Nagyabol egyetertek, de a Hollandoknal szerintem most egy nagyon jo kis generacio lesz, legalabbis jobb mint ez a Sneijder fele(gyengebb mint a Bergkampos). Az Ajax,a Feyenoord es a PSV is rengeteg 18-21 eves tehetsegeket nevelt ki, a tobbseguk kezdo a nagy csapatban. Hidding nem lesz sokaig, utanna johetnek a fiatalok.ziro4vr írta: Eljutnak addig, mert nincsenek mások se. Olaszok, Hollandok, Portugálok sehol sincsenek, Franciák langyosak pedig ott van jó alap, Spanyolok se az igaziak amíg VdB ott van, Löw Guardiola majmolása vissza fog ütni..más nemzeteknek is megvannak a maga gondjai, csak a braziloknál még nagyobb az elvárás..nekem is. Régen leültem megnézni bármilyen tinglitangli meccsüket, olyat láttam, amit mástól nem kaptam meg. Ma meg semmi..lófac. Az a 7-1 akkora verés volt, hogy ott kivégezhették volna a felét a pályán...erre mekkora utózöngéje lett? Nem túl nagy..
A spanyolok is jok lesznek ujra, miutan lesz edzo valtas, nagyon jo kis generacio kovacsolodhat ossze ott.
Nem lattam a brazil meccset...emlekszem, h ez Daglesz Koszta egy idoben nagyon fel volt kapva, most milyen a pali?