Elektronika
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Elektronika
Köszi, de mi kerül ezen ennyibe? Specifikációi ahhoz képest elég gyengék. Gyengébb még az én 130ezres gépemnél is. Mit tud ami miatt megéri?
Feltételezve hogy 15.6-os méretben gondolkozunk, nincsenek extra elvárásai, viszont legyen új, megbízható garanciális háttere, nem utolsó sorban minőséget képviselő gép, akkor egy ProBook 450 G2 (i3-4030u, 4gb, 500gb, radeon r5 m255) minden igényt kielégít. Sims is élvezhető lesz rajta. Kb. +20-ért turbózható egy 128-as SSD-vel, ha van rá igény.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Segítsetek találni egy laptopot 150-200 között netezni, filmezni ilyenek. Játék max. Sims meg ilyesmi, csajnak lesz, szóval amiket úgy ők szoktak. Különösen tucsoki és Anyaka szakértői segítségére számítok, gyertek elő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aki nem így gondolkodik annak oly mindegy :Đcart írta:Nyilván marketing fogás, de aki nem számol így utána, azt könnyen csőbe húzzák ezzel...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyilván marketing fogás, de aki nem számol így utána, azt könnyen csőbe húzzák ezzel...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi sem kötelező. De aki úgyis előfizetést akar venni éppen, vagy váltani, vagy számot hordozni, annak előnyös is lehet. Semmi g.ciség nincs ebben, csak egy marketing és üzleti eszköz. Nekem mondjuk bőven megérné, mint ami most van napijegy, 1K/napért. De mivel sokat pofázok meg netezek kint is, így megveszem, mert jobban jövök ki.cart írta:Ráadásul most nézem, hogy 2 évre kell aláírni. Szóval 8 hónapra jár a kedvezmény, cserébe be kell vállalnod még plusz egy évet.
Nagy g*cik ezek a távközlési cégek, vigyázni kell nagyon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ráadásul most nézem, hogy 2 évre kell aláírni. Szóval 8 hónapra jár a kedvezmény, cserébe be kell vállalnod még plusz egy évet.
2015 végétől EU-s szinten törvényileg tiltva lesz a roaming díj (plusz a VoIP blokkolása) az Unión belül, úgyhogy nem hiszem, hogy olyan nagyot fognak kaszálni vele...
Igazán előre hozhatták volna a dolgot két héttel, mert múlthéten azért fizettem egy ezrest, hogy használhassam külföldön, amit itthon megvettem. Totális bad luck Kerlon ez az elmúlt 2 hét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerdán nagy dolgot jelentett be a Vodafone azzal, hogy a korlátlan telefonálást és üzenetküldést kínáló Red díjcsomagokban eltörölte az európai roamingot. Az új díjcsomagokkal az ügyfelek pontosan úgy tudnak telefonálni, üzenni és mobilnetezni, mintha itthon lennének. Az új csomagra előfizetők számára megszűnik a napijeggyel való szórakozás, ami sokkal korlátozottabb és kényelmetlenebb megoldás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Vegyél egy régebbi szifont (4S például), aztán abba rakd bele a másik kártyát. Vagy ha most állsz telefonvásárlás előtt és egyszerre akarsz két legyet ütni, akkor nem szóltam
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Realista24 írta:Hivatalosan nincs.miro írta:Srácok,dual simes Iphone van?
(Kéne vennem egy új telót és külföld-magyar miatt az lenne a legjobb.)
Köszönöm!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
25-t adok érte most KP-ban vagy 30-at 20 hónap részletre. :ĐMarci írta:Olyan kérésem lenne, hogy ezt betudnátok nekem "árazni"? Fogalmam sincs mennyit érhet most. 2 éves, nincs gari.
HP Envy Sleekbook 6-1040ew
Product Number B6X82EA
Microprocessor 1.7 GHz Intel Core i5-3317U
Chipset Intel HM77 Express
Microprocessor Cache 3 MB L3 cache
Memory 6 GB DDR3
Memory Max Supports up to 8 GB DDR3 (2 DIMM)
Video Graphics AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 dedicated)
Hard Drive 500 GB SATA (5400 rpm)
Up to 24 GB partition for system recovery
Display 39,6 cm (15.6") HD BrightView LED-backlit (1366 x 768)
Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless Connectivity 802.11b/g/n; Bluetooth
Sound Beats Audio with 2 speakers and HP Triple Bass Reflex Subwoofer
Keyboard Full size island-style
Pointing Device HP Imagepad with on/off button and support for multitouch gestures
External Ports Multi-format digital media card reader1 HDMI
1 headphone-out
1 microphone-in
1 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45
Dimensions 3 7.4 x 25.28 x 1.98 cm
Weight Starting at 2.15 kg
Power 65W AC power adapter
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hivatalosan nincs.miro írta:Srácok,dual simes Iphone van?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok,dual simes Iphone van?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- realmadridfan
Amikor új volt és egész nap nyomkodtam, nem bírta ki estig, de átlagos használat mellett az 1 nap megvan, estére meg úgyis felrakja az ember tölteni. A kamera szerintem rendben van, bár annyira nem értek a fotózáshoz, de szép képeket csinál.
Én még 90-ért vettem novemberben, de a mai nap is megvenném ugyanúgy.
Én még 90-ért vettem novemberben, de a mai nap is megvenném ugyanúgy.
A G2-re gondoltam, egy évben jelentek meg.
jaja persze 1 napnál többet nem is várok eltucsoki írta:Nem sok okostelefon van ami intenzív használat mellett ne adná meg magát nap végére. A Sony Z3 mondjuk elég jól bírja ilyen téren. A kamerája kb. átlagosnak mondható ezen a szinten, azért az Iphone vagy Sony/LG technikája egy hajszállal jobb. Nyilván profi munkára egyik sem megfelelő.Laci írta:Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
Még egy "ellen"-re bukkantam.
Kamera. Állítólag, hogy kevesebb fénynél nem túl jó, ti hogy vagytok vele? Sample-kat néztem, ott nem igazán volt vele baj szerintem
És az akku? Milyen használatnál mennyit bír ki nálatok? "Erősebb" használattal nekem 1 napra lenne szükségem
Ez is egy LG de szerintem is rendben van, köszi az infót, azt hiszem ez eldőlt
Nem sok okostelefon van ami intenzív használat mellett ne adná meg magát nap végére. A Sony Z3 mondjuk elég jól bírja ilyen téren. A kamerája kb. átlagosnak mondható ezen a szinten, azért az Iphone vagy Sony/LG technikája egy hajszállal jobb. Nyilván profi munkára egyik sem megfelelő.Laci írta:Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
Kamera. Állítólag, hogy kevesebb fénynél nem túl jó, ti hogy vagytok vele? Sample-kat néztem, ott nem igazán volt vele baj szerintem
És az akku? Milyen használatnál mennyit bír ki nálatok? "Erősebb" használattal nekem 1 napra lenne szükségem
Viszont ennyiért nagyon nagy fogás, ha tényleg minden klappol vele...
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.