OFF
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ha szeretném elkezdeni a futsalt komolyabban akkor hova kéne mennem? Mit tudtok ajánlani? Esetleg valaki űzi itt a sportot? vidéki vagyok itt még nagy pályás foci sincs :Đ
Google mapsen lehet pacmanezni. Jó mulatást mindenkinek!
Soha nem hallottam még Beckhamet beszélni
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... an-2404515
soha nem értettem, hogy Beckhamet miért nem lehet szeretni
soha nem értettem, hogy Beckhamet miért nem lehet szeretni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
1. folyosón egyre többen leszneknmate írta:Az érzés amikor az egész koliban elmegy a net és mindenki megőrül: felbecsülhetetlen.sentry írta:Koli.
Havi egy ezres.
100MBit/sec fel.
le.
2. jó csajszobában egyre többen lesznek
3. tanulószobában egyre többen lesznek
- Nálad sincs net?
Mesélte egyik doktorandusz/tanársegéd haverom, hogy régebben még menő volt ha egy szobában volt egy píszpkompjuter ( ) és mindenki oda járt. Teli volt a szoba.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szóval érted, ez tarthatatlan.sentry írta: Mondjuk az kemény.
Talán azzal,hogy megjelenik a T is a körzetben,kialakul egy kis versenyhelyzet, talán lép valamit a UPC is.
Nem véletlen indult itt ellenük eljárás a piaci verseny megszegéséért,vagy mifene,nem értek hozzá, de a lényeg,hogy már feltűnő volt a 21.században miként ténykednek itt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Mondjuk az kemény.csababarca írta:Kitudja, én hiszek benne,hogy ennél csak jobb lehet...BLaZE írta:a T-vel se leszel előlrébb
4500 pénzt fizetünk, 300kbps-el töltünk le...
BP-n albiba 2500 volt a havidíj, 4-5 mbps-el robogtak le a tékából a cuccok.
Van különbség.
Koli.
Havi egy ezres.
100MBit/sec fel.
le.
- csababarca
Kitudja, én hiszek benne,hogy ennél csak jobb lehet...BLaZE írta:a T-vel se leszel előlrébb
4500 pénzt fizetünk, 300kbps-el töltünk le...
BP-n albiba 2500 volt a havidíj, 4-5 mbps-el robogtak le a tékából a cuccok.
Van különbség.
- csababarca
Hetek óta még a szokásosnál is lassabb, eleve nagyon gyenge a csomagunk itt a 29-es körzetben botrányosak a körülmények,de ami márciusban megy,az még rosszabb mint ami volt.hamesz írta:másnál is szarakodik meg lassú a UPC net?
Múlthéten kábelezte a Telekom az utcánkat, áprilistól elvileg elérhető lesz nálunk is végre a szolgáltatásuk, megszűnik a monopolhelyzete végre a upc-nek...megyek is át egyből a magentára.
(tudni kell, nálunk nincs semmi fiberpower,meg egyebek, amiket reklámoznak...nálunk van 4 lehetőség horroráron, aztán válassz...10 éve...)
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
help!
http://imagerz.com/QFdDVFRSAlI tudja vki, h ez miért van?
suli wifit szeretném beállítani, de a legördülő sávban nincs semmi. pedig ott mindenféle cuccnak kéne lennie, amit beállítva működik megfelelően a wifi. (na értitek )
wifi drivert frissítettem, de az sem jó.
http://imagerz.com/QFdDVFRSAlI tudja vki, h ez miért van?
suli wifit szeretném beállítani, de a legördülő sávban nincs semmi. pedig ott mindenféle cuccnak kéne lennie, amit beállítva működik megfelelően a wifi. (na értitek )
wifi drivert frissítettem, de az sem jó.
92:48
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A feladat adott LRealista24 írta: Ez mondjuk nagy előny egy egyke gyerekkel szemben, ha van egy idősebb. Ezt kimutatták már millióféleképpen, hogy a második gyerek az esetek túlnyomó többségében könnyebben és gyorsabban tanul(hat).
Nem gondoltam, hogy valaha lesz ilyen, de egyetértek Matt-el.Matt009 írta:
A saját véleményem az, hogy amit a Polgár lányokkal elértek, az lenne a követendő út, mert gyakorlatilag a mai terminus technikusunkkal mondva "zseniket neveltek" a lányokból, de ez inkább volt a korán elkezdett, jó elképzeléseken alapuló nevelési folyamat eredményei, mint az egyéni képességeik diadala. Az a véleményem, hogy az elérhető maximumot kell kihozni a gyerekekből, mert azok, akik kaptak valamilyen lökést gyerekkorban azok sokkal értékesebb, hasznosabb elemei a társadalomnak, jobban terhelhetők, jobbak a problémamegoldásban, és nagybetűs emberként is jobban megállják a helyüket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jogos amit írsz,az IQ teszt jellege tanulható,mert sablonos,ez igaz....de azért tegyünk különbség IQ teszt és iq tesztecske között....én megcsináltam azt ami igazi,az valós időre ment,ott alig van pár másodperced a feladat megértésére és a döntésre,alig tudod értelmezni vagy meglátni,mert ketyeg a vekker minden feladat közben és rohadt módon idegesítő hogy kapsz 10 mp-et és az alatt olvasd el,értelmezd,lásd meg megoldást és üsd le. Az durva......azok nem IQ tesztek amik nem időre mennek,azok bohóckodni jók...vagy gyakorolni.Az IQ is fejleszthető, ha sok IQ tesztet oldasz meg előbb-utóbb rutinból képes leszel kivételesen magas eredmény elérésére, mindössze meg kell érteni a feladatok logikáját, de közben nem lettél hirtelen szuper intelligens.
Egyszer csináltam csak.....124 lett. AZ IQ teszt volt. Amúgy 'mindenkinek " extra magas....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.