Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 29., vasárnap 22:51

nmate írta:Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.
Korrekt sorozat lett. Megéri nézni én nem csalódtam benne. A hangulata is nagyon ott van. Meg nem áll olyan sok részből így töltelék sincs benne. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 29., vasárnap 22:24

Bruzsy nagy nehezen megszülte az ötödik feliratot, igaz tele hibával, a legjobb a 100K bónusz forintban.
Minőség&gyorsaság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 29., vasárnap 17:41

Amúgy Hámesz nem Újpest drukker? Ők is mindig a következő évtől várják a nagy áttörést. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 29., vasárnap 16:00

Okés :lol: Akkor inkább megvárom amíg a következő rész ütni fog.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 29., vasárnap 15:59

nmate írta:Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.
Hamesz komálja . :shifty:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 29., vasárnap 15:49

Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 29., vasárnap 0:08

fuu, dat rész volt a vikings 3x6.
az utolsó pár perc hidegrázós, könnyfakasztós. :'(

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 23:57

supnats10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ebből a cole(?)os szálból is többet kellett/lehetett volna kihozni. ez mi a fasz volt, hogy kb feltűnése utáni második részben már dean megbeszéli a fejét és peace n love van
káint is milyen hamar lerendezték..
chuck/god meg sztem már többet nem lesz benne
Kép

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 23:52

ez mekkora Easter Egg volt :lol: :lol: Jóarc Jared, hogy ezt bevállalta. Ha esetleg valaki nem tudná, ő korábban nyomta a gilmore girls-ben, a karaktere neve meg Dean volt :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 28., szombat 23:52

P. Krisz írta:Dr. Sexy :mrgreen:
Emelek egy CSI Miamival. :mrgreen:

No guts no glory. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. március 28., szombat 23:53-kor.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 28., szombat 23:52

realmadridfan írta:realmadridfan

Köszi a választ!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt még egy rugaru talán, akit kinyírtak, és akinek gyereke is volt. Az utód felbukkanását még várom mindenképp. :Đ
P. Krisz írta:
a tv műsoros-Trickster epizód
Dr. Sexy :mrgreen:
Pár hete néztem meg újra. Zseniális. :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 23:47

a tv műsoros-Trickster epizód
Dr. Sexy :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 23:45

Zsombor írta:[
Kérdés az új évadról, meg úgy általánosságban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Esetleg előkerül Chuck? Vagy az a kurva nagy erejű kissrác, aki démoni megtermékenyítéssel született? :mrgreen:
Ezt a két szálat nagyon hiányoltam az ötödik évadot követően.
Amúgy nyakamat rá, hogy a sorozatzáró előtt, még elő fog kerülni Ben és Lisa. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chuck mióta "eltűnt" pont ebben az évadban tűnt fel először egy cameora , az még nem derült ki, hogy mi lesz a dologból. Egy jelenete volt egy rész végén. A kissrác az szerintem nem fog előkerülni, rájöttek, hogy túl OP vagy nem tudom :lol: Évekig vártam, de már lemondtam róla, hogy behozzák a kis Damient. Meg már fel is nőtt sajnos, nem lenne meg az a kissrácos Ómenes dolog sem :-(

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 28., szombat 23:34

Hát, ez parádés. :lol:

Amúgy én is a heat of the moment-es részre szavazok, illetve a tv műsoros-Trickster epizódra.

Kérdés az új évadról, meg úgy általánosságban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Esetleg előkerül Chuck? Vagy az a kurva nagy erejű kissrác, aki démoni megtermékenyítéssel született? :mrgreen:
Ezt a két szálat nagyon hiányoltam az ötödik évadot követően.
Amúgy nyakamat rá, hogy a sorozatzáró előtt, még elő fog kerülni Ben és Lisa. :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 23:32

realmadridfan írta: Ez jól hangzik, de nem így készülnek a sorozatok. Egy évadra vannak meg a tervek. Szerintem azért eléggé elvakult fannak kéne lenni ahhoz, hogy ezt feltételezd róluk, hogy megvolt az angyalos luciferes castieles terv a pilot előtt
Dehogynem, sőt, melyik rész volt az mikor Dean saját magával nézett szembe, amelyik démon volt és azt mondta, hogy úgyis ez lesz a vége? Talán pont a dzsinnes rész? Kripke már akkor tudta, hogy a 10. évadban démon lesz. :D

Na, de viccet félretéve Kripke már többször lenyilatkozta az évadok során, hogy ez az ő agyában már rég megszületett és 5 évadra tervez. Most apróságok biztos voltak, vagy meg volt a terv, hogy mi van kasza esetén, de azért nagy vázlatokban biztos tudta hova tart, míg most mindig úgy tűnik, hogy a következő részről sincs elképzelésük. :)
Nézd meg a 9. évadban Castiel szerepét mikor elvették az erejét. Nem működött, nem is erőltették.
10. évadban nézd meg Castiel és a másik angyal szerepét. Szintén nem működött, itt sem folytatták. Vagy ezért ment, 4-5 részen keresztül, hogy végül Caroline azt mondja, bocs, ez nem működik, vissza megyek a mennybe? Hát ez hülyeség, nyilván voltak tervek, amik nem jöttek be, mert ez egy tök felesleges szál volt, egy semmi lezárással. Ez kb olyan, mintha Scofield a szökés első évadjának 5 részében azt mondja, hogy bocs, mégse szökök meg, ennyi volt és lezárják. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2015. március 28., szombat 23:36-kor.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 28., szombat 23:30

Nekem ez volt a legviccesebb rész . :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 23:28

Sunsky írta:
Remy írta: Igen!!! Ez volt a kedvencem abból a részből :lol: Mondjuk dönteni nem tudok. Ez vagy a 4. évad első része. Mind a kettőt láttam kb 10x.

Igazából az első 2 évadból bármelyiket mondhatnám, mert 3x láttam mind a két szezont. :mrgreen:
Mi ez a szinkron? Ne légy már illúzióromboló :lol: Én egyszer hallottam másfél percet magyarul belőle, ott is a porhüvely eszközre volt fordítva :lol:
Amikor elkezdtem a sorozatot, akkor éppen a 3. évadnál jártak. Szinkronosan toltam le, majd miután heti 1 rész jött, áttértem az angolra. Utána már úgy újráztam az egészet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 28., szombat 23:28

még a szájmozgás se stimmel... dean még el-el megy, de sam 0/10 :lol:

amúgy a fiúkon is látszik, hogy mennyibe telibe szarják már ők is az egészet, az első 5 évadig még komolyan vették, mindketten hoztak remek drámai alakításokat... a komikust nem mondom, mert azt még mindig csinálják, de a komoly jeleneteket már régóta félvállról veszik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 28., szombat 23:25

Sunsky írta:Itt nem más sorozatokról van szó, meg, hogy ki mennyi idős. Hanem, hogy akkoriban volt egy elképzelés, hogy tényleg hova tart a sorozat és aszerint alakult minden, nem pedig részről részre találták ki, hogy mi legyen a következő lépés
Ezt nem értem. Most "részről részre" találják kI? :D
Sunsky írta:Már az elejétől fogva semmi nem volt véletlen és bár a főszál az első évad első felében tényleg kevés szerepet kapott, meg voltak alapozva a további történések 5 évadra.
Ez jól hangzik, de nem így készülnek a sorozatok. Egy évadra vannak meg a tervek. Szerintem azért eléggé elvakult fannak kéne lenni ahhoz, hogy ezt feltételezd róluk, hogy megvolt az angyalos luciferes castieles terv a pilot előtt :D Na mindegy, a lényeg, hogy én nem látom olyan borúsan a helyzetet mint ti, de elfogadom a véleményed. Szerintem a Supnat olyasmi, mint amit Mou mondott Arbeloáról. :mrgreen: Talán sosem 10-es, de legalább 7-es mindig. Vagy valami ilyesmit mondott. Nem egy nagy szám annyira, de nézhető teljesen még mindig. Párbeszédeket se érzem sokkal másabbnak, mint eddig. Sam háttérbeszorult, lehetne belőle több, mert eléggé Dean-show lett a sorozatból.
palesz77 írta:Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek?
Amikor Sam újra meg újra ugyanazt a napot éli. Heat of the moment :lol: :lol: Az hatalmas rész volt.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 28., szombat 23:25

Remy írta: Igen!!! Ez volt a kedvencem abból a részből :lol: Mondjuk dönteni nem tudok. Ez vagy a 4. évad első része. Mind a kettőt láttam kb 10x.

Igazából az első 2 évadból bármelyiket mondhatnám, mert 3x láttam mind a két szezont. :mrgreen:
Mi ez a szinkron? Ne légy már illúzióromboló :lol: Én egyszer hallottam másfél percet magyarul belőle, ott is a porhüvely eszközre volt fordítva :lol:

Vissza: