Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
TWD
[quote="P. Krisz"]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .[/quote]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ők az a 3as, mert azok közül az egyik nő. Morganről nekem Szecska mester ugrott be, ahogy a botjával hadonászott és levert mindenkit Jó évad volt 10/8
[quote="P. Krisz"]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .[/quote]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ők az a 3as, mert azok közül az egyik nő. Morganről nekem Szecska mester ugrott be, ahogy a botjával hadonászott és levert mindenkit Jó évad volt 10/8
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szinkronnak köszönhetően kaszáltam...botrány
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor lehet én is nekikezdek újra.nmate írta:Pocsék a szinkron. Eredeti hanggal érdemes szerintem, felirattal.
az a magyar szinkron.. 24 percet bírtam végignézni vele az első részből. én még most sem hiszem el, h az komoly és nem poénnak szánták.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
rájöttem, hogy miért rúgták ki jeremy clarksont és miért szűnt meg a top gear
a mclaren vagy a porsche nem akarta, hogy miután kénytelenek voltak belemenni az összehasonlító tesztbe, hogy a ferrari odacsapja őket
ezért lefizették a producert, hogy idegesítse fel clarksont, hogy megcsapkodja.
így volt, én tudom.
mondjuk remélem valaki más csinál egy porsche 918 vs mclaren p1 vs laferrari tesztet, melyik akkor a legjobb.
a mclaren vagy a porsche nem akarta, hogy miután kénytelenek voltak belemenni az összehasonlító tesztbe, hogy a ferrari odacsapja őket
ezért lefizették a producert, hogy idegesítse fel clarksont, hogy megcsapkodja.
így volt, én tudom.
mondjuk remélem valaki más csinál egy porsche 918 vs mclaren p1 vs laferrari tesztet, melyik akkor a legjobb.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem meg a Wire pilot nem fogott meg annyira a BrBa után De majd mindenképpen folytatom.Sierra írta:Banshee pilot nem fogott meg annyira, mint vártam.
Azért adok neki esélyt, legalább első évadot meg kéne nézni.
De most a Wire nagyon magasra tette a lécet az ilyen krimi témában.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Maffia sztori nem lehet, nem komplex történetű.hamesz írta:heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
Bemutat egy családot, és egy rendszert, majd szépen mennek az események. Rendőrség, riválisok, börtönök, halálok. Gondolom a hatalomátvétel lesz a középpontban a további évadokban.
Az eleje amúgy a leggyengébb. Hatodik, hetedik rész volt talán a legkomolyabb, ott még az is leizzad a stressztől, aki nézi, de a befejezés is jó lett, bár kiszámítható volt a vége felé.
nmate
Van már magyar felirat is. De angollal is érthető volt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
Banshee pilot nem fogott meg annyira, mint vártam.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pocsék a szinkron. Eredeti hanggal érdemes szerintem, felirattal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én szinkronnal nézem, eredeti szinkron amúgy is olasz nem? akkor meg kb. mindegy.
- nmate
Van már felirat mindhez, akkor nézem is elölről. Szinkronnal ne kezdjétek
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előző rész jobban tetszett de ez is fasza volt . Morgan nekem is nagyon bejött , nem tudom miért de nekem Denzel ugrik be róla a Book of Eli-ból . Glenn puszta kézzel lenyom három zombit sebesülten földön fekve , fák je . A polgármester halála nem volt nagy szám , nagyobbat ütött volna ha valamelyik főszereplőt nyírja ki Pete . Gabriel atya egy nagy fasz , ezt már korábban is megmondtam . Visszatérve a Farkasokra , ha ezekre a balfaszokra akarnak építeni a következő évadban akkor bajok lesznek , valami Terminusos , gyorsan megoldható problémát várok . Az is érdekes hogy Morgan egyedül elverte őket mint a szar akkor hogyan szedtek össze több száz zombit , na mindegy . Bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .Zsombor írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgaaaaaaaaan. Véééééééégre. Első rész vége óta várom a reuniont. Nem volt rossz epizód, bár olyan hatalmas cliffhanger sem volt a vége, amiért kár(azt hittem valamelyik főkaraktert kiiktatják), de a W-s formák most majd biztosan eljönnek ide. Meg gondolom emberbarát Morgannek sem tetszik Rick hóhérsága. Bár lehet meghúzzák azt a csellót, hogy az következő évadnyitó legelején Glennt kinyírja ténylegesen a másik forma.
Na , ez jó hosszúra sikeredett .
Az egész évad : 10/8
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgaaaaaaaaan. Véééééééégre. Első rész vége óta várom a reuniont. Nem volt rossz epizód, bár olyan hatalmas cliffhanger sem volt a vége, amiért kár(azt hittem valamelyik főkaraktert kiiktatják), de a W-s formák most majd biztosan eljönnek ide. Meg gondolom emberbarát Morgannek sem tetszik Rick hóhérsága. Bár lehet meghúzzák azt a csellót, hogy az következő évadnyitó legelején Glennt kinyírja ténylegesen a másik forma.
- h3x0r
Azert vannak kivetelek. Peldaul legutobb az FX-en a Man Seeking Woman olyan gyenge szamokat hozott, hogy siman kaszalni kellett volna. Ennek ellenere berendeltek, csak azert hogy elmondhassak magukrol, hogy immar negyedik eve nem kaszaltak eloszereplos sorozatot az elso evadban.cart írta:Ez az amiben biztos lehetsz, hogy ilyen nincs.Matt009 írta: de el tudom képzelni, hogy van 1-2 presztizs sorozat, amely ugyan veszteséges, de a csatorna megtartja, mert a csatorna arca/kritikusok kedvelik
Nyilván a 10 epizódos sorozatoknál annyival magasabb a reklámblokkok díja is...
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Korrekt sorozat lett. Megéri nézni én nem csalódtam benne. A hangulata is nagyon ott van. Meg nem áll olyan sok részből így töltelék sincs benne.nmate írta:Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bruzsy nagy nehezen megszülte az ötödik feliratot, igaz tele hibával, a legjobb a 100K bónusz forintban.
Minőség&gyorsaság
Minőség&gyorsaság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy Hámesz nem Újpest drukker? Ők is mindig a következő évtől várják a nagy áttörést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Okés Akkor inkább megvárom amíg a következő rész ütni fog.
- P. Krisz
Hamesz komálja .nmate írta:Agent Cartert nézi valaki? Nem sok kimondottan negatív kritikát találok róla.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.