Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. április 1., szerda 22:55

A Gomorrába csak én nem értem, hogy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kőgazdag maffiózónak miért csak kétcsíkos tréningruhára telik? :mrgreen: Aztán Gennaro öltözete is megér egy misét. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 1., szerda 21:44

Bontakozik, bontakozik, de valahogy egyre érdektelenebb a számomra. Bár most szar a lelkivilágom. Még 6 rész van, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a végére. Bár nem nehéz kitalálni, de a körítés még jó lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 1., szerda 21:29

Flash rohadt jó volt. Az Arrowt már mérföldekkel lekörözte(mondjuk nem volt nehéz :mrgreen: )
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!I'm your father mindent vitt. Skywalker jól hozta a szerepét.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 1., szerda 21:24

Bates Motel S2
Az elozo evad nagyon jol kezdett, a sorozat hangulata, az anya es fia beteges kapcsolata hamar elvarazsolt, jottek a kiemelkedo reszek, viszont a kozepe korul kicsit unalomba fulladt a tortenet. Ezzel szemben a masodik evad nem hozott annyi kiemelkedo reszt, viszont szepen epitettek a tortenetet es az evad utolso felere felporgott a sorozat. A ket foszereplo alakitasat elmeny volt nezni, talan ez volt a masodik evad, meg ugy az egesz sorozat legnagyobb erossege.

A harmadik evadra mindenkepp kivancsi vagyok, az utobbi hetekben nem sok szo esett rola, de azert remelem kovetik meg paran.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 1., szerda 16:21

A Daredevil showrunnere, Steven DeKnight szeretne csinálni egy brutális, R korhatáros Megtorló sorozatot. Szerinte ha valamelyik karakter megérdemli az R minősítést, az Megtorló.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 1., szerda 14:26

Na jó, Flash új részében volt a sorozat eddigi legkirályabb jelenete. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=9cxFWILb8X0

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 31., kedd 20:11

Sense8
Wachowski-ék , Netflix , történet is érdekesnek tűnik . Biztos le fogom csekkolni .
Bár lehet hogy én vagyok a hülye hogy még bízok Wachowskiékban . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 31., kedd 19:26

revolver írta:Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan ez mennyivel játszódik a BB előtt? 7 évet olvastam valahol, de a mai részben egy elég modern Dell monitort láttam, szóval nem értem.
wiki szerint: Better Call Saul is an American television drama series created by Vince Gilligan and Peter Gould. It is a spin-off of Breaking Bad, which was also created by Gilligan. Set in 2002, Better Call Saul is about small-time lawyer James "Jimmy" McGill (Bob Odenkirk), six years before his appearance on Breaking Bad; events after the original series are briefly explored.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. március 31., kedd 19:18

Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan ez mennyivel játszódik a BB előtt? 7 évet olvastam valahol, de a mai részben egy elég modern Dell monitort láttam, szóval nem értem.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 31., kedd 18:54

better call saul
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!#fuckchuck
sokkal jobb, mint amire számítottam akkor, amikor kiderült, hogy sorozat lesz.
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kérdés, szerintem a jelent nem nagyon fogják forszírozni, maximum egy elvarratlan ügy lesz, ami miatt Saul retteg, és talán ez vezet el a halálához. De a sorozat többnyire a múltat fogja forszírozni, szerintem vagy azzal zárul le, hogy Walter besétál Saul irodájába, vagy az utolsó évad már párhuzamosan fog futni azzal az időszakkal, de sok keveredés nem lesz. Engem legjobban Kim karaktere érdekel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vele mit terveznek rengeteg potenciált érzek a karakterben, hatalmas drámaforrás, hosszútávon nem lesz Jimmyé, ez tuti, de én akár azt is el tudom képzelni, hogy szeretőből lesz "főellenség" (jogi értelemben persze).
Amúgy a sorozat eddig nekem is tetszik. Szerintem jobb, mint a BB első évadja, bár kicsit kuszák a sztorik, és én hiányolom a főszálat, ami az évad szervezőegysége lenne. Biztos vagyok benne, hogy később lesz olyan is. A részek minősége még eléggé hullámzó, van 1-2 kiemelkedő rész, de összességében a színvonal még nem verdesi az egeket.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 31., kedd 18:04

Mondom én, hogy a Jóbarátok a legjobb sorozat a világon :mrgreen:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 31., kedd 15:56

black sails 2. évad

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyszerű évad volt, nem volt 1 gyenge rész sem.
az 1. évad közepéig igen közepes volt, majdnem kaszáltam is, de aztán rátalált a tű a bakelitre, és azóta parádés a színvonal. talán az volt a baj az elején, hogy igen sokat faszoltak, totyogtak egy helyben, nem sok minden történt. ez volt az ára az építkezésnek, de kifizetődött.

