Itt sem voltak, nem reménytelen, csak nagyon leértékelik Marcelo támadójátéka mellett.wZoLee7 írta:Hát azért a Portugál válogatottban nincsenek gondjai a támadással.Géci írta:Coentrao meg Arbeloa viszont kevesek támadásban.
Ez még mindig olyan, hogy Wenger eladta Gervinhot a Rómának, hogy a Róma eladja Lamelát a Spursnek, hogy a Spurs eladja Bale-t a Realnak, hogy a Real eladja Özilt Wengernek. Tehát ki a hibás, azért, hogy itt a walesi??? A jó öreg Arsene... kapná be.Realista24 írta:Én is kitalálhattam volna, nagyjából ilyen. A hírek 70%-a kirakós. Egy hírből következik a másik, a két hírből meg már számtalan variációt lehet szülni.dannen írta:
de ezek ilyen blikk szerű lapok nem? vagy katalán. esélytelen, hogy elmenjen.
Elég csak Bale-re gondolni. Elmegy a MU-ba, onnan DM el a PSG-be, onnan Verratti el a Juvéba, onnan Pogba el a Realba.
Amúgy én is azt tudom elképzelni, amit már elírtatok: a 4 klasszis/tehetséges szélső védőnk segíteni fog a középpályás sorunknak is, mivel mind a 4-en szeretnek és tudnak is a támadásokhoz hozzátenni. Emellett a Barcának volt hasonló a játéka, amikor visszalépett Busquets majdnem a két belső védő vonalában, Iniesta-Xavi mellé meg felzárkózott a kp-ra Alves és Abdial/bhv és így szállták meg a középpályát. Itt is eltudnék ez által egy hasonlót képezni, hogy Isco-Modric mellett a két szélső letámad labdát szerez, Kroos papa megleosztja, ha már megvan vagy gyorsan tudunk utána menni előre.
Reus barátom nagyon fincsi lenne ebben az esetben Bale helyére. De még Pogba szerelmem is beilleszthető lenne, ha Iscot feljebb, szabadabban játszatnánk.
Mindegy mi lesz, csak a walesi koccoljon jó pénzért.
Csere csatár meg mindenképpen kell.
Dehogy lehet, mindegyik egy nímand.morientes írta:Hát,szerintem a kettő között zongorázni lehet a különbséget,csak az a baj hogy Banega alkoholista lettmeg Bigliat..