Gareth Bale - 18
- ___Samy___
Re: Gareth Bale - 11
penge kis játékos ez a neymar, de ezek a páva hajak, amiket vágat magának...
bár bale fizimiskája hatszor rosszabb
bár bale fizimiskája hatszor rosszabb
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Én voltam a drágább.
Nem, én voltam"
Nem, én voltam"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
"Bizonyította, hogy még él a fiú"...hasonlót várok tőle, olyan energikus, és magabiztos megtolásokkal is megelégednék, mint a kiállítás előtt, olyan helyre tolta, ahová egyedül vágtatott volna érte, nem belevezette az előtte állóban, nem megkerülni akarta a védőjét...mindent bele, kívánom, hogy kijussanak!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Én nem voltam már itt madridom fórumon már mintegy féléve, csak nagyon ritkán, tehát nem voltam semmi féle peer-pressure alatt, de én magamtól is úgy megutáltam Bale-t a nagyképűsége és a szerencsétlensége miatt, hogy úgy telepíteném ki spanyolországból ahogy van...
megnéztem a highlightsokat az Izraeli meccsen és ott se nyűgözött le... Ramsey játéka 8x jobban tetszett, pedig ő se az a...
megnéztem a highlightsokat az Izraeli meccsen és ott se nyűgözött le... Ramsey játéka 8x jobban tetszett, pedig ő se az a...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
még attól is sürgősebben.El kell adni sürgösen
akkor se passzol ha nincs.Nem passzol CR-nek amikor saját maga is gólhelyzetben van
nem kell az idézőjel. a legrosszabb.sima meccseken a "legrosszabb passzmutatói" vannak
1 döntőt döntött el a góljával.Az h nyertünk pár címet a góljaival
én isRemélem elmegy nyáron
van fél tucat játékos a világon, aki jobb lenne ehelyett a nagy képű, egylábas sprinter pacipofa helyett.kit is hozunk a helyére
az mellékes, hogy rúgott majd 300 gólt az elmúlt 5 évben. a lényeg hogy bél eldöntött egy döntőt, meg helyzetben van.Ronaldo
- Bergo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo (Fenomeno), Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Juventus, Arsenal
El kell adni sürgösen! Mégis mit képzel magáról???? Nem passzol CR-nek amikor saját maga is gólhelyzetben van, a bajnokságban is a sima meccseken a "legrosszabb passzmutatói" vannak Az h nyertünk pár címet a góljaival (is) az már csak mellékes a történetben!!!
Remélem elmegy nyáron aztán majd nézünk bután, hogy kit is hozunk a helyére ! A Presidente meg keresse a 30 éves pályafutása csúcsát elérö "megsértödök ha nem nekem passzolnak,nem örülök a csapattársam góljainak" Ronaldo kegyeit!
Grat Gareth!!!
Remélem elmegy nyáron aztán majd nézünk bután, hogy kit is hozunk a helyére ! A Presidente meg keresse a 30 éves pályafutása csúcsát elérö "megsértödök ha nem nekem passzolnak,nem örülök a csapattársam góljainak" Ronaldo kegyeit!
Grat Gareth!!!
Nagyon helyes, mutassa csak meg, hogy mit tud. Jöjjenek csak a 100 milla fölötti ajánlatok.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tényleg beveti a rácsos faxt , belenéztem a jezsuiták elleni meccsébe,jobb a hozzáállása,jobban akar,figyelme is ott van.....más. Nálunk meg,mint egy 4hetes vizihulla,aki már alig lélegzik mert kiszívta a víz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt még hozzátenném, hogy rengetegszer nem érzi, hogy milyen ütemben, meg, hogy mennyire kéne megtolni a lasztit, ez kvául idegesítő, mert rengeteg helyzet emiatt nem alakul ki.hehe írta:kvára nem a végsebesség, hanem az indulósebesség és az irányváltások sebessége számít.
ennyi erővel usain volt a valah volt legjobb focista lenne.
Pl. amit nem tudott beadni C.R-nek, de rengeteg ilyen van neki, ha csak ez lett volna fel sem hozom...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elődöntő? Előbb a nyolc közé kéne bejutni hazai pályán, emberelőnybencsabi* írta:jaja menjen mou kezei alá, hogy aztán amilyen szerencsék van bél ejtsen ki minket egy béel elődöntőben
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kvára nem a végsebesség, hanem az indulósebesség és az irányváltások sebessége számít.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jaja menjen mou kezei alá, hogy aztán amilyen szerencsék van bél ejtsen ki minket egy béel elődöntőbenRemy írta:Továbbra is tartom, hogy Bale rosszkor kötött itt ki. Mou kezei alatt iszonyat nagy fegyver lehetett volna. (épp ezért remélem, hogy nem a Chelseabe megy majd)
mocsok írta:régen a gyorsulása jobb volt.miro írta:Csak volt egy vitám,miszerint lelassult,hát kurvára nem úgy tűnik..
akármikor lefutott egy védőt. most már nincs ez. erre írták hogy az egyetlen erőssége is eltűnt.
de szerintem te is tudod, csak játszod a hülyét.
a lendülete nincs meg, totyog a labdával és kb kétszer odalépnek neki, mire dönt, de a labda már nincs is nála, akkor jön rá, hogy vissza kéne zárni, de azt meg nem szeret...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Magas a végsebessége, maradjunk ennyiben.Tehát gyors.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
régen a gyorsulása jobb volt.miro írta:Csak volt egy vitám,miszerint lelassult,hát kurvára nem úgy tűnik..
akármikor lefutott egy védőt. most már nincs ez. erre írták hogy az egyetlen erőssége is eltűnt.
de szerintem te is tudod, csak játszod a hülyét.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazság szerint tavaly óta az indulósebessége is visszaesett. Azért tavaly még látszódott, hogy meg tud lépni az emberétől, most meg csak az nem éri utol, aki nem akarja.miro írta:Csak volt egy vitám,miszerint lelassult,hát kurvára nem úgy tűnik..
Továbbra is tartom, hogy Bale rosszkor kötött itt ki. Mou kezei alatt iszonyat nagy fegyver lehetett volna. (épp ezért remélem, hogy nem a Chelseabe megy majd)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Tehát gyors.
Én nem azokat kifogásolom hogy ebből nekünk van hasznunk,vagy hogy kis területen gyors,irányváltásokban jó stb.
Csak volt egy vitám,miszerint lelassult,hát kurvára nem úgy tűnik..
Viszont amit írtok,azokkal teljességgel egyet értek!!
Sajnálom ha félreértettetek.
u.i Mehet innen a picsába.
Én nem azokat kifogásolom hogy ebből nekünk van hasznunk,vagy hogy kis területen gyors,irányváltásokban jó stb.
Csak volt egy vitám,miszerint lelassult,hát kurvára nem úgy tűnik..
Viszont amit írtok,azokkal teljességgel egyet értek!!
Sajnálom ha félreértettetek.
u.i Mehet innen a picsába.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak az a baj miro, hogy a fociban a robbanékonyság többet ér, mint a végsebesség. Itt nem kell 100-200-300 métereket futni, így csúnyán mondva, baszhatja Bale a végsebességét. Meg úgy igazából a csapat is...miro írta:Na,még is gyors?!Egy kimutatás szerint Gareth Bale a világ leggyorsabb focistája. A walesi “vadló” a cikk szerint 36,9 km/h-ás végsebességet tud produkálni. Őt Jürgen Damm (35,23), Antonio Valencia (35,1), Aaron Lennon (33,8) és Cristiano Ronaldo (33,6) követi a sorban a TOP5-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nem...Na,még is gyors?!
Alapból a végsebesség kb semmit nem ér, nincs gyakorlati jelentősége a focipályán, mivel nagyon ritkán van tiszta, hosszú távú, labda nélkül futásra szükség, ahol ez lényeges lenne. Eleve az se mindegy, hogy mennyi ideig tudja valaki tartani a végsebességet, de kisebb irányváltás, labdavezetés, rövid távon lévő gyorsulás a lényeg.