jó kis plusz, hogy mindenki annak drukkol, akivel a legjobban tud azonosulni, nincs kimondott főszereplő/jófiú. flint, vane, rackham, billy, silver eleanor, mindenkinek sok pártolója akad.
én leginkább flint-silver párti vagyok, rendesen sajnáltam is utóbbit az utolsó részben, bár már sajnos redditen belefutottam spoilerbe 1 héttel korábban. egy fasza videó kettejükről :D de a feltöltő többi videója is ugyanolyan zsír :D

egy negatívum, flint semmiből jött ferde hajlama, ez szerintem eléggé nagy luft volt, nagyon sokakat felháborított, engem nem, de az zavaró, hogy addig a pillanatig utalás sem volt arra, hogy a férfias flint fullhomo.

már csak 9-10 hónap a 3. évadig... :/

az évad nálam 9/10

better call saul

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!#fuckchuck
sokkal jobb, mint amire számítottam akkor, amikor kiderült, hogy sorozat lesz.
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.

eddig ez is 9/10 nálam, a jövő heti évadzárótól függően lehet több is

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 31., kedd 13:54

Trónok Harca szereplők vs futballisták - hasonmások.
Van benne egy-két komolytalan azért. :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 31., kedd 13:53

h3x0r írta:
csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Sztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.

Elso 3 resz alapjan: nem egy sirva rohogos vigjatek, persze tobbszor is elmosolyodtam, de mar csak a tema miatt is mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
Igy 7 resz utan: Erdekes tema, nagy potencial, de elszurtak. Csinalhattak volna egy olyan sorozatot, ahol bejarja Amerikat, mindenhol hulyeskedik egy jot, par reszenkent talalkozik erdekes karakterekkel, egyutt folytatjak az utazast, stb. Ehelyett kaptunk egy tucat romkomot, tele klisekkel, kinos jelenetekkel, poenok persze sehol. Reszrol reszre esett a szinvonal. Inkabb kasza.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 31., kedd 9:18

TWD
[quote="P. Krisz"]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .[/quote]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ők az a 3as, mert azok közül az egyik nő. Morganről nekem Szecska mester ugrott be, ahogy a botjával hadonászott és levert mindenkit :mrgreen: Jó évad volt 10/8
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 9:04

A szinkronnak köszönhetően kaszáltam...botrány :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 31., kedd 8:57

nmate írta:Pocsék a szinkron. Eredeti hanggal érdemes szerintem, felirattal.
akkor lehet én is nekikezdek újra.
az a magyar szinkron.. 24 percet bírtam végignézni vele az első részből. én még most sem hiszem el, h az komoly és nem poénnak szánták. :shutup:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 31., kedd 7:58

rájöttem, hogy miért rúgták ki jeremy clarksont és miért szűnt meg a top gear :mrgreen:
a mclaren vagy a porsche nem akarta, hogy miután kénytelenek voltak belemenni az összehasonlító tesztbe, hogy a ferrari odacsapja őket :D :lol:
ezért lefizették a producert, hogy idegesítse fel clarksont, hogy megcsapkodja.
így volt, én tudom.

mondjuk remélem valaki más csinál egy porsche 918 vs mclaren p1 vs laferrari tesztet, melyik akkor a legjobb.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 31., kedd 1:21

Sierra írta:Banshee pilot nem fogott meg annyira, mint vártam.
Azért adok neki esélyt, legalább első évadot meg kéne nézni.

De most a Wire nagyon magasra tette a lécet az ilyen krimi témában. :/
Engem meg a Wire pilot nem fogott meg annyira a BrBa után :mrgreen: De majd mindenképpen folytatom.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 31., kedd 1:07

hamesz írta:
realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad? :)
Maffia sztori nem lehet, nem komplex történetű. :)
Bemutat egy családot, és egy rendszert, majd szépen mennek az események. Rendőrség, riválisok, börtönök, halálok. Gondolom a hatalomátvétel lesz a középpontban a további évadokban.

Az eleje amúgy a leggyengébb. Hatodik, hetedik rész volt talán a legkomolyabb, ott még az is leizzad a stressztől, aki nézi, de a befejezés is jó lett, bár kiszámítható volt a vége felé.

nmate

Van már magyar felirat is. De angollal is érthető volt.

Vissza: