretnek kerni mit ajanlotok:
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 28., szombat 0:18
nem rossz kis lista, a gotham viszont erős kakukktojáskukeckeee írta:Segitseget szeretnek kerni mit ajanlotok ha ezeket lattam mar:
The Wire
Breaking Bad
True Detective
House of Cards
Homeland
Sons of Anarchy
Sherlock
Luther
Dexter
Justified
Banshee
Better Call Saul
Lost
Szökés
Gotham
Walking Dead
Hannibal
Fargo
Deadwood
HozzászólásSzerző: kukeckeee » 2015. március 28., szombat 0:05
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 27., péntek 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 27., péntek 11:34
Ehhez kapcsolódó FlashP. Krisz írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez gyenge volt . Egyedüli érdekes szál Deadshot volt . Felisziti továbbra is egy nagy nulla , és még ezért versengenek ketten is , okéé . Atom suit pedig , ennyit ér .
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 11:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 27., péntek 11:29
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 27., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 27., péntek 11:18
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 27., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 27., péntek 9:00
Én is kétlem, rohadt sok pénzbe kerülne az egész világot folyamatosan megmutatni. Majd két részen keresztül pár lényegtelen karakter benn ül a szenátusban és vitatkoznak a demokráciáról. Utána benyomnak Coruscantról egy teljes képernyős képet, tele CGI-vel, aztán 4 részig megint nem mutatnak semmitMarky írta:látva, mit műveltek a rebelsszel, szerintem inkább sírnunk kéne, mint nevetni... az agent's of shield is akkora baromság volt, nem lehetett komolyan venni a sorozatot, csak a második évad kezdte felhúzni az értékeléseket.hamesz írta:Star Wars tévésorozat. Úristeeen mindig akartam egy rendes tévé sorozatot belőle... gyerekkorom kedvence... már most 10/10 :Đ
http://www.gamestar.hu/star-wars-elosze ... s-jon.html
amúgy is, ha lesz ilyen, tuti a filmek mögött futó háttérsorozat lesz, pár lényegtelen karakterrel, akiket pont erre írnak. kétlem, hogy egy igazi lightsaber duelt is látunk benne.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 27., péntek 8:03
Egyáltalán nem gagyi. Szerintem nézz bele, én úgy érzem tetszene neked. Elgondolkodtató, mondanivalója van, tanulság van minden részben, közben még vicces is.Tegnap a wilfred-nél a dark comedy jelzőre felfigyeltem, megnéztem a trailerét... hát... jó egyébként, vagy tényleg olyan gagyi, aminek látszik az alapján?
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. március 27., péntek 7:47
látva, mit műveltek a rebelsszel, szerintem inkább sírnunk kéne, mint nevetni... az agent's of shield is akkora baromság volt, nem lehetett komolyan venni a sorozatot, csak a második évad kezdte felhúzni az értékeléseket.hamesz írta:Star Wars tévésorozat. Úristeeen mindig akartam egy rendes tévé sorozatot belőle... gyerekkorom kedvence... már most 10/10 :Đ
http://www.gamestar.hu/star-wars-elosze ... s-jon.html
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 27., péntek 6:46
sorozatdzsánkin az utolsó évadról írt posztjáról: "Véget ért a sorozat, ami kicsit sötét komédiának indulva igazi mélységekbe mert ereszkedni. Volt olyan WTF évadja ami a legjobb formájában lévő Lost-ot idézte, volt olyan, amin sokat nevettünk, és a végére egy gyönyörű keretezéssel tényleg megkaptuk az összes választ."RealRaúl77 írta:
Tegnap a wilfred-nél a dark comedy jelzőre felfigyeltem, megnéztem a trailerét... hát... jó egyébként, vagy tényleg olyan gagyi, aminek látszik az alapján?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 26., csütörtök 23:38
A terveket még nem is véglegesítették, a gyártás még el sem kezdődött, de biztos kifogástalan lesz..hamesz írta:már most 10/10
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 26., csütörtök 23:30
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 26., csütörtök 20:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 26., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 26., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 26., csütörtök 19:19
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem