Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kérdés, szerintem a jelent nem nagyon fogják forszírozni, maximum egy elvarratlan ügy lesz, ami miatt Saul retteg, és talán ez vezet el a halálához. De a sorozat többnyire a múltat fogja forszírozni, szerintem vagy azzal zárul le, hogy Walter besétál Saul irodájába, vagy az utolsó évad már párhuzamosan fog futni azzal az időszakkal, de sok keveredés nem lesz. Engem legjobban Kim karaktere érdekel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vele mit terveznek rengeteg potenciált érzek a karakterben, hatalmas drámaforrás, hosszútávon nem lesz Jimmyé, ez tuti, de én akár azt is el tudom képzelni, hogy szeretőből lesz "főellenség" (jogi értelemben persze).better call saul
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!#fuckchuck
sokkal jobb, mint amire számítottam akkor, amikor kiderült, hogy sorozat lesz.
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.
Amúgy a sorozat eddig nekem is tetszik. Szerintem jobb, mint a BB első évadja, bár kicsit kuszák a sztorik, és én hiányolom a főszálat, ami az évad szervezőegysége lenne. Biztos vagyok benne, hogy később lesz olyan is. A részek minősége még eléggé hullámzó, van 1-2 kiemelkedő rész, de összességében a színvonal még nem verdesi az egeket.