Íjj, amikor Dean visszatért.Sunsky írta: https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU
Amire mindenki vár... Laurelnek annyi.
Dead or Alive
Halál
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 22:55
Íjj, amikor Dean visszatért.Sunsky írta: https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:47
Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbatP. Krisz írta:Ha már CW-s leépülés , Ruby >>>>>>>>>> Laurel .
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 22:45
P. Krisz írta:Ha már CW-s leépülés , Ruby >>>>>>>>>> Laurel .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:35
Erre gondoltam én is, volt benne persze, de nem minden rész utolsó 5 perce erről szólt. Most meg, nem hogy a vége, már minden 15 perc után 5 perc ilyen Csak szar zenével meg semmitmondó párbeszéddel..P. Krisz írta:Én inkább úgy mondanám hogy a korai évekbem meg tudták oldani stílusosan , mert már akkor volt benne dráma .de egyáltalán nem vitték túlzásba a drámázást, nem minden rész erről szólt
Pl .2x17 részlet , egyáltalán nem volt nyálas jelenet .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 22:32
Én inkább úgy mondanám hogy a korai évekbem meg tudták oldani stílusosan , mert már akkor volt benne dráma .de egyáltalán nem vitték túlzásba a drámázást, nem minden rész erről szólt
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 22:16
Itt nem más sorozatokról van szó, meg, hogy ki mennyi idős. Hanem, hogy akkoriban volt egy elképzelés, hogy tényleg hova tart a sorozat és aszerint alakult minden, nem pedig részről részre találták ki, hogy mi legyen a következő lépés. Már az elejétől fogva semmi nem volt véletlen és bár a főszál az első évad első felében tényleg kevés szerepet kapott, meg voltak alapozva a további történések 5 évadra. Akkoriban még volt feszültség a sorozatban, a zenék tökéletesen illettek hozzá, minden résznek megvolt a maga Supernatural feelingje a vidám jelenetekkel együtt.realmadridfan írta:Csak azt mondom, hogy guilty pleasure a sorozat, mint mindig is, fölösleges mást látni bele. 10 év alatt törvényszerűek a gyengébb időszakok. De ha belegondolsz, akkor kizárt, hogy a nézők 10 évig néSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!zték volna az első évadok formuláját, ahol 90%ban MOTW részek aztán félévzáróra meg évadzáróra maradt az átívelés. Nekem még szimpatikusabb is a mostani vegyesebb felállás. Akkoriban még olyan kevés sorozathoz fértünk hozzá, hogy újdonságként hatott (bár nyilván azt is lehetett érezni, hogy nem képvisel Losthoz vagy PB-hez mérhető színvonalat) és egy tizenévesnek jó volt. De azóta eltelt 10 év és a kezdeti rajongótábor felnőtt. Gondolom vannak most 15évesek akik meg imádják. Változnak a szokások is, a tévézés a netflix és társaival aranykorát éli, annyi minőségi dolgot lehet nézni, hogy képtelenség mindent követni, amit szeretnél. Sokak szerint a mozinál is jobb a tévé most. Ha most jönnének az 1. évaddal, akkor a pilotot még talán megélné, de 2. évadot nem kapna a Supnat az biztos.Remy írta:Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 21:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nonono, Rolo a medve, Aslaug a hercegnő, Rangar "halottként" veszi be Párizst, tehát a Vikingek fogják azt hinni, hogy halott, de nem lesz az, szerintem. Ha meg még is, akkor jó balfaszok az írók, kinyírni a legjobb karaktert egy sorozatban... Rajta kívül még Floki az egyetlen jó karakter...Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Björnt szépen fel fogják építeni a következő évadra, amikor már....Kerlon írta:Vikings:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már akkor is sejtettem, hogy ez lesz, amikor Rollo panaszkodott a jóslónak. Ragnar szépen beáll kereszténynek és ott hagy csapot, papot...Vagy valami ilyesmi. Érdekes lesz a folytatás. Björn meg tényleg elég ratyi karakter, egyetlen egy értékelhető cselekedete volt, hogy elverte Rolot. Azonkívül... közelében sincs az apjának.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 21:21
Csak azt mondom, hogy guilty pleasure a sorozat, mint mindig is, fölösleges mást látni bele. 10 év alatt törvényszerűek a gyengébb időszakok. De ha belegondolsz, akkor kizárt, hogy a nézők 10 évig nézték volna az első évadok formuláját, ahol 90%ban MOTW részek aztán félévzáróra meg évadzáróra maradt az átívelés. Nekem még szimpatikusabb is a mostani vegyesebb felállás. Akkoriban még olyan kevés sorozathoz fértünk hozzá, hogy újdonságként hatott (bár nyilván azt is lehetett érezni, hogy nem képvisel Losthoz vagy PB-hez mérhető színvonalat) és egy tizenévesnek jó volt. De azóta eltelt 10 év és a kezdeti rajongótábor felnőtt. Gondolom vannak most 15évesek akik meg imádják. Változnak a szokások is, a tévézés a netflix és társaival aranykorát éli, annyi minőségi dolgot lehet nézni, hogy képtelenség mindent követni, amit szeretnél. Sokak szerint a mozinál is jobb a tévé most. Ha most jönnének az 1. évaddal, akkor a pilotot még talán megélné, de 2. évadot nem kapna a Supnat az biztos.Remy írta:Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 20:58
szerintem is vannak még benne nagyon jó egysorosok, de maga a sorozat már nagyon nem az igazi és ezt senki se tagadja. csak azért nézem én is, mert már megszerettem a karaktereketRemy írta: Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... Mármint örülök neki, hogy ugyanúgy élvezed, mint régen, de azért illik észrevenni, ha valami már nem úgy muzsikál, mint régen.
Iszonyat nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de sajnos már nem azt adja, mint régen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 28., szombat 20:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Björnt szépen fel fogják építeni a következő évadra, amikor már....Kerlon írta:Vikings:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már akkor is sejtettem, hogy ez lesz, amikor Rollo panaszkodott a jóslónak. Ragnar szépen beáll kereszténynek és ott hagy csapot, papot...Vagy valami ilyesmi. Érdekes lesz a folytatás. Björn meg tényleg elég ratyi karakter, egyetlen egy értékelhető cselekedete volt, hogy elverte Rolot. Azonkívül... közelében sincs az apjának.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 20:52
Ha nem érzed a különbséget, akkor az elég nagy baj... Mármint örülök neki, hogy ugyanúgy élvezed, mint régen, de azért illik észrevenni, ha valami már nem úgy muzsikál, mint régen.realmadridfan írta:Ez honnan? Minden részben vannak egysorosok a mai napig.Remy írta:hol vannak az általad is említett egysorosok, stb. Na mindegy... ettől függetlenül még mindig kedvenc.
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 28., szombat 20:43
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dehogyis... papnak adja ki magat es igy jut be parizsba.Kerlon írta:Vikings:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 20:19
Ez honnan? Minden részben vannak egysorosok a mai napig. Mostanában volt szvsz a sorozat egyik legjobb dumája, a taylor swiftes. Annyira nem rossz, mint ahogy beállítjátok, a Sera Gamble-időszak alatt volt pocsék, azokat tényleg ki kéne hagyni. Ugyanúgy nem lehet és nem is kell komolyan venni, mint régen. Annyi a különbség, hogy 10 évvel öregebbek lettünk Még mindig szívesebben nézem, mint az Arrowt. Abból most néztem meg az s03e1-et és azonnal ment shift+del az évad többi részéreRemy írta:hol vannak az általad is említett egysorosok, stb. Na mindegy... ettől függetlenül még mindig kedvenc.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 19:54
a 11. évadot is berendeltékpalesz77 írta: De amúgy tényleg az 5. évadig volt zseniális a sorozat, engem is már csak a hűség visz tovább, de így se követem hétről hétre. Kíváncsi vagyok meddig húzzák még..
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 28., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 28., szombat 19:39
Az utóvetítések is jól hoznak. 100 epizód után mehet kábelcsatornára.Faust írta:Matt: minnél nagyobb a nézettség, a reklámblokkok annyival többet érnek az adás ideje alatt. Óriási összegekről van szó. Plusz gondolom a jogok felvásárlásával a könyveladásból is jön nekik némi alamizsna, de ebben nem vagyok biztos. Ahány ország megveszi, mind-mind hatalmas bevétel nekik.
De van ilyen.Ez az amiben biztos lehetsz, hogy ilyen nincs.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem