Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 31., kedd 12:55

morientes írta:Reméljük az elnöknek is leesik végre hogy váltani kell,és létrejön a transzfer.
meg pereznek is leeshetne már :( :mrgreen:

lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 31., kedd 12:34

Nincs most kivásárlási ár az új szerződésében tudtommal. Szerintem 40-ért elengednék, nekünk biztosan.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 12:27

pheco írta:Reus szerintem 60 alatt nem igazán mozdítható. Legalábbis a szerződéshosszabbítása erre utal. Egyik legjobb azon a poszton, hülye lenne a Dortmund 40 körül "elkótyavetyélni".
Nem ennyire emelték a kivásárlási árát 25ről? 40-45-re?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 31., kedd 12:25

Mindig elképzeljük, eltervezzük,hogy mi lenne a legjobb a csapatnak a nyári átigazolási szezonban,de mind hiába, úgyis el fogják cseszni megint. Pedig annyira adná magát néhány transzfer. Ha a tavalyi nyarat kicsit okosabban hozzuk le, ma azt kéne nézegetni,hogy hol játsszuk a király kupa döntőt és hogy a bajnokságban miért vezetünk egy utcahosszal.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 31., kedd 12:12

Reus szerintem 60 alatt nem igazán mozdítható. Legalábbis a szerződéshosszabbítása erre utal. Egyik legjobb azon a poszton, hülye lenne a Dortmund 40 körül "elkótyavetyélni".

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 12:10

Danilo 30
De Gea 20-25
Pogba 80 vagy Reus 40(?)
Bale 100-120 korul menne el szeirntem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 31., kedd 11:57

Realista24 írta:Coentrao - Gayá
Arbeloa - Danilo
Casillas- De Gea
Bale - Reus/Pogba?

Mindez "ingyen"? :coffee:
ezt, h érted, h "ingyen"? h ráfizetés nélkül, v minimum ráfizetéssel és ezért "ingyen". ? :Đ
arbeloa - danilo az negatív totálba szinte, tehát danilo árával.
coentrao - gayá árakat nézve egál
casillas - de gea egyértelmű negatív
bale - reus/pogba itt lehet érdekes, h mennyiért passzintanánk balet, sztem a 100 nem lesz meg, de számoljunk azzal, akkor pogbáért tuti kér a juve 60-80 között, reus lehetne ennél olcsóbb. szóval ez a transzfer plusszos,
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 11:48

Coentrao - Gayá
Arbeloa - Danilo
Casillas- De Gea
Bale - Reus/Pogba?

Mindez "ingyen"? :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 31., kedd 11:15

Nika91127 írta:
A Vozpópuli szerint David de Gea-nak egy feltétele van csak a Real Madrid felé. A spanyol hálóőr a hírek szerint csak akkor ír alá a fővárosi klubhoz, amennyiben Casillas már nem lesz a keret tagja. Forrás: Madridom.hu
Bárcsak ez igaz lenne... :D Tetszik,hogy a srác nem hülye,és nem akar a padra jönni a Iker mögé :agree:
Reméljük az elnöknek is leesik végre hogy váltani kell,és létrejön a transzfer.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 31., kedd 11:01

dzsi91 írta:Szerintem már túl sok hír van Ikerről és De Gea-ról,hogy kamu legyen.Olyan május környékén bejelenti majd,hogy ez az utsó szezonja,júniusban még súlyzózik egyet a 11ikel aztán könnyes búcsút veszünk egymástól.
Tetszik ez a forgatókönyv :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 31., kedd 11:00

Szerintem már túl sok hír van Ikerről és De Gea-ról,hogy kamu legyen.Olyan május környékén bejelenti majd,hogy ez az utsó szezonja,júniusban még súlyzózik egyet a 11ikel aztán könnyes búcsút veszünk egymástól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 31., kedd 10:25

Nika91127 írta:
A Vozpópuli szerint David de Gea-nak egy feltétele van csak a Real Madrid felé. A spanyol hálóőr a hírek szerint csak akkor ír alá a fővárosi klubhoz, amennyiben Casillas már nem lesz a keret tagja. Forrás: Madridom.hu
Bárcsak ez igaz lenne... :D Tetszik,hogy a srác nem hülye,és nem akar a padra jönni a Iker mögé :agree:

Bár tény, hogy fogalmam sincs mennyire hiteles forrás egy vonzópuli, de szerintem ez max. egy vonzó kacsa. Mindezek ellenére nagyon örülnék egy ilyen kitételnek, figyelembe véve az eddig kapusigazolásaink agresszív megszexualizálását. Jó lenne, ha legalább esély lenne váltani... lassacskán ideje volna.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. március 31., kedd 10:13

