a béellben annyi a kérdés, hogy tudjuk-e fél óra helyett 60-70 percig nyomni az alapcsapattal azt, amit a barca ellen az első félidőben. ha igen, akkor van rá esély (monnyuk egy 60%), hogy elsőként ismételjünk, de jelenleg 40%-ra adom.
a mocskos atmát ki kell csapkodni, nincs más út, itt már nem 3 pontokról szól a dolog, ők bosszúra vágynak, azonkívül nagyon jól tudják, hogy mit és hogy kell játszani.
én monnyuk még azt se értem, hogy minek kellett danilo meg ez a gálya gyerek, oké hogy sok meccset játszunk, de carvajal frusztrált lesz, hogy hoztak elé vkit, marcelo mögött meg nem hiszem hogy sokáig tűrné a padot a valenciai gyerek, játszani akarna, főleg ilyen fiatalon. ebből sztem lesz probléma.
az nyilvánvaló, hogy 2 kp-sunk van, a többi lófasz, tehát egyértelmű, hogy pogba lenne az ideális, verratti túl kicsi, nem épp az ütköző-labdaszerző típus, ami kéne a másik kettő mellé. namost akkor ha jön új ember, pláne nagy név, az játszani fog, tehát a 433-at akár el is könyvelhetjük.
előre akkor céronaldo, benzema alap, az utolsó helyre kell dönteni, isco tűnik most kézenfekvőnek, viszont bélen ott az árcédula, hameszt meg még meg se említettem.
kapusposzton hoznám degeát amint lehet, bár nálam navas is bőven jobb kapus, mint a jelenlegi, csak ugye az a fránya név a mezen..
most nem tudom ezt miért írtam le, de má mindegy
ja, igen, vki kellene karim mögé. de ki? jó tudom pato, de akkor meg az lenne a baj, h padozik.
erős agyalásban vok, h kinek kellene váltania a mexikóit, de nemtudom.
pato tökéletes lenne, benzema úgyse bírja végig a szezont, le kell kapni 60-70. percekben, mivel céronaldoék helyett is dolgozik.
fizuját tudnánk fizetni, aztán tehetségben meg pláne sima ügy a gyerek, legjobb korban van, sérülései a múlté, max danilo árában lehetne is hozni, ancelotti ismeri jól, tökéletes fit, benzemával nagyon durcásan lehoznák a szezont.
nem is értem mi a facért kell ezen gondolkozni.