Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem is hiba volt ekkora versenytársat igazolni Carvajal mellé/mögé/elé. Carvajal az aki mindig megdöglene a mezért, akar hajt, és még jó is. Az meg, hogy majd használjuk bal védőként... aha..Coentrao is univerzális játékos, teljesen megért 30 milliót ő is.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meglep, hogy már le is rendeztünk egy elég jónak tűnő játékos átigazolását. Biztos, hogy mi vettük meg?
Bár ùgy is lesz valaki akiért szaladgálunk egész nyáron...
Bár ùgy is lesz valaki akiért szaladgálunk egész nyáron...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is remélem, hogy mindkét szélre hoztuk, akkor látom értelmét az egésznek ennyi pénzért. Lenne 3 ember a két szélre. Így jól is kezelhető.
Ellenkező esetben lehet hozni még egy embert balosra is, ki tudja mennyi pénzért megint.
Ellenkező esetben lehet hozni még egy embert balosra is, ki tudja mennyi pénzért megint.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Én most néztem 2 videót róla. Ezek alapján mondom, hogy nem jött zavarba, (mint pl. Bale, James), ha ballal kellett lőni vagy hozzáérni a labdához. Az meg csak egy dolog, h eddig nem játszott bal oldalon. Megint csak Azpilicuetat írom, ő sem játszott a Chelseabe igazolása előtt bal oldalon, most meg kiszorítja Filipe Luist jobblábasként. Szóval ha tényleg beválik mind2 oldalon, akkor nagyon is megérte az emberünk.KAG írta:http://www.transfermarkt.co.uk/danilo/p ... ler/145707ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
Itt full jobbos csak.
És whoscored szerint is csak a jobboson játszott a Portoban idén
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
http://www.transfermarkt.co.uk/danilo/p ... ler/145707
Itt full jobbos csak.
És whoscored szerint is csak a jobboson játszott a Portoban idén
ZIDANE
Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matt009 írta:31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
Netto emberhátrány már Alvaro.
Én nagyon kedveltem, emberileg (már amennyi átjön a média által) az egyik legszerethetőbb figura a csapatból.
De sajnos tényleg nulla amit lehoz már.
Azzal persze én sem értek egyet, hogy minek kellett ennyi pénzért hozni valakit.
elég szarul jött ez a hír ápr1 0:20... tuti nem átb@szás?
ZIDANE
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
Akkor remélem a következő hetekben még bejelentjük a De Gea+Pogba+Reus pakkot.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
kozben a Porto hivatalos oldala is kirakta
a lenyeg: 31,5 milhões de euros
a lenyeg: 31,5 milhões de euros
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor alakul a jobb oldalunk is.. Gondolom, így már 100%, hogy Alvaro távozik.. Lesz Carvajalnak is egy kis verseny legalább! Ártani, nem árt!
Akkor még megy Khedira, Bale, Chicha, Illarra?! Alakul.. de hosszú nyarunk lesz megint...
Akkor még megy Khedira, Bale, Chicha, Illarra?! Alakul.. de hosszú nyarunk lesz megint...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
AS/Marca, egyebek szoktak ilyenkor hülyéskedni, a hivatalos honlap nem.
Üdv!
Üdv!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Meg nem hiszem, hogy ilyennel hülyítenék a népet, azért az kicsit durva lenne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hahó van egy Daniló
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet énis beszptam.
ápr. 1,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet énis beszptam.
ápr. 1,
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jelek nem azt mutatjak. Szerintem az EB-ig maradni akar, gondolom az lehet nala a cel.CS0ki írta:Én még a 20-at is duzzogva adnám meg...Se konkurenciáról nem hallani, se arról, hogy De Gea esetében bármelyik más csapat szóba kerülhetne. Adná, hogy elhozzuk idén, de ha Casillas nem akar lépni, akkor akár még egy évig maradhat, aztán majd utána jöhet ingyen.1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jaja komolyan gondoltam, azért is volt ott a miszter grín.morientes írta:Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?csabi* írta: meg pereznek is leeshetne már :Đ
lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk
hexor jól mondja hameszes dologra írtam
Én még a 20-at is duzzogva adnám meg...Se konkurenciáról nem hallani, se arról, hogy De Gea esetében bármelyik más csapat szóba kerülhetne. Adná, hogy elhozzuk idén, de ha Casillas nem akar lépni, akkor akár még egy évig maradhat, aztán majd utána jöhet ingyen.1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.
- h3x0r
Szerintem ezert irta:morientes írta:Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?
Téma: Gareth Bale - 11
Realista24 írta:Perez mondja, nem az elnök? WAT?hamesz írta:4-4-2-be jó a csapat. Balenek nincs helye, de az ára miatt játszania kell. És ezt Perez mondja nem az elnök szóval amíg Bale itt van nem fog sose úgy játszani a csapat, ahogy tudna. Ez meg ijesztő:
"Florentino Pérez has no doubts whatsoever about the future of Gareth Bale. Real Madrid's Welsh star is untouchable. He is not going anywhere. The door is firmly closed."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?csabi* írta:meg pereznek is leeshetne már :Đmorientes írta:Reméljük az elnöknek is leesik végre hogy váltani kell,és létrejön a transzfer.
lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...