PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
33H7Z-HIZ7Z-AFFQ6
4JRAP-2Z2TV-A3W67
Két játék kódja steam-re. Nekem már megvan, hátha valakinek nincs. Vigyétek.
4JRAP-2Z2TV-A3W67
Két játék kódja steam-re. Nekem már megvan, hátha valakinek nincs. Vigyétek.
na ha mentek ma este szóljatok. írjatok rá valamelyik accomra azt pöröghet.
Nem, csak ha egy hónapig nem lépsz be, elveszi a rangodat. De így is csak novák meg kalák ellen játszottunk szóval kb nem osztott, nem szorzott...lordgabi írta: Ismét egy szűz account?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem lesz gond akkor hogy a driverek windows 8.1-re vannak még? Mert akkor felrakom és megpróbálom, mert visszajött a mikrolag megint és nem tudok vele mit kezdeni már mindent próbáltam. Egyedül XP-n nem mikrolaggolnak a játékok, de ott az újak már nem futnak. Ezért mondom bepróbálkoznék a windows 10-el hátha.
- P. Krisz
Miért ne futna ? Dx 12 csak a végleges verzióban lesz , és még Dx 12-t használó játék sincs .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az hogy a francba van, hogy olvasom, hogy mások felrakják a windows 10 "előzetes" verzióját és futnak rajta a játékok. Most az hogy? Úgy értem pl videókártya driver nincs is még rá csak windows 8.1-re akkor ez hogy lehetséges?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A fene a dolgotokat, nekem mindig csak este jön össze...Faust írta:Két Silver váratik CSGO-ban. Gyertek. Vegyetek fel: kubrickberg
Ismét egy szűz account?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- P. Krisz
Beleraktam 144 órát , van benne tapasztalatom . A szabadulás utáni első faluban is fel tudsz venni questeket , kicsit tápolni jó lesz . Aztán irány White Run . Ott vedd igénybe a karavánt és utazz el a nagy városokba . Ezzel letudva a fast travel nem kell sokat bandukolni . A kocsmákban lehet sok infót szerezni a questekről . Persze közben megtalálnak a frakcióküldetésekkel is /tolvaj, mágus, harcos, orgyilkos / . Persze elindulhatsz felfedezni a vidéket is . Nem lehet igazán elveszni benne .VanillaSky írta:A fórumról valaki tolja a Skyrimet? 2200 ftért megvettem az LE-t - ennyit bőven ért - de kéne valami útmutató, hogy mit merre vagy egyszerűen csak induljak meg a nagyvilágnak és hajrá? Technikai jellegű kérdésem meg az, hogy a hivatalos Bethesda HD textúra modon kívül kell valami hozzá?
Még egy jó tanács , a main questet vagy hagyd a végére vagy azzal kezdj mert lapos és unalmas .
Egyedül a hivatalos textúra pack-et használtam , nem akartam annyira modolni . Kicsit szebb , de a vele egyidős Witcher 2 mellett így is elbújhat .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
A fórumról valaki tolja a Skyrimet? 2200 ftért megvettem az LE-t - ennyit bőven ért - de kéne valami útmutató, hogy mit merre vagy egyszerűen csak induljak meg a nagyvilágnak és hajrá? Technikai jellegű kérdésem meg az, hogy a hivatalos Bethesda HD textúra modon kívül kell valami hozzá?
Két Silver váratik CSGO-ban. Gyertek. Vegyetek fel: kubrickberg
- P. Krisz
Ajánlom neked hogy próbáld ki a Metro 2033-at és a Last Light-ot . A Stalker fejlesztői készítették ezt is és nagyon durva hangulata van , amellett a sztori is jó .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Na kitoltam Stalker SoC-ot. Hát mit mondjak, nehéz egy játék még rookie-n is. Pripjaty-ot meg az atomerőműt kb végig rusholtam, csak azokkal álltam le fightolni akikkel nagyon muszáj, nem is tudtam rendesen befejezni a játékot. Másodszorra talán könnyebb dolgom lesz.
Játszott itt valaki ezzel?
Illetve a folytatások (Clear Sky, Call of Pripjaty) mennyire adják?
Játszott itt valaki ezzel?
Illetve a folytatások (Clear Sky, Call of Pripjaty) mennyire adják?
Aki online, jöjjön arms racezni. 5v5.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Faust írta:Santi és a Nova?
Az vagyok, de sztem túl vagyok értékelve már ezzel is.lordgabi írta:Silver Elite Master volt
Amúgy mostanában simezgetek megint, az mindig is jobban ment, mint az FPS-ek. CS az nekem csak olyan, mint lemenni focizni a haverokkal. Szeretem, de béna vagyok hozzá. :Đ
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Silver Elite Master volt tegnapelőtt még, én két napja nem játszottam, lehet, hogy felrak engem is ma este.Faust írta:Na majd toljuk.
Gabi: Santi és a Nova?
10 után felőlem tehetünk majd egy próbát egy ilyen Versengős meccsel, de azért még ne ma este, gyúrjunk még picit rá.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Na majd toljuk.
Lol: arms race-zzél sokat.
Gabi: Santi és a Nova?
Mostanság úgy vagyunk, hogy ha Remy és Csabi 1-2 meccset nyer, kiszakadunk teljesen a novából, notbad.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Faust írta:Basszák meg a smurf védelmüket, sokat számít valóban.
Volvonak egyik játékában se nagyon sikerül tenni valamicskét a smurf acc-ok ellen nem is értem miért próbálkoznak Mind1. legalább pubon lehet javul valamicskét az aimom és nem Bronze -10be rak be
[FIFA WORLD]
Basszák meg a smurf védelmüket, sokat számít valóban. Igen, 10 meccsig ezt fogja csinálni.
Nem lehet amúgy valahogy 10-en tolni competitive-t "rankbeszámítás" nélkül? Mókás lenne itt kevert csapatokkal meccselni egymás ellen.
Nem lehet amúgy valahogy 10-en tolni competitive-t "rankbeszámítás" nélkül? Mókás lenne itt kevert csapatokkal meccselni egymás ellen.