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 30., hétfő 16:52

De komolyan ha eljon egy PL szezon legjobb játékosa akkor nalunk nem tud játszani? 
Onnan jött cr es Modric nekuk miért megy?
Jah mert egész más futballkultúrából jött akár Modric,akár Ronaldo.
Bald meg a tipikus brit foci neveltje,rúgd és fuss,ami angliában oke,de európa déli részén meg nem nyerő.
Modricnak,Ronaldonak van esze a játékhoz,Balenek meg nincs.Ez ennyire egyszerű.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 30., hétfő 15:17

Jah es ami a legjobban felcsesz hogy az idén láthattuk mi a gyengénk és mi az erősségűnk.
Mindneki látja hogy a 433 a gyengénk es a 442 az amiben a csapat él. Olyan minőségi és mennyiségi keretunk van hogy carlo mar január végére ki kellett volna találja a 442es taktikai felállást.
Ebbe fogunk belebukni es meg is erdemeljuk. Tudjuk mi az erősségűnk de mi ugyis mindent fordítva csinálunk. Es kétlem hogy ezt csak en latom igy...
- Hasta el final, Vamos Real -

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 30., hétfő 15:09

En nem akarom védeni a walesit mert amit az idén csinál az tényleg szar.
De komolyan ha eljon egy PL szezon legjobb játékosa akkor nalunk nem tud játszani?
Onnan jött cr es Modric nekuk miért megy?
masik kérdés látta valaki a tottenham meccsen a walesit 433ban játszani?
Tavaly jobb volt sokkal mint idén?
Szerintem nem csak Bale tehet arról hogy nem megy a játék. Ebben a rendszerben szar ahogy tavaly is az volt. Csak tavaly volt egy DiMaria aki a meccsek felebn jol játszott és ffölénnyt adott tamadasnal. Védekezés pedig mázli hogy kifutta a tüdejet a BBC miatt.
Itt csak az lehet ha végre carlo elveti a 433 taktikát. Egyszerűen fogalmazva még a Real Madrid sem képes 2 variációs taktikával játszani 90 percet.
Vagy a legjobb kérdés aki latta a clasicot: a barca a MSN trió miatt vert meg?
A budos életben nem ver meg ha nem vált taktikát. Nalunk az volt hogy 442ben vedekezunk es 433ban tamadunk. En azt lattam hogy 442ben volt a legnagyobb helyzeteink mert amire felalltunk volna 433ba addigra már a kapu előtt voltunk.
Második felében pedig pont a legrosszabb történt. A csapat es Bale is elfáradt igy tamadasban 433 volt ahol talán benzema élt egy kicsit. Vedekezesben pedig szintén maradt a 433 mert se bale se cr nem ert vissza. Es meg igy sem vertek volna meg.
De enrique akármilyen szar észrevette hogy ha 433ba maradnak akkor középpályán lenyomjuk őket epp azért ment nalunk at első félidőben Bale hatrajott es ha egyebet nem is de zavart.
Második félidőben a híres MSN felbomlott es messi visszajott a középpályára. Ig o lett a Joly Joker raadasul ember előnyben is voltak a középpályán. Enrique észrevette hogy jobb a tamadobb szellemű középpálya mint a 3 csataros játék. Igy messi cseleivel mindig 2 emberrel voltak a középpályán mi meg szenvedtünk a 433ban.
Az a legrosszabb hogy a mester nem akar váltani. Pedig a 442 nekünk isteni volna. Nem.egy messit akarok a középpályán látni de lehetetlen hogy a james kkroos modric isco kp ne lenne aki cselekkel megverjen egy embert es fölényt alakítson ki tamadasban.
En siman kiprobalnam a középpályán ezt a négyest elol meg Cr es Bale. Tudom Benzema a real madrid fia de szerintem Bale jobb lenne 442 elol vagy közepén de azzal hogy le van szorítva a jobb szelre esélye ssincs. O nem az a tipikus szélső. Es nyugodjatok meg hogy nem lessz akkora összeg amiert Perez eladja.
Komolyan nem ertem mi a turoert kell nyomatni a 433at amikor a Barca a példa hogy gyengék vagyunk benne. Ráadásul a barca a példa arra is hogy mernek valtani ha nem megy valami...
Ebben a keretben es Bale-ben is sokkal tobb van...főleg utóbbiban. Bármennyire utálom azt ahogy iden nyomja de modnom nem valo neki ez a játék ez a rendszer. Ráadásul a sérülések miatt kiderult a rendszer sem való nekünk.
Adna az isten carlo ezt eszrevegye.
Ugyhogy en nem kerek se Pogbat se csatart se Reust mert azzal csak a 433 rendszert eltetnenk. Eszméletlenül jó a keretunk es fiatal is...istenem add hogy 433ban dugjak fenekén carlo egy egesz ejjel 11 buzi...mar csak ez ha segít :)))
- Hasta el final, Vamos Real -

