Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
fuu, dat rész volt a vikings 3x6.
az utolsó pár perc hidegrázós, könnyfakasztós.
az utolsó pár perc hidegrázós, könnyfakasztós.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
supnats10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ebből a cole(?)os szálból is többet kellett/lehetett volna kihozni. ez mi a fasz volt, hogy kb feltűnése utáni második részben már dean megbeszéli a fejét és peace n love van
káint is milyen hamar lerendezték..
chuck/god meg sztem már többet nem lesz benne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ebből a cole(?)os szálból is többet kellett/lehetett volna kihozni. ez mi a fasz volt, hogy kb feltűnése utáni második részben már dean megbeszéli a fejét és peace n love van
káint is milyen hamar lerendezték..
chuck/god meg sztem már többet nem lesz benne
- realmadridfan
ez mekkora Easter Egg volt Jóarc Jared, hogy ezt bevállalta. Ha esetleg valaki nem tudná, ő korábban nyomta a gilmore girls-ben, a karaktere neve meg Dean volt
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. március 28., szombat 23:53-kor.
realmadridfan írta:realmadridfan
Köszi a választ!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt még egy rugaru talán, akit kinyírtak, és akinek gyereke is volt. Az utód felbukkanását még várom mindenképp. :Đ
Pár hete néztem meg újra. Zseniális.P. Krisz írta:Dr. Sexya tv műsoros-Trickster epizód
- P. Krisz
Dr. Sexya tv műsoros-Trickster epizód
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- realmadridfan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chuck mióta "eltűnt" pont ebben az évadban tűnt fel először egy cameora , az még nem derült ki, hogy mi lesz a dologból. Egy jelenete volt egy rész végén. A kissrác az szerintem nem fog előkerülni, rájöttek, hogy túl OP vagy nem tudom Évekig vártam, de már lemondtam róla, hogy behozzák a kis Damient. Meg már fel is nőtt sajnos, nem lenne meg az a kissrácos Ómenes dolog semZsombor írta:[
Kérdés az új évadról, meg úgy általánosságban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Esetleg előkerül Chuck? Vagy az a kurva nagy erejű kissrác, aki démoni megtermékenyítéssel született?
Ezt a két szálat nagyon hiányoltam az ötödik évadot követően.
Amúgy nyakamat rá, hogy a sorozatzáró előtt, még elő fog kerülni Ben és Lisa.
Hát, ez parádés.P. Krisz írta:Nekem ez volt a legviccesebb rész .
Amúgy én is a heat of the moment-es részre szavazok, illetve a tv műsoros-Trickster epizódra.
Kérdés az új évadról, meg úgy általánosságban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Esetleg előkerül Chuck? Vagy az a kurva nagy erejű kissrác, aki démoni megtermékenyítéssel született?
Ezt a két szálat nagyon hiányoltam az ötödik évadot követően.
Amúgy nyakamat rá, hogy a sorozatzáró előtt, még elő fog kerülni Ben és Lisa.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogynem, sőt, melyik rész volt az mikor Dean saját magával nézett szembe, amelyik démon volt és azt mondta, hogy úgyis ez lesz a vége? Talán pont a dzsinnes rész? Kripke már akkor tudta, hogy a 10. évadban démon lesz.realmadridfan írta: Ez jól hangzik, de nem így készülnek a sorozatok. Egy évadra vannak meg a tervek. Szerintem azért eléggé elvakult fannak kéne lenni ahhoz, hogy ezt feltételezd róluk, hogy megvolt az angyalos luciferes castieles terv a pilot előtt
Na, de viccet félretéve Kripke már többször lenyilatkozta az évadok során, hogy ez az ő agyában már rég megszületett és 5 évadra tervez. Most apróságok biztos voltak, vagy meg volt a terv, hogy mi van kasza esetén, de azért nagy vázlatokban biztos tudta hova tart, míg most mindig úgy tűnik, hogy a következő részről sincs elképzelésük.
Nézd meg a 9. évadban Castiel szerepét mikor elvették az erejét. Nem működött, nem is erőltették.
10. évadban nézd meg Castiel és a másik angyal szerepét. Szintén nem működött, itt sem folytatták. Vagy ezért ment, 4-5 részen keresztül, hogy végül Caroline azt mondja, bocs, ez nem működik, vissza megyek a mennybe? Hát ez hülyeség, nyilván voltak tervek, amik nem jöttek be, mert ez egy tök felesleges szál volt, egy semmi lezárással. Ez kb olyan, mintha Scofield a szökés első évadjának 5 részében azt mondja, hogy bocs, mégse szökök meg, ennyi volt és lezárják.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2015. március 28., szombat 23:36-kor.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amikor elkezdtem a sorozatot, akkor éppen a 3. évadnál jártak. Szinkronosan toltam le, majd miután heti 1 rész jött, áttértem az angolra. Utána már úgy újráztam az egészet.Sunsky írta:Mi ez a szinkron? Ne légy már illúzióromboló Én egyszer hallottam másfél percet magyarul belőle, ott is a porhüvely eszközre volt fordítvaRemy írta: Igen!!! Ez volt a kedvencem abból a részből Mondjuk dönteni nem tudok. Ez vagy a 4. évad első része. Mind a kettőt láttam kb 10x.
Igazából az első 2 évadból bármelyiket mondhatnám, mert 3x láttam mind a két szezont.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
még a szájmozgás se stimmel... dean még el-el megy, de sam 0/10
amúgy a fiúkon is látszik, hogy mennyibe telibe szarják már ők is az egészet, az első 5 évadig még komolyan vették, mindketten hoztak remek drámai alakításokat... a komikust nem mondom, mert azt még mindig csinálják, de a komoly jeleneteket már régóta félvállról veszik.
amúgy a fiúkon is látszik, hogy mennyibe telibe szarják már ők is az egészet, az első 5 évadig még komolyan vették, mindketten hoztak remek drámai alakításokat... a komikust nem mondom, mert azt még mindig csinálják, de a komoly jeleneteket már régóta félvállról veszik.
- realmadridfan
Ezt nem értem. Most "részről részre" találják kI?Sunsky írta:Itt nem más sorozatokról van szó, meg, hogy ki mennyi idős. Hanem, hogy akkoriban volt egy elképzelés, hogy tényleg hova tart a sorozat és aszerint alakult minden, nem pedig részről részre találták ki, hogy mi legyen a következő lépés
Ez jól hangzik, de nem így készülnek a sorozatok. Egy évadra vannak meg a tervek. Szerintem azért eléggé elvakult fannak kéne lenni ahhoz, hogy ezt feltételezd róluk, hogy megvolt az angyalos luciferes castieles terv a pilot előtt Na mindegy, a lényeg, hogy én nem látom olyan borúsan a helyzetet mint ti, de elfogadom a véleményed. Szerintem a Supnat olyasmi, mint amit Mou mondott Arbeloáról. Talán sosem 10-es, de legalább 7-es mindig. Vagy valami ilyesmit mondott. Nem egy nagy szám annyira, de nézhető teljesen még mindig. Párbeszédeket se érzem sokkal másabbnak, mint eddig. Sam háttérbeszorult, lehetne belőle több, mert eléggé Dean-show lett a sorozatból.Sunsky írta:Már az elejétől fogva semmi nem volt véletlen és bár a főszál az első évad első felében tényleg kevés szerepet kapott, meg voltak alapozva a további történések 5 évadra.
Amikor Sam újra meg újra ugyanazt a napot éli. Heat of the moment Az hatalmas rész volt.palesz77 írta:Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek?
- Sunsky
Mi ez a szinkron? Ne légy már illúzióromboló Én egyszer hallottam másfél percet magyarul belőle, ott is a porhüvely eszközre volt fordítvaRemy írta: Igen!!! Ez volt a kedvencem abból a részből Mondjuk dönteni nem tudok. Ez vagy a 4. évad első része. Mind a kettőt láttam kb 10x.
Igazából az első 2 évadból bármelyiket mondhatnám, mert 3x láttam mind a két szezont.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen!!! Ez volt a kedvencem abból a részből. (utána ment is a Heat of the Moment reggeli ébresztőnek ) Mondjuk dönteni nem tudok. Ez vagy a 4. évad első része. Mind a kettőt láttam kb 10x.Boky írta:nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nappalesz77 írta:Van kedvenc részetek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
DettóBoky írta:
kár, hogy már közel sem tudja azt adni a sorozat, mint az első 5 évad... bár én úgy veszem az 5. évad utáni részeket, mint vmi dvd bónuszt, nem valódi részeket
Inkább spoiler-be teszem, nem biztos, hogy lekéne írni, hátha valaki most kezdi el.palesz77 írta:Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek? Persze elég nehéz választani, annyi jó volt, de van olyan, ami különösen tetszett nektek? Nekem a kedvencem a 2. évad 20. része, amikor a dzsinn átküldi Deant az álomvilágába. Láttam már vagy 5-ször azt a részt, azt hiszem egyedül azt néztem újra többször is, eszméletlenül jó lett szerintem..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Uhh, hát a viccesebb fajtából a nyúllábas rész, abban mikor Dean mondja: I'm Batman
Aztán a Trükkös-t imádtam, tetszik mikor TV sorozatokba küldi őket, CSI-os jelenet Deannel megint mekkora És szintén Trükkös rész, mikor mindig kedd van, Dean állandóan meghal, Sam meg már totál idegbeteg.
Komoly részeknél 2 évad évadzáró, 4x1.. uhh ez nagyon üt, ahogy Dean visszatér és Castiel eljön..
4. évad évadzáró is mekkora feeling volt akkoriban.. Mikor Sam rájön, hogy mit tett, feltörte az utolsó pecsétet és tudja, hogy jön Lucifer.. "He's coming... He's coming..."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
az a #7... emlékszem, az volt az a pillanat amikor szerelmes lettem a sorozatba, az a jelenet, azzal a zenével... iron butterfly mondjuk az is benne lehetett volna a top10be, amikor másodszor megy ez a jelenet, a filter - hey man nice shottal, az se volt piskótaSunsky írta:Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbatP. Krisz írta:Ha már CW-s leépülés , Ruby >>>>>>>>>> Laurel .
https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU
#3, #1, kibaszott epikek
kár, hogy már közel sem tudja azt adni a sorozat, mint az első 5 évad... bár én úgy veszem az 5. évad utáni részeket, mint vmi dvd bónuszt, nem valódi részeket
nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nappalesz77 írta:Van kedvenc részetek?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha már ennyire pörög a Supnat.. Van kedvenc részetek? Persze elég nehéz választani, annyi jó volt, de van olyan, ami különösen tetszett nektek? Nekem a kedvencem a 2. évad 20. része, amikor a dzsinn átküldi Deant az álomvilágába. Láttam már vagy 5-ször azt a részt, azt hiszem egyedül azt néztem újra többször is, eszméletlenül jó lett szerintem..
Nekem a barna hajú Ruby jobban bejött, Padalecki jó vásárt csinált vele..Sunsky írta:Erről inkább ne is beszéljünk.. az egyik legkedvesebb karakteremből csinálták a legirritálóbbat
Erre nem is emlékeztem, de rohadt stílusos..Remy írta: Halál
- Sunsky
Hát igen.. ilyenek nincsenek márRemy írta:Íjj, amikor Dean visszatért.Sunsky írta: https://www.youtube.com/watch?v=n6n8NijR3JU
Amire mindenki vár... Laurelnek annyi.
Dead or Alive
Halál
Amúgy rohadjak meg én imádtam ezt a csajt, kár, hogy korán kiírták:
Jo