Ez szerintem jobban sikerült___Samy___ írta:hát ezt nézzétek meg, én könnyesre sírtam a szemem
Humor
Re: Humor
https://www.youtube.com/watch?v=ob0l82NNS28
kevés német tudás nem árt, ha van, de szerintem anélkül is kurva jó lehet. (is mir egal=nekem mindegy)
kevés német tudás nem árt, ha van, de szerintem anélkül is kurva jó lehet. (is mir egal=nekem mindegy)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Benzema sarkazós gólja, ha az lett volna.
Mennyeiben jobban tudják.
Első verzió(szuperlassítás4k3D)
Második(hardkór kivitel).
Mennyeiben jobban tudják.
Első verzió(szuperlassítás4k3D)
Második(hardkór kivitel).
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az igazgatóhoz bemegy az egyik asszisztens és fizetésemelést kér.
- Uram, muszáj megemelnie a fizetésem, mert már három nagy cég is érdeklődik irántam...
- Ne mondja, és melyik cégek?
- A Gázművek, a Vízművek és az Elektromos Művek.
- Uram, muszáj megemelnie a fizetésem, mert már három nagy cég is érdeklődik irántam...
- Ne mondja, és melyik cégek?
- A Gázművek, a Vízművek és az Elektromos Művek.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma tudtam meg mi ez a marhaság... Így már vicces.___Samy___ írta:white guy in a gold t-shirt
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
neeee___Samy___ írta:white guy in a gold t-shirt
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"