Az,de egy normális középpályásra meg sajnálja a klub a pénzt...de 31 millioert kellett egy szélső védő.De lehet hogy csak én nem értem...ikarus93 írta:Nem kell itt aggódni a pénzügyi dolgokon. A Real Madridnak van a legnagyobb bevétele a foci csapatok közül. Ki más akkor, ha nem a Real engedheti meg magának ezeket az igazolásokat?
De Gea is 30+ ért fog jönni, ha jön.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor megbuktatjuk az orvosin :ĐCA kérte ez biztos, a vicces az lesz ha Perez a szezon végén megköszöni neki és felállítsa a padról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én már nem foglalkozok az árakkal, teljesen felesleges...éhen nem fognak halni az biztos.
Érdekelne viszont, mi az elképzelés, hová szánják őt. tényleg jó lenne ha mindkét oldalon tudna játszani, viszont én erre sok esélyt nem látok. Majd meglássuk nyáron...CA kérte ez biztos, a vicces az lesz ha Perez a szezon végén megköszöni neki és felállítsa a padról.
Érdekelne viszont, mi az elképzelés, hová szánják őt. tényleg jó lenne ha mindkét oldalon tudna játszani, viszont én erre sok esélyt nem látok. Majd meglássuk nyáron...CA kérte ez biztos, a vicces az lesz ha Perez a szezon végén megköszöni neki és felállítsa a padról.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Nagyon megy most a Portonak a játék és kétségkívül fontos láncszeme ennek a remekül összerakott csapatnak Danilo, akit marha jó spílernek is tartok személy szerint....
MÉGIS úgy vélem hogy ilyen buta, böszme, idióta döntést meghozni, hogy a csapatban egyazon posztra, két EGYÁLTALÁN NEM UNIVERZÁLIS, egyenként viszont adott posztra TÖKÉLETES játékos PAZARLÁS. Carvajal saját nevelés, beilleszkedett, nagyon magas szinten tud játszani. A csapatunk most már oszlopos tagja, válogatott. Most meg leigazolunk 10 milliárd forintért MÉG EGY CARVAJALT.
WTF?!
Ezt a pénzt is beleforgathatták volna egy Pogba-üzletbe........... de erről már nem is szólok.
MÉGIS úgy vélem hogy ilyen buta, böszme, idióta döntést meghozni, hogy a csapatban egyazon posztra, két EGYÁLTALÁN NEM UNIVERZÁLIS, egyenként viszont adott posztra TÖKÉLETES játékos PAZARLÁS. Carvajal saját nevelés, beilleszkedett, nagyon magas szinten tud játszani. A csapatunk most már oszlopos tagja, válogatott. Most meg leigazolunk 10 milliárd forintért MÉG EGY CARVAJALT.
WTF?!
Ezt a pénzt is beleforgathatták volna egy Pogba-üzletbe........... de erről már nem is szólok.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- ikarus93
Nem kell itt aggódni a pénzügyi dolgokon. A Real Madridnak van a legnagyobb bevétele a foci csapatok közül. Ki más akkor, ha nem a Real engedheti meg magának ezeket az igazolásokat?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Danilo megy jobb hátvédbe, Carvajal megy Bale helyére a jobb szélre, Bale meg megy a MU-ba!
na jó, ez az április 1. engem is megfertőzött..
na jó, ez az április 1. engem is megfertőzött..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jah, elég nyilvánvaló, hogy Perez nem őt szánja a nagy nyári dobásnak...CS0ki írta:Egy jobb oldali nem spanyol védő, akinek kb semmi marketing értéke nincs? Szerintem elég egyértelmű...Azt lehet tudni hogy kinek az igazolasa danilo? Perez maganakcioja vagy ncselotti keresere jott?
Carlo terveibe illik a srác, illetve Carvajallal szemben nem akkora a bizalma az olasznak. Hogy miért? Nem tudom.
Nem illik.
Egy jobb oldali nem spanyol védő, akinek kb semmi marketing értéke nincs? Szerintem elég egyértelmű...Azt lehet tudni hogy kinek az igazolasa danilo? Perez maganakcioja vagy ncselotti keresere jott?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hívták egyikünket sem még.BBeno írta:Azt lehet tudni hogy kinek az igazolasa danilo? Perez maganakcioja vagy ncselotti keresere jott?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mivel Carvajal volt a keretből az egyetlen, aki rendesen rotálva volt, én arra következtetek, hogy Ancelotti kérése volt.
Azt lehet tudni hogy kinek az igazolasa danilo? Perez maganakcioja vagy ncselotti keresere jott?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meglep,hogy még mindig meg tudtok lepődni a vételárainkon én már csak vállat vonok, amíg nem papucsban játszanak a játékosok, addig nem aggódok, valszeg megmarad a klub.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
31,5 millió? Egy jövőre lejáró szerződésű jobb hátvédért? Parádés...
Ha nem lenne Carvajal, csak kicsit húznűám a számat, mert amúgy fasza játékos, nem kérdés. De van Carvajal, egy fiatal, saját nevelésű játékos, aki nem tudom hány év után végre befért a madrid kezdőjébe, és nem lógott ki lefelé onnan.
Nem hinném, hogy annyira úszkálunk a pénzben, hogy beleférjenek az ilyen dolgok, de Perezék biztos jobban tudják. Mindenesetre szerintem lehúztak minket, ráadásul egy olyan poszton, ahol nem feltétlenül szorultunk rá ilyen szintű játékosra.
Az meg, hogy majd jó lesz bal oldalra meg majd középre...Az necces dolog, nem játszott azokon a posztokon annyit és úgy, hogy arra lehessen építeni.
Ezek után visszavonom a tegnap írtakat, De Gea-ért is képesek leszünk 40 millókat fizetni, ha úgy van...
Ha nem lenne Carvajal, csak kicsit húznűám a számat, mert amúgy fasza játékos, nem kérdés. De van Carvajal, egy fiatal, saját nevelésű játékos, aki nem tudom hány év után végre befért a madrid kezdőjébe, és nem lógott ki lefelé onnan.
Nem hinném, hogy annyira úszkálunk a pénzben, hogy beleférjenek az ilyen dolgok, de Perezék biztos jobban tudják. Mindenesetre szerintem lehúztak minket, ráadásul egy olyan poszton, ahol nem feltétlenül szorultunk rá ilyen szintű játékosra.
Az meg, hogy majd jó lesz bal oldalra meg majd középre...Az necces dolog, nem játszott azokon a posztokon annyit és úgy, hogy arra lehessen építeni.
Ezek után visszavonom a tegnap írtakat, De Gea-ért is képesek leszünk 40 millókat fizetni, ha úgy van...
- ___Samy___
Egyetertek. Carvajal fejlodik toretlenul, igy nem tudom mi lesz, raadasul ennek a sracnak is kellenek a percek, ha jol tudom fiatal. Meg ugye 30 milla. Ettol mar csak az lenne a szebb ha betuszkolnank egy olyan posztra ahol nem is jatszik.Matt009 írta:31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
Ertem en, hogy kell a bo keret, de nem azon a poszton kene tobb ilyen kaliberu jatekost a keretben tartani.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem is hiba volt ekkora versenytársat igazolni Carvajal mellé/mögé/elé. Carvajal az aki mindig megdöglene a mezért, akar hajt, és még jó is. Az meg, hogy majd használjuk bal védőként... aha..Coentrao is univerzális játékos, teljesen megért 30 milliót ő is.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Meglep, hogy már le is rendeztünk egy elég jónak tűnő játékos átigazolását. Biztos, hogy mi vettük meg?
Bár ùgy is lesz valaki akiért szaladgálunk egész nyáron...
Bár ùgy is lesz valaki akiért szaladgálunk egész nyáron...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is remélem, hogy mindkét szélre hoztuk, akkor látom értelmét az egésznek ennyi pénzért. Lenne 3 ember a két szélre. Így jól is kezelhető.
Ellenkező esetben lehet hozni még egy embert balosra is, ki tudja mennyi pénzért megint.
Ellenkező esetben lehet hozni még egy embert balosra is, ki tudja mennyi pénzért megint.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Én most néztem 2 videót róla. Ezek alapján mondom, hogy nem jött zavarba, (mint pl. Bale, James), ha ballal kellett lőni vagy hozzáérni a labdához. Az meg csak egy dolog, h eddig nem játszott bal oldalon. Megint csak Azpilicuetat írom, ő sem játszott a Chelseabe igazolása előtt bal oldalon, most meg kiszorítja Filipe Luist jobblábasként. Szóval ha tényleg beválik mind2 oldalon, akkor nagyon is megérte az emberünk.KAG írta:http://www.transfermarkt.co.uk/danilo/p ... ler/145707ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
Itt full jobbos csak.
És whoscored szerint is csak a jobboson játszott a Portoban idén
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
http://www.transfermarkt.co.uk/danilo/p ... ler/145707
Itt full jobbos csak.
És whoscored szerint is csak a jobboson játszott a Portoban idén
ZIDANE
Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.