Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 23:18

Boky írta:
kár, hogy már közel sem tudja azt adni a sorozat, mint az első 5 évad... bár én úgy veszem az 5. évad utáni részeket, mint vmi dvd bónuszt, nem valódi részeket :D
Dettó :)
palesz77 írta:Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek? Persze elég nehéz választani, annyi jó volt, de van olyan, ami különösen tetszett nektek? Nekem a kedvencem a 2. évad 20. része, amikor a dzsinn átküldi Deant az álomvilágába. Láttam már vagy 5-ször azt a részt, azt hiszem egyedül azt néztem újra többször is, eszméletlenül jó lett szerintem..
Inkább spoiler-be teszem, nem biztos, hogy lekéne írni, hátha valaki most kezdi el.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Uhh, hát a viccesebb fajtából a nyúllábas rész, abban mikor Dean mondja: I'm Batman :D
Aztán a Trükkös-t imádtam, tetszik mikor TV sorozatokba küldi őket, CSI-os jelenet Deannel megint mekkora :lol: És szintén Trükkös rész, mikor mindig kedd van, Dean állandóan meghal, Sam meg már totál idegbeteg. :lol:

Komoly részeknél 2 évad évadzáró, 4x1.. uhh ez nagyon üt, ahogy Dean visszatér és Castiel eljön..
4. évad évadzáró is mekkora feeling volt akkoriban.. Mikor Sam rájön, hogy mit tett, feltörte az utolsó pecsétet és tudja, hogy jön Lucifer.. "He's coming... He's coming..."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 28., szombat 23:09

Sunsky írta:
P. Krisz írta:Ha már CW-s leépülés , Ruby >>>>>>>>>> Laurel . :lol: :lol: :lol:
Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbat :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU
az a #7... emlékszem, az volt az a pillanat amikor szerelmes lettem a sorozatba, az a jelenet, azzal a zenével... iron butterfly :sziv: mondjuk az is benne lehetett volna a top10be, amikor másodszor megy ez a jelenet, a filter - hey man nice shottal, az se volt piskóta :D
#3, #1, kibaszott epikek :D

kár, hogy már közel sem tudja azt adni a sorozat, mint az első 5 évad... bár én úgy veszem az 5. évad utáni részeket, mint vmi dvd bónuszt, nem valódi részeket :D
palesz77 írta:Van kedvenc részetek?
nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 28., szombat 23:07

Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek? Persze elég nehéz választani, annyi jó volt, de van olyan, ami különösen tetszett nektek? Nekem a kedvencem a 2. évad 20. része, amikor a dzsinn átküldi Deant az álomvilágába. Láttam már vagy 5-ször azt a részt, azt hiszem egyedül azt néztem újra többször is, eszméletlenül jó lett szerintem.. :salute:
Sunsky írta:Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbat :lol:
Nekem a barna hajú Ruby jobban bejött, Padalecki jó vásárt csinált vele.. :D
Remy írta: Halál
Erre nem is emlékeztem, de rohadt stílusos.. :agree:

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 23:03

Hát igen.. ilyenek nincsenek már :'( :'(

Amúgy rohadjak meg én imádtam ezt a csajt, kár, hogy korán kiírták:
Jo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 22:55

Íjj, amikor Dean visszatért. B-)

Amire mindenki vár... Laurelnek annyi. :mrgreen:

Dead or Alive
Halál

B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:47

Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbat :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 22:45

:lol:

és tényleg :lol:
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 22:44

Ha már CW-s leépülés , Ruby >>>>>>>>>> Laurel . :lol: :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 22:38

4. évad 1. része. Mai napig nem láttam olyan király évadnyitót. Vagy 10x láttam. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:35

P. Krisz írta:
de egyáltalán nem vitték túlzásba a drámázást, nem minden rész erről szólt
Én inkább úgy mondanám hogy a korai évekbem meg tudták oldani stílusosan , mert már akkor volt benne dráma .
Pl .2x17 részlet , egyáltalán nem volt nyálas jelenet .
Erre gondoltam én is, volt benne persze, de nem minden rész utolsó 5 perce erről szólt. :) Most meg, nem hogy a vége, már minden 15 perc után 5 perc ilyen :D Csak szar zenével meg semmitmondó párbeszéddel..

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 22:32

de egyáltalán nem vitték túlzásba a drámázást, nem minden rész erről szólt
Én inkább úgy mondanám hogy a korai évekbem meg tudták oldani stílusosan , mert már akkor volt benne dráma .
Pl .2x17 részlet , egyáltalán nem volt nyálas jelenet .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:16

realmadridfan írta:
Remy írta:Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... :)
Csak azt mondom, hogy guilty pleasure a sorozat, mint mindig is, fölösleges mást látni bele. 10 év alatt törvényszerűek a gyengébb időszakok. De ha belegondolsz, akkor kizárt, hogy a nézők 10 évig néSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!zték volna az első évadok formuláját, ahol 90%ban MOTW részek aztán félévzáróra meg évadzáróra maradt az átívelés. Nekem még szimpatikusabb is a mostani vegyesebb felállás. Akkoriban még olyan kevés sorozathoz fértünk hozzá, hogy újdonságként hatott (bár nyilván azt is lehetett érezni, hogy nem képvisel Losthoz vagy PB-hez mérhető színvonalat) és egy tizenévesnek jó volt. De azóta eltelt 10 év és a kezdeti rajongótábor felnőtt. Gondolom vannak most 15évesek akik meg imádják. Változnak a szokások is, a tévézés a netflix és társaival aranykorát éli, annyi minőségi dolgot lehet nézni, hogy képtelenség mindent követni, amit szeretnél. Sokak szerint a mozinál is jobb a tévé most. Ha most jönnének az 1. évaddal, akkor a pilotot még talán megélné, de 2. évadot nem kapna a Supnat az biztos.
Itt nem más sorozatokról van szó, meg, hogy ki mennyi idős. Hanem, hogy akkoriban volt egy elképzelés, hogy tényleg hova tart a sorozat és aszerint alakult minden, nem pedig részről részre találták ki, hogy mi legyen a következő lépés. Már az elejétől fogva semmi nem volt véletlen és bár a főszál az első évad első felében tényleg kevés szerepet kapott, meg voltak alapozva a további történések 5 évadra. Akkoriban még volt feszültség a sorozatban, a zenék tökéletesen illettek hozzá, minden résznek megvolt a maga Supernatural feelingje a vidám jelenetekkel együtt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A harmadik évadban pl. végig izgulni kellett Deanért, de egyáltalán nem vitték túlzásba a drámázást, nem minden rész erről szólt, mint azóta 728x... Aztán Cass megjelenése, ahogy adta a kemény, tekintélyt parancsoló angyalt, Luciferrel együtt.. sárga szemű, Lilith ... hol vannak ezek a főgonoszok? Sehol, vicc az összes, főleg ez a boszorkány a 10. évadban. Áhh, rohadt jó volt régen, az apokalipszis lovasai, Trükkös (Gabriel), Halál.. Akkor még az angyaloknak is volt tekintélyük, erejük, stílusuk (Balthazar). Simán szórakoztak Deannel, felküldték a mennyországba, egy alternatív világba ahol aktakukac életét éli.. Most meg? Két szó, elő a kard, ökölharc, aztán annyi az angyalnak.. Régen legalább meg volt Samnek a képessége, hogy démonokat tudott űzni és nem hatott rá a telekinézés, nem mindent egy rohadt karddal kellett elintézni.

Áhh, minek is magyarázok, az első 5 évad egy tökéletesen felépített sorozat volt, ami azóta van, az közel nincs hozzá és nem az miatt, mert 10 éve megy, meg sok sorozatot láttunk. Akkoriban is néztem sorozatokat, Szökés, Hősök, Lost, de kaszáltam mindet, egyedül ez maradt meg. Bár a Szökést azóta bepótoltam. Szerintem te rég nem emlékszel milyen is volt.

A második része meg egyáltalán nem áll helyt a mondandódnak. Mi az, hogy mi felnőttünk? Ez igaz, de akkoriban is voltak velünk egykorúak és bár lehet, hogy mi nem fértünk hozzá sok sorozathoz (bár ez is nagy hülyeség, mert 2005-ben már bőven hozzá lehetett), de nem is mi, magyarok miatt mentek ezek. Rég volt x-akták meg a sok sorozat és mégis sikeres volt kinn a Supernatural.
Szerintem ha most kezdődne, akkor is simán top lenne. Főleg, hogy ilyen Constantine első évad szerintem fel sem ér vele példálul.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 21:52

Realista24 írta:
Kerlon írta:Vikings:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már akkor is sejtettem, hogy ez lesz, amikor Rollo panaszkodott a jóslónak. Ragnar szépen beáll kereszténynek és ott hagy csapot, papot...Vagy valami ilyesmi. Érdekes lesz a folytatás. Björn meg tényleg elég ratyi karakter, egyetlen egy értékelhető cselekedete volt, hogy elverte Rolot. Azonkívül... közelében sincs az apjának.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Björnt szépen fel fogják építeni a következő évadra, amikor már.... :/
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nonono, Rolo a medve, Aslaug a hercegnő, Rangar "halottként" veszi be Párizst, tehát a Vikingek fogják azt hinni, hogy halott, de nem lesz az, szerintem. Ha meg még is, akkor jó balfaszok az írók, kinyírni a legjobb karaktert egy sorozatban... Rajta kívül még Floki az egyetlen jó karakter...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 21:21

Remy írta:Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... :)
Csak azt mondom, hogy guilty pleasure a sorozat, mint mindig is, fölösleges mást látni bele. 10 év alatt törvényszerűek a gyengébb időszakok. De ha belegondolsz, akkor kizárt, hogy a nézők 10 évig nézték volna az első évadok formuláját, ahol 90%ban MOTW részek aztán félévzáróra meg évadzáróra maradt az átívelés. Nekem még szimpatikusabb is a mostani vegyesebb felállás. Akkoriban még olyan kevés sorozathoz fértünk hozzá, hogy újdonságként hatott (bár nyilván azt is lehetett érezni, hogy nem képvisel Losthoz vagy PB-hez mérhető színvonalat) és egy tizenévesnek jó volt. De azóta eltelt 10 év és a kezdeti rajongótábor felnőtt. Gondolom vannak most 15évesek akik meg imádják. Változnak a szokások is, a tévézés a netflix és társaival aranykorát éli, annyi minőségi dolgot lehet nézni, hogy képtelenség mindent követni, amit szeretnél. Sokak szerint a mozinál is jobb a tévé most. Ha most jönnének az 1. évaddal, akkor a pilotot még talán megélné, de 2. évadot nem kapna a Supnat az biztos.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 20:58

Remy írta: Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... :) Mármint örülök neki, hogy ugyanúgy élvezed, mint régen, de azért illik észrevenni, ha valami már nem úgy muzsikál, mint régen.

Iszonyat nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de sajnos már nem azt adja, mint régen.
szerintem is vannak még benne nagyon jó egysorosok, de maga a sorozat már nagyon nem az igazi és ezt senki se tagadja. csak azért nézem én is, mert már megszerettem a karaktereket
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 28., szombat 20:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már akkor is sejtettem, hogy ez lesz, amikor Rollo panaszkodott a jóslónak. Ragnar szépen beáll kereszténynek és ott hagy csapot, papot...Vagy valami ilyesmi. Érdekes lesz a folytatás. Björn meg tényleg elég ratyi karakter, egyetlen egy értékelhető cselekedete volt, hogy elverte Rolot. Azonkívül... közelében sincs az apjának.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Björnt szépen fel fogják építeni a következő évadra, amikor már.... :/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 20:52

realmadridfan írta:
Remy írta:hol vannak az általad is említett egysorosok, stb. Na mindegy... ettől függetlenül még mindig kedvenc.
Ez honnan? Minden részben vannak egysorosok a mai napig.
Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... :) Mármint örülök neki, hogy ugyanúgy élvezed, mint régen, de azért illik észrevenni, ha valami már nem úgy muzsikál, mint régen.

Iszonyat nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de sajnos már nem azt adja, mint régen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 28., szombat 20:43

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehogyis... papnak adja ki magat es igy jut be parizsba.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 20:24

Vikings:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 20:19

Remy írta:hol vannak az általad is említett egysorosok, stb. Na mindegy... ettől függetlenül még mindig kedvenc.
Ez honnan? Minden részben vannak egysorosok a mai napig. Mostanában volt szvsz a sorozat egyik legjobb dumája, a taylor swiftes. Annyira nem rossz, mint ahogy beállítjátok, a Sera Gamble-időszak alatt volt pocsék, azokat tényleg ki kéne hagyni. Ugyanúgy nem lehet és nem is kell komolyan venni, mint régen. Annyi a különbség, hogy 10 évvel öregebbek lettünk :lol: Még mindig szívesebben nézem, mint az Arrowt. Abból most néztem meg az s03e1-et és azonnal ment shift+del az évad többi részére :lol:

Vissza: