ez oké, de még mindig ott van a probléma, hogy perez sosem fogja elismerni a hibáját, tehát már csakazértse fogja eladni se bélt, de hameszt.Realista24 írta:Ha jön Pogba vagy Verratti, akkor Bale távozik, nincs más út. Ha nem távozik, nem jön egy nagyágyú sem középre. Ez szerintem ilyen egyszerű. Bale és DM is csak azért voltak egy évet együtt Madridban, mert Di Maríáért akkor még senki nem fizetett volna ekkora összeget, és ahhoz képest nem került sokba.bale távozásával meg ne nagyon számoljatok szerintem.
Gazdag klub a Real Madrid, de évről évre látni a számokon, hogy szépen kozmetikázva vannak, hogy még mindig mi legyünk az elsők, a legnagyobbak, a satöbbi, de az még nálunk sem fér bele, hogy kettő, 80-100 millás játékos üljön a padon, gondolok itt Jamesre és Bale-re.
Jamest ráérünk rásózni valami olajos csapatra 2-3 év múlva, mikor már termelt elég marketingbevételt. Egyszerű srác ő, csinálja, amire kérik, tudja a korlátait, nem lesz belőle DM, szerintem.
innentől kezdve meg szép és jó lenne pogba érkezése, csak nem reális, mert az már egy újabb 80-100 millás ember, egyszerűen nem tudod hova pakolni őket.
én szeretném a legjobban, ha nem kéne hameszt és bélt elviselni egy real madridban, de nem lesz ilyen.
jön gálya a valenciából contrentráló helyére és ha potyillas megy, akkor degea a muból. bitcharitot lecseréljük valakire (alecsandre ) és ennyi változás lesz sztem.