Értem én, de jelenleg Benzemának van kb 0 cseréje (csicsa van azt csocsi) oda gondoltam 196 centijével rá legalább meg lehet játszani a beíveléseket (Rühellem azt a játékrendszert, hogy a 2 szélső felfut beível...)Kerlon írta:Dehogy, Dost ebben a rendszerben olyan lenne, mint anno nálatok Ibra... Csak Dost 5 fokkal gyengébb nála. Mozgékony, kreatív, kombinatív csere csatár kell, aki a szélen sem elveszett.
Kommentáld a híreket
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Kommentáld a híreket
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
You say Auba i say meyang!Kerlon írta:Dehogy, Dost ebben a rendszerben olyan lenne, mint anno nálatok Ibra... Csak Dost 5 fokkal gyengébb nála. Mozgékony, kreatív, kombinatív csere csatár kell, aki a szélen sem elveszett.
Nem illik.
Dehogy, Dost ebben a rendszerben olyan lenne, mint anno nálatok Ibra... Csak Dost 5 fokkal gyengébb nála. Mozgékony, kreatív, kombinatív csere csatár kell, aki a szélen sem elveszett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként amellett, hogy Bale helyére legtöbben már a szertárost állítanák be, a BBC rotálására egy Dost elférne ott, kíváncsi
lennék rá a La Ligában, emellett nem csak egy csicsához vagy magához tudna nyúlni Ancelotti.
lennék rá a La Ligában, emellett nem csak egy csicsához vagy magához tudna nyúlni Ancelotti.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Régi szép időkJonathan Woodgate-t (22 m€, Newcastle), Walter Samuelt (25 m€, AS Roma)
- ikarus93
Realista24 írta:Igen, csak ott nem volt képben Mendes, itt meg igen. Ugyan nem ügynöke a játékosnak, de "segített" a kommunikációban....Ő a nagyon jó példa. Ugyanúgy lejáró szerződésű volt, csak egy sokkal parasztabb csapatból kellett elhozni, friss világbajnokként, középpályásként. És elhoztuk olcsóbban.
Most már értem, hogy mért került ennyibe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
spanyoloknál a brazilok, argentínok ha jól emlékszem 3 év után kapnak.Danderan írta:Hány év után kapják meg az európai útlevelet?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Casemirot eladjuk a Juvéba vagy valahova, Lucas meg átveszi a helyét a Portonál. Szerintem.BBeno írta:ne nagyon számoljatok casemiroval mert megvan a 3 nem EU-s. lucas,danilo,james. innen ugye szó volt róla hogy casemiro - lucas csere lesz. ebben még bízhattok, de alapjáraton ez a 3 stabilan marad jövőre
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Hány év után kapják meg az európai útlevelet?
ne nagyon számoljatok casemiroval mert megvan a 3 nem EU-s. lucas,danilo,james. innen ugye szó volt róla hogy casemiro - lucas csere lesz. ebben még bízhattok, de alapjáraton ez a 3 stabilan marad jövőre
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Először azt hittem erre a Danilo-s hírre, hogy április 1. tréfa...amúgy én örülök a srácnak...szerintem hatalmas potenciállal bír...Carvajal miatt, meg nem kell aggódni, mert szerintem azonos szinten lesznek rotálva mindketten...lesz játékidejük mindkettőjüknek (kupa, bl, bajnokság, szuperkupa (?))...ha esetleg nem válna be, akkor meg simán tovább lehet majd passzolni hasonló összegért, mint most vettük...szerintem jó vétel lesz
Egy ígéretes támadó csere, azért mindenképpen kelleni fog, de igazából a Illarramendi-Casemiro-Silva 3assal se lennék boldog. Silva is akkor baklövés volt idehozni, kétlem, hogy kielégítő teljesítmény tud majd nyújtani. Ennyiből a mester megnézhette volna Sahint is, akivel talán még előrébb is járhattunk volna és papíron még a miénk is volt a nyáron.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, csak ott nem volt képben Mendes, itt meg igen. Ugyan nem ügynöke a játékosnak, de "segített" a kommunikációban....Ő a nagyon jó példa. Ugyanúgy lejáró szerződésű volt, csak egy sokkal parasztabb csapatból kellett elhozni, friss világbajnokként, középpályásként. És elhoztuk olcsóbban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ő a nagyon jó példa. Ugyanúgy lejáró szerződésű volt, csak egy sokkal parasztabb csapatból kellett elhozni, friss világbajnokként, középpályásként. És elhoztuk olcsóbban.Kroos féle igazolások nagyon ritkák lesznek a jövőben is.
Egyébként nem lepődnék meg, hogy egy coantreaos évhez hasonló lenne, amikor szinten egy darab ehhez hasonló drága igazolásunk volt. Meg 1-2 olcsó kiegészítő. Ha nem adjuk el Bale-t, nehéz lesz okot találni arra, hogy komoly összegért hozzunk támadót. Védelmünk adott, egyedül kapus poszton lehet érdekes. Nekem amúgy, ha marad Bale, nem is lenne olyan nagy bajom ezzel...Mármint hogy csak ilyen jellegű igazolások lennének, én nem hiszek a padon ülő sztárokban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehetne ha a mester akkora híve lenne a rotácionak mint amennyire nem az.Még a 3 cserét is a 80. percben kezdi el kihasználni....na jó...a 75.-bennmate írta:Egyébként ha bevezetnék az 5 cserés rendszert, akkora kibaszott nagy fegyver lenne 4 ilyen szélsőbekk, hogy elmondani nem tudom. Lehetne őket nyúzni rendesen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyébként ha bevezetnék az 5 cserés rendszert, akkora kibaszott nagy fegyver lenne 4 ilyen szélsőbekk, hogy elmondani nem tudom. Lehetne őket nyúzni rendesen.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Pogba,Gea, es egy tamado meg erkezik a nyaron Danilo mellett, akkor hosszu ido utan kijelentheto vegre normalisan igazoltunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ikarus93
Kell még egy jó Pogba a kp-ra, plusz Bale helyére Reus és jövőre oktatunk. :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Bale,Hamesz,most meg Danilo....nem tudom hol van ebben a koncepcio...De miért rendszer nélküli?
Közben a kp-n van egy Kroos-Modric,meg egy Isco,akik közül ha vmelyik off,megette a fene.Hamesz nem kp,sose volt az,szélen sokkal jobban adja,de oda meg nem fér be.
Én Carvajal-al meg vagyok elégedve simán,ha vmi gikxer van Nacho simán pótolja,ha már nem is Arbeloa.Most,ha a brazil jön,Carvajal nyilván háttérbe szorul,aztán meg majd elmegy.Ennek mi értelme?
Amúgy ezt sem Carlo nyakába varrnám én,sztm az elnök megint álmodott egy nagyot,hogy két csilivili brazil szélsővédőnk legyen mint anno Cafú meg R.Carlos...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nincs 24 órás a hír, de már páran eret vágtak...nyáron ha meg a szuperkupában eldönti a meccset ő lesz a Zisten
Fog ő együtt játszani a pályán Carvajallal is. Kettőből egy fog a kp-n is játszani, nyáron biztos...Taktikailag egy rakás variáció áll majd rendelkezésre. Bale-t kell eltakarítani az útból.
Fog ő együtt játszani a pályán Carvajallal is. Kettőből egy fog a kp-n is játszani, nyáron biztos...Taktikailag egy rakás variáció áll majd rendelkezésre. Bale-t kell eltakarítani az útból.