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 30., hétfő 14:24

Tucsokival értek abszolút egyet, szerintem is tisztában van a helyzetével, de ha a sajtó meg a szurkolók állandóan baszogatják, azzal nem tud mit kezdeni.
A pályán,ott kellene csattanós választ adni a kritikának,de az valahogy az istennek sem akar összejönni.
Már játékban,én szem szerint nem is várnék el tőle semmit,azt már akkor tudtam hogy nem fog menni neki a latinos stílus mikor ide került.
De azt elvárnám tőle hogy legalább a helyzeteket beverje mint tavaly,vagy passzoljon ha és amikor kell...de már az sem.Akkor mire az arc,ezt nem értem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 30., hétfő 13:57

A Barca ellen hajtott, védekezett, abszolút vállalhatóan játszott addig, amíg a csapat is vállalhatóan futballozott. Kihagyott egy komoly helyzetet, azért lehet szidni, de ennyi erővel Roncit is meg Benzemát is elő lehet venni. Úgy van itt ekézve Bale, mintha ő lenne a sikertelenségünk fő oka. Mindenkinek jobb lenne, ha nyáron eligazolna, de a savazást ilyen mértékben (minden egyes nyilatkozata után?) hanyagolni kellene, mert amekkora szidalmazást kap az emberünk, annyival messze nem rosszabb a BBC másik két tagjánál már. Csak a másik két arcnak nagy fan klubja van itt, pedig az ő háza tájukon is lenne mit söpörni bőven.
Vállalhatóan? Semmit nem tett hozzá a meccshez. Egy beadására sem emlékszem, ami embert talált volna. Egy értelmes mozdulata nem volt. Attól meg ne legyen már jó valaki, mert most véletlenül visszajött védekezni. Egy 100 milliós játékosnál elég gáz ilyet kiemelni. Az a gond hogy Illarát is betehettük volna a helyére. Azt a védekezést ő is lehozza. Azon kívül meg csak arra emlékszem, hogy az ötösön belül elrúgta benzema elől és kaput se talált. Meg arra, hogy már gólt kiáltottam, amikor Balenél volt a labda CR meg bent volt üresen csak egy be passz kellett volna és gól, de erre ő inkább megtolja és Pique szereli. Simán lezárhattuk volna az első félidőben, ha nem balfaszoskodik. És ez nem azért van, mert most rossz formája van. Azt még megérteném, de a csávó augusztustól ezt hozza és beton kezdő. Egy fék a csapatban jelenleg és bár a BBC másik két tagja sem volt nagy formában mostanság, de még így is ég és föld a különbség. Remélem James váltja Balet most hogy felépült és nyomhatjuk azt, amit ősszel. Mert így csak 10 emberrel állunk ki mindig.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 30., hétfő 13:39

Bale tényleg rossz formában van és nem is nagyon való ide sajnos, de nem érzem közel sem ennyire nagyképűnek, mint amilyen stílusban is írtok róla. A fülbefogós dolgon kívül mi volt olyan nagyképű, amit tett? Lehet te is csinálnád, ha mindenki baszogatna, még ha jogosan is. CR kapitányos gólöröme is ugyanez. Baszogatták, ő meg visszaszólt egy tiziből szerzett gól után egoból. Akkor ünnepelte a fórum ezért.

Nézzétek meg ezt az interjút, különösen 2:50 után a kérdésre mit válaszol. Konkrétan bevallja, hogy nehéz neki a spanyol, mert nem valami okos :lol: Az egész interjú alatt nagyon szimpatikus és szerintem jól kezeli a médiát összességében.

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 30., hétfő 13:22

Sajnos elhiszi, hogy ultra nagy hercig, Realban nyomja, süt a nap, Bentley pöcc-röff, mi kell még?
Alázat semmi. Képtelen beállni a sorba, önző, nagyképű, ki ha én nem style. Ez egy csapatsportban soha nem kifizetődő.

Az az igazság, hogy jelen pillanatban egy púp a csapatnak, és ki kell mondani: Bale sz@r. Vagy sár. Kinek hogy tetszik.
Az igazán kétségbeejtő, hogy nála rohadtul nem érzem, hogy ez valaha is megváltozik. Egyszerűen totál idegen, nem hiszem, hogy valaha is képes lenne belesimulni ebbe a csapatba. Más ország. Kár érte.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Vissza: