Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Bontakozik, bontakozik, de valahogy egyre érdektelenebb a számomra. Bár most szar a lelkivilágom. Még 6 rész van, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a végére. Bár nem nehéz kitalálni, de a körítés még jó lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Flash rohadt jó volt. Az Arrowt már mérföldekkel lekörözte(mondjuk nem volt nehéz )
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!I'm your father mindent vitt. Skywalker jól hozta a szerepét.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!I'm your father mindent vitt. Skywalker jól hozta a szerepét.
- h3x0r
Bates Motel S2
Az elozo evad nagyon jol kezdett, a sorozat hangulata, az anya es fia beteges kapcsolata hamar elvarazsolt, jottek a kiemelkedo reszek, viszont a kozepe korul kicsit unalomba fulladt a tortenet. Ezzel szemben a masodik evad nem hozott annyi kiemelkedo reszt, viszont szepen epitettek a tortenetet es az evad utolso felere felporgott a sorozat. A ket foszereplo alakitasat elmeny volt nezni, talan ez volt a masodik evad, meg ugy az egesz sorozat legnagyobb erossege.
A harmadik evadra mindenkepp kivancsi vagyok, az utobbi hetekben nem sok szo esett rola, de azert remelem kovetik meg paran.
Az elozo evad nagyon jol kezdett, a sorozat hangulata, az anya es fia beteges kapcsolata hamar elvarazsolt, jottek a kiemelkedo reszek, viszont a kozepe korul kicsit unalomba fulladt a tortenet. Ezzel szemben a masodik evad nem hozott annyi kiemelkedo reszt, viszont szepen epitettek a tortenetet es az evad utolso felere felporgott a sorozat. A ket foszereplo alakitasat elmeny volt nezni, talan ez volt a masodik evad, meg ugy az egesz sorozat legnagyobb erossege.
A harmadik evadra mindenkepp kivancsi vagyok, az utobbi hetekben nem sok szo esett rola, de azert remelem kovetik meg paran.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A Daredevil showrunnere, Steven DeKnight szeretne csinálni egy brutális, R korhatáros Megtorló sorozatot. Szerinte ha valamelyik karakter megérdemli az R minősítést, az Megtorló.
Na jó, Flash új részében volt a sorozat eddigi legkirályabb jelenete.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=9cxFWILb8X0
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=9cxFWILb8X0
- P. Krisz
Sense8
Wachowski-ék , Netflix , történet is érdekesnek tűnik . Biztos le fogom csekkolni .
Bár lehet hogy én vagyok a hülye hogy még bízok Wachowskiékban .
Wachowski-ék , Netflix , történet is érdekesnek tűnik . Biztos le fogom csekkolni .
Bár lehet hogy én vagyok a hülye hogy még bízok Wachowskiékban .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
wiki szerint: Better Call Saul is an American television drama series created by Vince Gilligan and Peter Gould. It is a spin-off of Breaking Bad, which was also created by Gilligan. Set in 2002, Better Call Saul is about small-time lawyer James "Jimmy" McGill (Bob Odenkirk), six years before his appearance on Breaking Bad; events after the original series are briefly explored.revolver írta:Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan ez mennyivel játszódik a BB előtt? 7 évet olvastam valahol, de a mai részben egy elég modern Dell monitort láttam, szóval nem értem.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan ez mennyivel játszódik a BB előtt? 7 évet olvastam valahol, de a mai részben egy elég modern Dell monitort láttam, szóval nem értem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kérdés, szerintem a jelent nem nagyon fogják forszírozni, maximum egy elvarratlan ügy lesz, ami miatt Saul retteg, és talán ez vezet el a halálához. De a sorozat többnyire a múltat fogja forszírozni, szerintem vagy azzal zárul le, hogy Walter besétál Saul irodájába, vagy az utolsó évad már párhuzamosan fog futni azzal az időszakkal, de sok keveredés nem lesz. Engem legjobban Kim karaktere érdekel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vele mit terveznek rengeteg potenciált érzek a karakterben, hatalmas drámaforrás, hosszútávon nem lesz Jimmyé, ez tuti, de én akár azt is el tudom képzelni, hogy szeretőből lesz "főellenség" (jogi értelemben persze).better call saul
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!#fuckchuck
sokkal jobb, mint amire számítottam akkor, amikor kiderült, hogy sorozat lesz.
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.
Amúgy a sorozat eddig nekem is tetszik. Szerintem jobb, mint a BB első évadja, bár kicsit kuszák a sztorik, és én hiányolom a főszálat, ami az évad szervezőegysége lenne. Biztos vagyok benne, hogy később lesz olyan is. A részek minősége még eléggé hullámzó, van 1-2 kiemelkedő rész, de összességében a színvonal még nem verdesi az egeket.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
black sails 2. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyszerű évad volt, nem volt 1 gyenge rész sem.
az 1. évad közepéig igen közepes volt, majdnem kaszáltam is, de aztán rátalált a tű a bakelitre, és azóta parádés a színvonal. talán az volt a baj az elején, hogy igen sokat faszoltak, totyogtak egy helyben, nem sok minden történt. ez volt az ára az építkezésnek, de kifizetődött.
jó kis plusz, hogy mindenki annak drukkol, akivel a legjobban tud azonosulni, nincs kimondott főszereplő/jófiú. flint, vane, rackham, billy, silver eleanor, mindenkinek sok pártolója akad.
én leginkább flint-silver párti vagyok, rendesen sajnáltam is utóbbit az utolsó részben, bár már sajnos redditen belefutottam spoilerbe 1 héttel korábban. egy fasza videó kettejükről de a feltöltő többi videója is ugyanolyan zsír
egy negatívum, flint semmiből jött ferde hajlama, ez szerintem eléggé nagy luft volt, nagyon sokakat felháborított, engem nem, de az zavaró, hogy addig a pillanatig utalás sem volt arra, hogy a férfias flint fullhomo.
már csak 9-10 hónap a 3. évadig...
az évad nálam 9/10
better call saul
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.
eddig ez is 9/10 nálam, a jövő heti évadzárótól függően lehet több is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyszerű évad volt, nem volt 1 gyenge rész sem.
az 1. évad közepéig igen közepes volt, majdnem kaszáltam is, de aztán rátalált a tű a bakelitre, és azóta parádés a színvonal. talán az volt a baj az elején, hogy igen sokat faszoltak, totyogtak egy helyben, nem sok minden történt. ez volt az ára az építkezésnek, de kifizetődött.
jó kis plusz, hogy mindenki annak drukkol, akivel a legjobban tud azonosulni, nincs kimondott főszereplő/jófiú. flint, vane, rackham, billy, silver eleanor, mindenkinek sok pártolója akad.
én leginkább flint-silver párti vagyok, rendesen sajnáltam is utóbbit az utolsó részben, bár már sajnos redditen belefutottam spoilerbe 1 héttel korábban. egy fasza videó kettejükről de a feltöltő többi videója is ugyanolyan zsír
egy negatívum, flint semmiből jött ferde hajlama, ez szerintem eléggé nagy luft volt, nagyon sokakat felháborított, engem nem, de az zavaró, hogy addig a pillanatig utalás sem volt arra, hogy a férfias flint fullhomo.
már csak 9-10 hónap a 3. évadig...
az évad nálam 9/10
better call saul
eddig ez is 9/10 nálam, a jövő heti évadzárótól függően lehet több is
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Trónok Harca szereplők vs futballisták - hasonmások.
Van benne egy-két komolytalan azért.
Van benne egy-két komolytalan azért.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
Igy 7 resz utan: Erdekes tema, nagy potencial, de elszurtak. Csinalhattak volna egy olyan sorozatot, ahol bejarja Amerikat, mindenhol hulyeskedik egy jot, par reszenkent talalkozik erdekes karakterekkel, egyutt folytatjak az utazast, stb. Ehelyett kaptunk egy tucat romkomot, tele klisekkel, kinos jelenetekkel, poenok persze sehol. Reszrol reszre esett a szinvonal. Inkabb kasza.h3x0r írta:Sztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Elso 3 resz alapjan: nem egy sirva rohogos vigjatek, persze tobbszor is elmosolyodtam, de mar csak a tema miatt is mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
TWD
[quote="P. Krisz"]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .[/quote]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ők az a 3as, mert azok közül az egyik nő. Morganről nekem Szecska mester ugrott be, ahogy a botjával hadonászott és levert mindenkit Jó évad volt 10/8
[quote="P. Krisz"]Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár ha ezek azok akik ki lettek utasítva , akkor a 3. ember még nem mutatkozott be , ő nagyon okos és erős Aaron szerint , benne lehet potenciál .[/quote]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem ők az a 3as, mert azok közül az egyik nő. Morganről nekem Szecska mester ugrott be, ahogy a botjával hadonászott és levert mindenkit Jó évad volt 10/8
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szinkronnak köszönhetően kaszáltam...botrány
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor lehet én is nekikezdek újra.nmate írta:Pocsék a szinkron. Eredeti hanggal érdemes szerintem, felirattal.
az a magyar szinkron.. 24 percet bírtam végignézni vele az első részből. én még most sem hiszem el, h az komoly és nem poénnak szánták.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
rájöttem, hogy miért rúgták ki jeremy clarksont és miért szűnt meg a top gear
a mclaren vagy a porsche nem akarta, hogy miután kénytelenek voltak belemenni az összehasonlító tesztbe, hogy a ferrari odacsapja őket
ezért lefizették a producert, hogy idegesítse fel clarksont, hogy megcsapkodja.
így volt, én tudom.
mondjuk remélem valaki más csinál egy porsche 918 vs mclaren p1 vs laferrari tesztet, melyik akkor a legjobb.
a mclaren vagy a porsche nem akarta, hogy miután kénytelenek voltak belemenni az összehasonlító tesztbe, hogy a ferrari odacsapja őket
ezért lefizették a producert, hogy idegesítse fel clarksont, hogy megcsapkodja.
így volt, én tudom.
mondjuk remélem valaki más csinál egy porsche 918 vs mclaren p1 vs laferrari tesztet, melyik akkor a legjobb.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem meg a Wire pilot nem fogott meg annyira a BrBa után De majd mindenképpen folytatom.Sierra írta:Banshee pilot nem fogott meg annyira, mint vártam.
Azért adok neki esélyt, legalább első évadot meg kéne nézni.
De most a Wire nagyon magasra tette a lécet az ilyen krimi témában.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Maffia sztori nem lehet, nem komplex történetű.hamesz írta:heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
Bemutat egy családot, és egy rendszert, majd szépen mennek az események. Rendőrség, riválisok, börtönök, halálok. Gondolom a hatalomátvétel lesz a középpontban a további évadokban.
Az eleje amúgy a leggyengébb. Hatodik, hetedik rész volt talán a legkomolyabb, ott még az is leizzad a stressztől, aki nézi, de a befejezés is jó lett, bár kiszámítható volt a vége felé.
nmate
Van már magyar felirat is. De angollal is érthető volt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.